Μίνι έρευνα αγοράς: H Samsung A656A και οι... άλλες

Reaction score
14
http://translate.google.com/translate?u=http://www.lesnumeriques.com/&hl=el&ie=UTF8&sl=fr&tl=en

Ρίξτε μια ματιά εδώ.
Η W4000 παίρνει 5 αστεράκια και η Α656 4 επίσης η Philips 9732 αξιολογείται με 4 αλλά και πολλές άλλες.
Μήπως η W4000 είναι η τηλεόραση έκπληξη για τη φετινή χρονιά σε συνδυασμό με την πολύ καλή τιμή της;

Με αστεράκια και φωτογραφίες από το internet δεν μπορείς να επιλέξεις τηλεόραση.

Πολύ συχνά η πραγματικότητα είναι απίστευτα διαφορετική.

Reaction score
0
Συμφωνω με το νετ βγαζείς το μισό αποτέλεσμα το άλλο μισό βλέποντας την τηλεόραση στην πράξη στα διαφορά μαγαζία.
Η Bravia KDL-40X3500 του πλαισιου είχε εκπληκτική εικόνα αλλα Design για τον π....ο:105:.

Reaction score
14
Συμφωνω με το νετ βγαζείς το μισό αποτέλεσμα το άλλο μισό βλέποντας την τηλεόραση στην πράξη στα διαφορά μαγαζία.
Η Bravia KDL-40X3500 του πλαισιου είχε εκπληκτική εικόνα αλλα Design για τον π....ο:105:.
Το Design είναι καθαρά θέμα γούστου.
Δεν έχουν όλοι γουστο.

Reaction score
0
Απάντηση: Μίνι έρευνα αγοράς: H Samsung A656A και οι... άλλες

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,

ΦΙΛΟΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η Α656 ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΗΣ SAMSUNG. ΜΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ SAMSUNG F86.
ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΥΤΩΝ ΤΩ ΤΗΣ SAMSUNG...

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Μίνι έρευνα αγοράς: H Samsung A656A και οι... άλλες

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,

ΦΙΛΟΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η Α656 ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΗΣ SAMSUNG. ΜΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ SAMSUNG F86.
ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΥΤΩΝ ΤΩ ΤΗΣ SAMSUNG...
Η Α656 ειναι πολύ καλύτερη τηλεόραση από την F86 ... η εικονα της ειναι σχεδόν τρισδιάστατη, ειδικά σε HD νομίζεις οτι το αντικειμενο που δείχνει θα βγει απο την τηλεόραση να το πιάσεις.. επίσης η κινηση της είναι παρασάγγασ καλύτερη από την F86 στην οποια το συστημα των 100 Hz ηταν μέτριας αποτελεσματικότητας..

Ο μόνος λόγος για να προτιμήσει καποιος την F86 ειναι να μην έχει ή να μην θελει να δώσει τα χρήματα που κοστίζει η Α656 αλλιως δεν υπάρχουν δικαιολογιες.

Reaction score
84
Με την διαροή φωτός δεξιά και αριστερά που αναφέρει ο ήχος στο test του όταν δίχνει μαύρο φώντο τι γίνεται? είναι σοβαρό? διορθώνεται με firmware ? για την Α656?

Reaction score
0
Με την διαροή φωτός δεξιά και αριστερά που αναφέρει ο ήχος στο test του όταν δίχνει μαύρο φώντο τι γίνεται? είναι σοβαρό? διορθώνεται με firmware ? για την Α656?

Exei βγεί αναβάθμιση που διορθώνει το συγκεκριμένο πρόβλημα..

Reaction score
84
Exei βγεί αναβάθμιση που διορθώνει το συγκεκριμένο πρόβλημα..
Δηλαδή όταν παίρνεις την tv το βάζεις μόνος σου ή το βάζει το service?

Reaction score
108
Την ειδα και εγω απο κοντα και ειχε την καλυτερη εικονα απο τις υπολοιπες με οποιοδηποτε κριτηριο. (Βεβαια απουσιαζαν οι καινουργιες Philips οποτε κραταω μια επιφυλαξη για το αν θα πρεπει να την θεωρω μια απο τις καλυτερες lcd αυτη τη στιγμη)

Επισης να συμπληρωσω οτι στην αγγλια πωλειται ηδη κατω απο 1100 ευρω και μαλιστα απο μεγαλες αλυσιδες καταστηματων (δηλαδη οχι απλα με κανονικη εγγυηση αλλα εκει ισχυει το οτι αν δεν μου αρεσει για οποιοδηποτε λογο, την επιστρεφω και μου επιστρεφονται τα λεφτα που εδωσα στο ακεραιο). Για αλλη μια φορα εχουμε τις ακριβοτερες τιμες στις τηλεορασεις. Για να φτασει σε αυτα τα επιπεδα τιμων αυτη η τηλεοραση θα πρεπει να περιμενουμε μετα τα Χριστουγεννα. Κριμα :-(

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Μίνι έρευνα αγοράς: H Samsung A656A και οι... άλλες

Την ειδα και εγω απο κοντα και ειχε την καλυτερη εικονα απο τις υπολοιπες με οποιοδηποτε κριτηριο. (Βεβαια απουσιαζαν οι καινουργιες Philips οποτε κραταω μια επιφυλαξη για το αν θα πρεπει να την θεωρω μια απο τις καλυτερες lcd αυτη τη στιγμη)

Επισης να συμπληρωσω οτι στην αγγλια πωλειται ηδη κατω απο 1100 ευρω και μαλιστα απο μεγαλες αλυσιδες καταστηματων (δηλαδη οχι απλα με κανονικη εγγυηση αλλα εκει ισχυει το οτι αν δεν μου αρεσει για οποιοδηποτε λογο, την επιστρεφω και μου επιστρεφονται τα λεφτα που εδωσα στο ακεραιο). Για αλλη μια φορα εχουμε τις ακριβοτερες τιμες στις τηλεορασεις. Για να φτασει σε αυτα τα επιπεδα τιμων αυτη η τηλεοραση θα πρεπει να περιμενουμε μετα τα Χριστουγεννα. Κριμα :-(
Σε ποια διάσταση, αν επιτρέπεται;;;

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.947
Members