Most visitors online was 3013 , on 22 Aug 2025
+100000000000βρε, βρε πολυ ησηχια αποψε. Για ναδω . Οπα φυγανε οι μεγαλοι χαιενταδες - να βγω απ την κρυψωνα μου.
Μαλιστα μαθαμε και ενα μαθημα απ αυτο το θρεντ. Πτωχος χαιενδας δεν γινεται και οστις πτωχος δεν δυναται δια να ομιλειν δια το αθλημα.
α. ερωτηξις οστις πλουσιος χαιενδας επτωχευσει δικαιουται να ομιλει δια τω ανωτερω;
βον ερωτημα εγω που κουβαλαω κουβερτα για να ακουω καποια χαι ενδ συστηματα και μ αρεσει να παιζω με τα λαμπακια και τα πικαπακια ειμαι χαιεντας;
γαμον γιατι δεν νοιωθω τα ιδια η μαλλον πολυ καλυτερα συναισθηματα με το χαι ενδ συστημα μου. οπως ενοιωθα οταν ακουγα κουκουλωμενος, δεν ειχα καλη θερμανση πιτσιρικας, τον Χατζιδακη απο ενα τραντζιστορακι;
δ... γιατι οι χαι ενδ δισκοι 1900 γραμμαριων κοπης με διαμαντοτρυπανο νααααααα μετα συγχωρησεως και στην υγεια οποιου το επιθυμει, δεν μου προκαλουν την ιδια γλυκα, με καινον τον δισκο που μου χαρισεμια γκομενα την μερα που εφυγα απο το σπιτι της που μειχε φιλοξενησει για τρεις μερες οταν τοχα σκασει απο το δικο μου;
εον γιατι τρεχω καθε βραδυ να ανακαλυψω κανενα βιντεακι απο κανενα τραγουδι στο ιντερνετ, οταν κοιμηθουν ολοι και τα απολαμβανω με κατι κλιπσακια, ενα ρελακι και εναν ντεαρεντακο, ενω στο αλλο το ακριβο το χαι ενδ ψαχνω μην εχει πεσει καμμια τριχα απ την γυναικα μου - την γκομενα την παω κατευθειαν στη σοφιτα - και χαλαει την στερεοφωνικη εικονα.
6ον η στον οπως επιθυμειται τωρα που ξεστρωσε η γυναικα να βαλω μονιμως τους δυο πιτσιρικαδες μπροστα στα τουιτερ να κοβουν τα πριμα;
Symperasma
ρε ξερετε τι μου θυμιζετε; αυτους που πιτσιρικαδες βλεπαμε και κοροιδευαμε να αγοραζουν ακριβα σπορ αυτοκινητα και δεν ηξεραν να τα οδηγουν, αλλα ταχαν για να βγαζουν τις γκομενες.
Ε λοιπον ρε πουρα και που τις βγαλατε αφου δεν... παλι οι πιτσιρικαδες θα πηδηξουνε. Εσεις και γω θα χτυπαμε παλαμακια στην γωνια.
Για να μην νομισει κανεις οτι κανω την...κοροιδα, εχω ηδηΛοιπόν, αγαπητοί μου συνοδοιπόροι, κι εσείς που με αγαπάτε κι εσείς που με αποστρέφεστε, από το να βλέπω τον Καφάτο να κάνει την κορόιδα απλώς με ένα «παρών», ας ξεκαθαρίσω τη θέση μου, να τελειώνουμε. Προφανώς, ο κ. Ιδρυτής αποφάσισε πως η τρέχουσα κινητικότητα της κατηγορίας τελεί κάτωθεν του προσδοκωμένου, κι έτσι έφερε τον Μιχάλη ως διαχειριστή –και καλά έκανε, τουλάχιστον αυτή είναι η δική μου αντίληψη. Και γνώσεις έχει το παιδί, και γνωριμίες, και «ρεύμα». Όμως, έχω βαρεθεί να βλέπω τους επανακάμπτοντες να αποχωρούν εκ νέου μετά φανών και λαμπάδων, σαν κακομαθημένες γεροντοκόρες που τους είπαν πως το «βιδωτό» δίνει μεγάλη ικανοποίηση, εν αντιθέσει με αυτά με τα οποία τους έχει κάνει πλύση εγκεφάλου ο παπάς της ενορίας. Βαρέθηκα πια.
