μεσαια κατηγορια

Reaction score
28
Re: Απάντηση: μεσαια κατηγορια

μην κολλαμε μονο σε λαμπατους υπαρχουν και οι solid και οι υβριδικοι.:111:
και ζηταμε και ισχυ και πολλα watt μερικες φορες και δεν εχουμε την πολυτελεια να αλλαζουμε συχνα μηχανιματα σε αυτην την κατηγορια ,και θελουμε και μακροβιοτητα και αξιοπιστια !! αρα?:104:

Reaction score
8
Απάντηση: μεσαια κατηγορια

αλλγη πλευσης
παθητικος PROMITHEUS TVC στα 250 περιπου

ADVANCE MAA 406 περιπου στα 850

Reaction score
28

αλλγη πλευσης
παθητικος PROMITHEUS TVC στα 250 περιπου

ADVANCE MAA 406 περιπου στα 850
Τι θα ελεγες για ζευγαρι advance maaa406 kai pro mpp 505

Reaction score
28

Ειναι μακρια το φθινοπωρο?
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=46395
Oχι δεν ειναι μακρυα ο σεπτεμβριος τοσο το καλυτερο μαζευουμε και λεφτα,ομως ποσο μπορει να κανει ?
νομιζω στην αγγλια κοστολογηθηκε 1000 λιρες καπου 1350 ευρω ,καλη τιμη απο ευκολιες τι λεει ξερει κανεις?

Reaction score
8
Απάντηση: μεσαια κατηγορια

Τι θα ελεγες για ζευγαρι advance maaa406 kai pro mpp 505
Παρε τον 205, ο παλιος δουλευε και σαν παθητικος και αν δουλευει και αυτος το ιδιο, ειναι σαν να εχεις δυο προ. Τα επιπλεον λεφτα φυλαχτα να παρεις αργοτερα ενα καλο phono stage π.χ. της AUDIO CRAFTWERKS, αν σκοπευεις αργοτερα να αναβαθμισεις και το αναλογικο σου συστημα η μεινε οπως εισαι και τα λεφτα φυλα τα για να παρεις αργοτερα καλυτερα ηχεια οπου εκει σαφως οι διαφορες ειναι πολυ μεγαλυτερες.

Reaction score
28

Παρε τον 205, ο παλιος δουλευε και σαν παθητικος και αν δουλευει και αυτος το ιδιο, ειναι σαν να εχεις δυο προ. Τα επιπλεον λεφτα φυλαχτα να παρεις αργοτερα ενα καλο phono stage π.χ. της AUDIO CRAFTWERKS, αν σκοπευεις αργοτερα να αναβαθμισεις και το αναλογικο σου συστημα η μεινε οπως εισαι και τα λεφτα φυλα τα για να παρεις αργοτερα καλυτερα ηχεια οπου εκει σαφως οι διαφορες ειναι πολυ μεγαλυτερες.
Απο vincent τι λεει ? πχ sv-236 ?

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: Re: Απάντηση: μεσαια κατηγορια

Oχι δεν ειναι μακρυα ο σεπτεμβριος τοσο το καλυτερο μαζευουμε και λεφτα,ομως ποσο μπορει να κανει ?
νομιζω στην αγγλια κοστολογηθηκε 1000 λιρες καπου 1350 ευρω ,καλη τιμη απο ευκολιες τι λεει ξερει κανεις?

Νομιζω πως τα λεει εδω..
http://www.harmankardon.com/specifi...uage=ENG&cat=AMP&ser=&prod=HK 990/230&sType=C

Reaction score
3
Καλησπέρα,και μια mainstream πρόταση και από μένα.
Προενισχυτής Rotel RC 1080(περιλαμβάνει και ένα εξαιρετικό phono stage) και τελικός RB 1075(2X100 ψηφιακός).Κόστος στα 1700e,πολύ καλές κριτικές στον ξένο ειδικό τύπο.

Ωχ τώρα τι το ήθελα αυτό με τούς ριβιούερ..........

Reaction score
28
Καλησπέρα,και μια mainstream πρόταση και από μένα.
Προενισχυτής Rotel RC 1080(περιλαμβάνει και ένα εξαιρετικό phono stage) και τελικός RB 1075(2X100 ψηφιακός).Κόστος στα 1700e,πολύ καλές κριτικές στον ξένο ειδικό τύπο.

