Metal Gear Solid 4 (Ps3)

Reaction score
0
εγω το εχω αλλα ειμαι στα τελη του MGS3 σε μια προσπαθεια μου να ξαναθυμηθω της ιστορια παιζωντας ολα τα MGS τον τελεταιο μηνα(ναι ακομα και τα Metal Gear σε bitmap γραφικα...)

οποτε δεν θα το παιξω μεσα στις επομενες δυο-τρεις μερες:114:

Reaction score
1
Nομιζα οτι ηξερα τι περιπου μπορω να περιμενω απο αλλο ενα Metal Gear, μεχρι που χτες αρχισα να παιζω το 4 και απλα συνειδητοποιησα ποσο μπροστα ειναι ο δημιουργος του και η ομαδα του, απο τις προσδοκιες των fan της σειρας! Δημιουργος ο οποιος παντα φροντιζει να χρησιμοποιει και να εκμεταλευεται καθε πτυχη του hardware που εχει στη διαθεση του.

O γερασμενος και καταπονημενος Snake εχει μαθει παρα πολλα νεα κολπα, οχι μονο για τα δεδομενα της σειρας αλλα γενικα με οτι εχετε δει στο χωρο του gaming, κλεινοντας ετσι το ματι ειρωνικα σε οσα παιχνιδια απλα θα ονειρευονται πως μπορουν να φτασουν αυτη τη ποιοτητα!

Περα απο τα δεκαδες κολπακια, παλια και καινουρια που ο παιχτης εχει στη διαθεση του με το χειριστηριο, και θα παρει καιρο για να τα μαθει, τα γραφικα που ομοια τους δεν εχετε ξαναδει στο PS3 και την HDtv σας και τον ηχο που θα σας ισοπεδωσει, αυτο που θα κανει καθε παιχτη να τα χασει με τη ποιοτητα του τιτλου ειναι η απιστευτη κινηματογραφικη απεικονιση οσων βλεπει και ζει στο παιχνιδι!

Παιζοντας λιγες ωρες χτες καταλαβα γιατι αυτο το παιχνιδι και το συμπαν της ιστοριας του δεν μπορουν να μεταφερθουν σε καποια κινηματογραφικη ταινια. Κανενας σκηνοθετης με οποιονδηποτε τροπο δε θα μπορουσε να συλλαβει τη μαγεια της σειρας. Το Metal Gear μπορει να λειτουργησει μονο στο διαδραστικο μεσο των videogames. Οποιος εχει παιξει τα παιχνιδια θα καταλαβει τι εννοω. Στο 4ο κεφαλαιο ομως, αυτη του η διασταση πολλαπλασιαζεται επι 10! Παιζοντας το εγω ενιωσα πως πλεον, με τα τελειως ρεαλιστικα γραφικα και τον ηχο, το Guns of the Patriots ειναι οτι πιο κοντινο σε κινηματογραφικη μεταφορα ολης της σειρας!!!

Tο fan-service που ο Kojima θελει να προσφερει, ειναι ενσωματωμενο με τετοιο απιστευτο τροπο που θα κανει οσους αγαπησαν τη σειρα να απογειωθουν και οσους δε εχουν ασχοληθει στο παρελθον να αποκτησουν το νεο μετρο συγκρισης! Περιμενετε μονο να δειτε την μελαγχολικη οθονη του μενου, τα flashback που ο παιχτης μπορει να ενεργοποιησει στη διαρκεια κινηματογραφικων σκηνων, οταν εμφανιζεται το κουμπι x στην οθονη, τα οποια ξυπνανε αναμνησεις απο ολη τη σειρα 10 ετων πισω, τον Snake να πιανει τη μεση του με πονο απο τα βασανα στα οποια υποβληθηκε μεσα απο τα χερια μας τοσα χρονια, το τροπο που το gameplay διαδεχεται τις κινηματογραφικες σκηνες και εκατονταδες αλλες λεπτομερειες που πιστευω πως ειναι αδυνατον να παρατηρησει κανεις με ενα μονο ''περασμα'', και θα καταλαβετε ποσο πιο πανω βρισκεται αυτο το παιχνιδι και γιατι παιζει απο μονο του χωρις ανταγωνισμο!

Οσοι εχετε PS3 απλα καντε τη χαρη στον εαυτο σας και βιωστε το! Ευτυχως εχουμε τριημερο μπροστα μας...

Reaction score
4
Εσκισες Φιλε μου.
Πολυ ωραια παρουσιαση!!!!

Αντε λιγες ωρες εμειναν ......

Reaction score
0
Εκεί που είχε δέκα χρόνια να δώσει δεκάρι το IGN τώρα πια δεν κρατιέται. :116:

Σκέφτηκα να το πάρω το πρωί αλλά συγκρατήθηκα. Θα περιμένω μερικές μέρες να καταλαγιάσει ο ενθουσιασμός και να ακούσω ψύχραιμες εντυπώσεις, ειδικά από μη φανατικούς της σειράς. Το another take του IGN

Buy this game. I don't care if the gameplay in the past titles didn't appeal to you, I don't care if long cutscenes scare you, and I don't care if you're broke.
μου άρεσε.

Reaction score
1
Marvin νοικιασε το τουλαχιστον και θα παθεις πλακα! Θα εκπλαγεις με το τι ειναι εφικτο σε ενα videogame!

Reaction score
1
Απο το ιδιο review

''Is it possible to give a game an 11? If so, this would be the game that would merit that score. Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots is a title that exceeds all of the hype that was attached to the title. Regardless of whether you've seen every trailer and screenshot, read every preview and heard every interview, you won't get a full sense of how phenomenal this title is unless you sit down and experience it for yourself.''

Reaction score
0
Απο το ιδιο review

''Is it possible to give a game an 11?
[YOUTUBE]akaD9v460yI[/YOUTUBE]

Αφού είναι γνωστό ότι είμαι υπερκαταναλωτικό θύμα του hype και θα το πάρω, τί το παλεύω; :137: Είναι και το τριήμερο στη μέση... Από την άλλη έχω μεγάλο pile of shame με κορυφαία παιχνίδια που δεν έχω αγγίξει. Προβλήματα που 'χει ο κόσμος...

Reaction score
4
Το πηρα τελικα και ειναι και promo δηλαδη τσαμπαουα. Μαζι μου δωσανε και τα extra soundtracks και λοιπα.
Το εβαλα εχτες και επαθα την πλακα μου. :111:
Σημερα η συνεχεια.

Το μονο αρνητικο ειναι οτι ψαχνεσαι λιγο με τα κουμπια στην αρχη.

Reaction score
1
Παλαιάααααα είχα παίξει ένα MGS (το 1; το 2; στο PS1) και μου άρεσε αρκετά τώρα πού διάβασα το thread θα πάω να το νοικιάσω να δώ γατί τόσος ντόρος; (ζήτω το 3ήμερο!)

Reaction score
0
Παλαιάααααα είχα παίξει ένα MGS (το 1; το 2; στο PS1) και μου άρεσε αρκετά τώρα πού διάβασα το thread θα πάω να το νοικιάσω να δώ γατί τόσος ντόρος; (ζήτω το 3ήμερο!)
θα χασεις πολλα αν δεν ξερεις το story...

εγω ξαναεπαιξα και τα τρια προηγουμενα για να τα ξαναθυμηθω!

Reaction score
14
Με το frame rate τι παίζει?
Γιατί έχουν "κράξει " πάρα πολλοί το συγκεκριμένο θέμα και μάλιστα κάτω από το review του ign με 10/10 διαφωνούν τρελά με την βαθμολογία..

Reaction score
1
Με το frame rate τι παίζει?
Γιατί έχουν "κράξει " πάρα πολλοί το συγκεκριμένο θέμα και μάλιστα κάτω από το review του ign με 10/10 διαφωνούν τρελά με την βαθμολογία..
Κατω απο 30fps δε πεφτει εγγυημενα. Μαλιστα σε στιγμες κινειται πολυ παραπανω απο 30 σε κλειστες περιοχες.

Reaction score
1
Χμμ...
To οτι το EDGE, το μονο περιοδικο που συνηθιζα να σεβομαι τη γνωμη του, (οχι οτι τωρα δεν τη σεβομαι, απλως εχω χασει επαφη λογω οικονομικων :138: ) του εδωσε 8/10, με κανει ολιγον σκεπτικο.

Βεβαια, καθως το conclusion ηταν οτι... "προκειται για ενα παιχνιδι που εμεινε πιστο στους φαν του και προσφερει μια εμπειρια η οποια σε παρα πολλους τομεις ειναι αφταστη" εξισοροπει ισως τα πραγματα.

Απο την αλλη το εντυπο ηταν παντα φειδωλο στις βαθμολογιες.

Αβυσσος η ψυχη του Gamer. :138:

Reaction score
4
Απο πλευρας framerate απο οτι ειδα (μεχρι το σημειο που εχω φτασει) ειναι αψογο. Ουτε το παραμικρο ιχνος απο καποιο σπασιματακι.

Το παιχνιδι δεν μπορει να παρει βαθμολογια κατω απο 10 γιατι απλα δυσκολα μπορεις να βρεις καποιον τιτλο να συγκριθει μαζι του.
Απο την στιγμη που το πιασεις στα χερια σου σε ρουφαει στην ιστορια του και οσες ωρες παιξεις η διασκεδαση ειναι εγγυημενη.

Το gameplay του και οι επιλογες που εχεις καθε στιγμη , τις στρατηγικες που πρεπει να ακολουθησεις , τα cut scenes του , ο ηχος του , το ολιγον adventure style στο να ψαξεις απο που θα βγεις , ειναι ολα αυτα που σου κρατανε αμειωτο το ενδιαφερον.
Εχει πεσει τρομερη δουλεια σε ολα τα σημεια και σε καθε λεπτομερεια και η σκηνοθεσια του κορυφη.

Πραγματικα εχει ολα αυτα που ζητας απο ενα παιχνιδι και ειναι τιτλος που ολοι πρεπει να παιξουν ανεξαρτητα αν αυτο το στυλ παιχνιδιου τους αρεσει η οχι.

Reaction score
1
Κωστα, οποτε εχεις ευκαιρια για μια επισκεψη, ειδοποιησε με να βγαλω και γω ενα conclusion. :137:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.310
Members
38.538
Νεότερο μέλος
intergrale