Αν είναι να αποκτήσει η κατηγορία την προσήκουσα κινητικότητα, και το μαγαζί του κ. Ιδρυτού να δουλέψει και λίγο πιο πολύ τα συγκεκριμένα προϊόντα, και τέλος πάντωνε, να γίνεται ντόρος για τα προϊόντα που κινούνται στην αγορά, μιας κι εγώ όλα αυτά τα εμποδίζω –αυτήν την αίσθηση έχω, τότε χαλάλι. Να επανέλθουν όλοι αυτοί που είναι απόντες, είτε επειδή με φοβούνται είτε για οποιονδήποτε άλλο λόγο, και μεριάζω εγώ. Δεν γίνεται κι αλλιώς, και εδώ που τα λέμε, με τον g.kar, το Θεοφιλάκο και τον Lemarchand και τον Μιχαηλό να φέρνουν βόλτα εδώ γύρω, το επίπεδο είναι πλέον χαμηλό, πολύ χαμηλό.
Αν κάποιος θέλει τη γνώμη μου, ας μου στείλει κανένα pm. Αν έχω κατιτίς ζουμερό να γράψω για να βγάζουμε άκρη και να μαθαίνουμε για το αντικείμενο, θα το ποστάρω, κι όποιος θέλει να ξεστραβωθεί, ας το κάνει. Οι υπόλοιποι έτσι κι αλλιώς με παραμύθι γεννηθήκατε και με αυτό θα πεθάνετε. Ούτε να αναρωτηθείτε ξανά τι «κουδουνίστρες» έχω σπίτι μου, ούτε τι κάνω, ούτε αν είμαι καλά, ούτε την εύνοιά σας θέλω, ούτε την καλημέρα σας. Και ούτε καν τη ματιά σας, κυκλοφορώ με πλυμένα ρούχα.
Άι σιχτίρ πια...
Να μπω και εγώ στη παρέα?βρε, βρε πολυ ησηχια αποψε. Για ναδω . Οπα φυγανε οι μεγαλοι χαιενταδες - να βγω απ την κρυψωνα μου.
Μαλιστα μαθαμε και ενα μαθημα απ αυτο το θρεντ. Πτωχος χαιενδας δεν γινεται και οστις πτωχος δεν δυναται δια να ομιλειν δια το αθλημα.
α. ερωτηξις οστις πλουσιος χαιενδας επτωχευσει δικαιουται να ομιλει δια τω ανωτερω;
βον ερωτημα εγω που κουβαλαω κουβερτα για να ακουω καποια χαι ενδ συστηματα και μ αρεσει να παιζω με τα λαμπακια και τα πικαπακια ειμαι χαιεντας;
γαμον γιατι δεν νοιωθω τα ιδια η μαλλον πολυ καλυτερα συναισθηματα με το χαι ενδ συστημα μου. οπως ενοιωθα οταν ακουγα κουκουλωμενος, δεν ειχα καλη θερμανση πιτσιρικας, τον Χατζιδακη απο ενα τραντζιστορακι;
δ... γιατι οι χαι ενδ δισκοι 1900 γραμμαριων κοπης με διαμαντοτρυπανο νααααααα μετα συγχωρησεως και στην υγεια οποιου το επιθυμει, δεν μου προκαλουν την ιδια γλυκα, με καινον τον δισκο που μου χαρισεμια γκομενα την μερα που εφυγα απο το σπιτι της που μειχε φιλοξενησει για τρεις μερες οταν τοχα σκασει απο το δικο μου;
εον γιατι τρεχω καθε βραδυ να ανακαλυψω κανενα βιντεακι απο κανενα τραγουδι στο ιντερνετ, οταν κοιμηθουν ολοι και τα απολαμβανω με κατι κλιπσακια, ενα ρελακι και εναν ντεαρεντακο, ενω στο αλλο το ακριβο το χαι ενδ ψαχνω μην εχει πεσει καμμια τριχα απ την γυναικα μου - την γκομενα την παω κατευθειαν στη σοφιτα - και χαλαει την στερεοφωνικη εικονα.
6ον η στον οπως επιθυμειται τωρα που ξεστρωσε η γυναικα να βαλω μονιμως τους δυο πιτσιρικαδες μπροστα στα τουιτερ να κοβουν τα πριμα;
Symperasma
ρε ξερετε τι μου θυμιζετε; αυτους που πιτσιρικαδες βλεπαμε και κοροιδευαμε να αγοραζουν ακριβα σπορ αυτοκινητα και δεν ηξεραν να τα οδηγουν, αλλα ταχαν για να βγαζουν τις γκομενες.
Ε λοιπον ρε πουρα και που τις βγαλατε αφου δεν... παλι οι πιτσιρικαδες θα πηδηξουνε. Εσεις και γω θα χτυπαμε παλαμακια στην γωνια.
Τωρα τι να απαντησει κανεις σε αυτο το ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ post?Λοιπόν, αγαπητοί μου συνοδοιπόροι, κι εσείς που με αγαπάτε κι εσείς που με αποστρέφεστε, από το να βλέπω τον Καφάτο να κάνει την κορόιδα απλώς με ένα «παρών», ας ξεκαθαρίσω τη θέση μου, να τελειώνουμε. Προφανώς, ο κ. Ιδρυτής αποφάσισε πως η τρέχουσα κινητικότητα της κατηγορίας τελεί κάτωθεν του προσδοκωμένου, κι έτσι έφερε τον Μιχάλη ως διαχειριστή –και καλά έκανε, τουλάχιστον αυτή είναι η δική μου αντίληψη. Και γνώσεις έχει το παιδί, και γνωριμίες, και «ρεύμα». Όμως, έχω βαρεθεί να βλέπω τους επανακάμπτοντες να αποχωρούν εκ νέου μετά φανών και λαμπάδων, σαν κακομαθημένες γεροντοκόρες που τους είπαν πως το «βιδωτό» δίνει μεγάλη ικανοποίηση, εν αντιθέσει με αυτά με τα οποία τους έχει κάνει πλύση εγκεφάλου ο παπάς της ενορίας. Βαρέθηκα πια.
Αν είναι να αποκτήσει η κατηγορία την προσήκουσα κινητικότητα, και το μαγαζί του κ. Ιδρυτού να δουλέψει και λίγο πιο πολύ τα συγκεκριμένα προϊόντα, και τέλος πάντωνε, να γίνεται ντόρος για τα προϊόντα που κινούνται στην αγορά, μιας κι εγώ όλα αυτά τα εμποδίζω –αυτήν την αίσθηση έχω, τότε χαλάλι. Να επανέλθουν όλοι αυτοί που είναι απόντες, είτε επειδή με φοβούνται είτε για οποιονδήποτε άλλο λόγο, και μεριάζω εγώ. Δεν γίνεται κι αλλιώς, και εδώ που τα λέμε, με τον g.kar, το Θεοφιλάκο και τον Lemarchand και τον Μιχαηλό να φέρνουν βόλτα εδώ γύρω, το επίπεδο είναι πλέον χαμηλό, πολύ χαμηλό.
Ακόμα περιμένω...Και ένα θέμα στο οποίο θέλω τις απόψεις σας...
Υποψήφιος αγοραστής CD PLAYER διαβάζει τις μετρήσεις του.
Θα καταλάβει τίποτα νομίζεται?
Παίρνει τον <<ειδικό τύπο>> και τα βλέπει όλα καλά και άγια.
Βλέπεται οι δουλειά του δοκιμαστή εξαρτάται από τα μηχανάκια.
Αν γράψει κακά λόγια για ένα μηχανάκι και ο αντιπρόσωπος δε του
ξαναδώσει μηχάνημα τότε σε τι θα κάνει τεστ, σε τρενάκια?
Πάει και στο δωμάτιο της αντιπροσωπείας να το ακούσει.
Θα ακούσει το CD?
Θα ακούσει το χώρο?
Θα ακούσει τον ενισχυτή και τα ηχεία?
Πως θα αποφασίσει αυτός ο άνθρωπος?
Eσεις τι προτεινετε λοιπον?Ακόμα περιμένω...
Αυτο που γνωριζει ο Καφατος ειναι η μεγαλη εκτιμηση/σεβασμοςΠιστεψε με ο Καφατος γνωριζει καλυτερα....
Ρε Γιωργο ακομη μαζι του θα ασχολουμαστε? Ενταξη ο τυπος εχει απωθημενα τι να κανουμε τωρα. Αι σιχτιρ στον κυβο μαζι του...Τωρα τι να απαντησει κανεις σε αυτο το ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ post?
Για την ευθεια προσβολη και κατασυκοφαντηση 4 ανθρωπων οι οποιο αποδεδειγμενα ΞΕΡΟΥΝ τι λενε...
ΧΑΜΗΛΟΤΑΤΟ επιπεδο εχετε εσεις κυριε το οποιο μεταδωσατε φυσικα κι εδω κι οχι μονο.
Το βελτιστο που εχετε να κανετε (το καταλαβατε κι ο ιδιος πλεον) ειναι να μας αφησετε εμας και το high end στην ΗΣΥΧΙΑ μας.
Για την κατηγορια το αποτελεσμα μετραει (και σε οτιδηποτε φυσικα).
Πιστεψε με ο Καφατος γνωριζει καλυτερα....
Εχω την εντυπωση οτι για να αποφασισεις για cd player πρεπει απαραιτητα να το ακουσεις στο δικο σου συστημα το οποιο γνωριζεις καλα. Αλλιως ειναι παρα πολυ δυσκολο εως αδυνατο να απομονωσεις τα χαρακτηριστικα του cd player απο το υπολοιπο συστημα.Ακόμα περιμένω...
Γιαννη, σας παρακαλεσε κατι ο συντονιστης της κατηγοριας...Ρε Γιωργο ακομη μαζι του θα ασχολουμαστε? Ενταξη ο τυπος εχει απωθημενα τι να κανουμε τωρα. Αι σιχτιρ στον κυβο μαζι του...
Ε τοτε ρε Αντρεα συγνωμη δηλαδη αλλα δεν δειχνεις εκτιμηση σε εμας. Ελεος δηλαδη σιγα την προσωπικοτητα. Οταν αυτος βριζει και συκοφαντει κανετε ολοι την παπια και μολις ο Θεοφιλακος ειπε κατι (που δεν εθιξε και κανεναν στην τελικη) κατευθειαν επιπληξη. Αυτο ειναι το ελευθερο φορουμ! Αν ειναι ετσι τοτε ευχαριστω δεν θα παρω το ελαβα το μυνημα οπως τελικα και αλλοι πολλοι. Αντε γιατι τα πηρα και θα αρχισω τιποτα καντηλια πρωινιατικα.Αυτο που γνωριζει ο Καφατος ειναι η μεγαλη εκτιμηση/σεβασμος
προς τον
ανθρωπο και επιστημονα Κογια, αλλα και η ελευθερη διακινηση
αποψεων και ιδεων εντος του AVSite...
@ tmjuju
Για να χαλαρώσουμε λίγο.
Μ ε το χαμό δεν είδα το μήνυμα σου πάρε το ποίημα η μελωδία από κοντά στην άλλη συνάντηση.
Στείλε μου το τηλ. το έχασα.
Το παιδί μη το πληγώνεις
Το παιδί μην το χτυπάς
Θέλει τρόπο για να λέει
το κουμπάρο σου μπαμπά.
Υ.Γ. Tο cd που παίζει για τεστ αναφοράς είναι το κουνούπι που έχει ο γνωστός τύπος με τα γιαταγάνια.
Γιάννη θα απευθυνθώ σε εσένα γιατί ενώ μπορεί να διαφωνούμε κρατάς ένα επίπεδο και συνήθως δεν προκαλείς.Ε τοτε ρε Αντρεα συγνωμη δηλαδη αλλα δεν δειχνεις εκτιμηση σε εμας. Ελεος δηλαδη σιγα την προσωπικοτητα. Οταν αυτος βριζει και συκοφαντει κανετε ολοι την παπια και μολις ο Θεοφιλακος ειπε κατι (που δεν εθιξε και κανεναν στην τελικη) κατευθειαν επιπληξη. Αυτο ειναι το ελευθερο φορουμ! ....
...
Με τον Γιαννη επικοινωνησα με τον γνωστο τροπο και ελπιζω ναΕ τοτε ρε Αντρεα συγνωμη δηλαδη αλλα δεν δειχνεις εκτιμηση σε εμας. Ελεος δηλαδη σιγα την προσωπικοτητα. Οταν αυτος βριζει και συκοφαντει κανετε ολοι την παπια και μολις ο Θεοφιλακος ειπε κατι (που δεν εθιξε και κανεναν στην τελικη) κατευθειαν επιπληξη. Αυτο ειναι το ελευθερο φορουμ! Αν ειναι ετσι τοτε ευχαριστω δεν θα παρω το ελαβα το μυνημα οπως τελικα και αλλοι πολλοι. Αντε γιατι τα πηρα και θα αρχισω τιποτα καντηλια πρωινιατικα.
Καλη συνεχεια σε ολους...