Ωχ τώρα τι το ήθελα αυτό με τούς ριβιούερ..........
Πολυ καλα κανεις φιλε μου ,πολλες γνωμες ,πολλες εμπειριες ,πολλες επιλογες, ευχαριστουμε.:

Reaction score
28

πολυ καλη λυση και η ανωτερω
Eπικαιρο ΄,βαλτε στην κουβεντα και το σετ της advance MPP-505
MAA-406 το εχει κριτικη στο σημερινο τευχος ο ηχος , βεβαια του δινει 4.3 αστερια !! αλλα τι να πω τωρα τελευταια ο ηχος μας βαζει σε σκεψεις , καλη και ευπροσδεκτη οποια κριτικη και γνωμη υπαρχει επ" αυτου.::
,

Reaction score
28

Eπικαιρο ΄,βαλτε στην κουβεντα και το σετ της advance MPP-505
MAA-406 το εχει κριτικη στο σημερινο τευχος ο ηχος , βεβαια του δινει 4.3 αστερια !! αλλα τι να πω τωρα τελευταια ο ηχος μας βαζει σε σκεψεις , καλη και ευπροσδεκτη οποια κριτικη και γνωμη υπαρχει επ" αυτου.::
,[/QUOTE
Και κατι ακομα καλυτερα θα ηταν αντι μια απλη παραθεση μοντελων
να διαβαζαμε και προσωπικες κριτικες και εμπειριες απο τα μηχανηματα οποιες και αν ειναι αυτες ,θα μας ειναι πολυ χρησιμο.

Reaction score
3

να διαβαζαμε και προσωπικες κριτικες και εμπειριες απο τα μηχανηματα οποιες και αν ειναι αυτες ,θα μας ειναι πολυ χρησιμο.[/ Γνώμη για το συγκεκριμένο ζεύγος της Advance δεν έχω. Εχω ακούσει αρκετά εκτεταμένα τον ολοκλ/νο (αυτον με τα VU) στο σπίτι φίλου με τα Audio Spectrum Artemis.Δεν μπορώ να πώ ότι είναι κοντά στα γούστα μου.(Δεν πολυσυμπαθώ τα μόνιτορ ακούσματα). Από Κίνα μεριά θα προτμούσα Xindak η τις προτάσεις του thanasisK. Tέλος να συμπληρώσω ότι ήμουν κάτοχος για κάποια χρόνια του Rotel RC-1090 προηγούμενο προ απο τον rc-1080 και ακόμα τον ακούω,αφού τον έχω δώσει σε φίλο. Με δυό λόγια,πολύ καλή κατασκευή καί ανάλογος ήχος. Επίσης από φίλο απολαμβάνω το σετ Alexander και μονομπλοκ Αρτεμις του Τσακιρίδη.Αν δεν υπάρχει περιορισμός χρημάτων ή απαιτήσεις παραπάνω ισχύος όρμα.........

Reaction score
28

να διαβαζαμε και προσωπικες κριτικες και εμπειριες απο τα μηχανηματα οποιες και αν ειναι αυτες ,θα μας ειναι πολυ χρησιμο.[/ Γνώμη για το συγκεκριμένο ζεύγος της Advance δεν έχω. Εχω ακούσει αρκετά εκτεταμένα τον ολοκλ/νο (αυτον με τα VU) στο σπίτι φίλου με τα Audio Spectrum Artemis.Δεν μπορώ να πώ ότι είναι κοντά στα γούστα μου.(Δεν πολυσυμπαθώ τα μόνιτορ ακούσματα). Από Κίνα μεριά θα προτμούσα Xindak η τις προτάσεις του thanasisK. Tέλος να συμπληρώσω ότι ήμουν κάτοχος για κάποια χρόνια του Rotel RC-1090 προηγούμενο προ απο τον rc-1080 και ακόμα τον ακούω,αφού τον έχω δώσει σε φίλο. Με δυό λόγια,πολύ καλή κατασκευή καί ανάλογος ήχος. Επίσης από φίλο απολαμβάνω το σετ Alexander και μονομπλοκ Αρτεμις του Τσακιρίδη.Αν δεν υπάρχει περιορισμός χρημάτων ή απαιτήσεις παραπάνω ισχύος όρμα.........
θα ελεγα περα απο τις οποιες γνωμες μας ,καλο θα ειναι να παραμεινουμε στα πλαισια που προτεινα απο πλευρας χρηματων
ουτως ωστε να εχει μεγαλυτερη απηχηση στους συμφορουμιτες μας
( 1000-2000 ευρω) καλε μου φιλε.:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.906
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv