Γιατι το κανατε μανταρα το avsite?

Reaction score
14
Re: Απάντηση: Re: Γιατι το κανατε μανταρα το avsite?

Είναι αποδεδειγμένο αυτό;;;
Όσοι δεν συμφωνούν με τα γουστα σου Γιώργο είναι γριές χαμένες στον Βασιλόπουλο;
Είναι επιχείρημα τωρα αυτό;;
ο Θανόπουλος πάντως δεν εχει γριές....:105::105:

Reaction score
14

Όσοι δεν συμφωνούν με τα γουστα σου Γιώργο είναι γριές χαμένες στον Βασιλόπουλο;

Την τελευταία μου πρόταση γιατί την παραλείπεις..???
Μην διαστρεβλώνεις τα λεγόμενά μου please..

Στο post μου άλλο σημαίνει η πρώτη πρόταση ΑΛΛΟ η δεύτερη ΑΛΛΟ η τρίτη και άλλο σημαίνει η τέταρτη..
Επειδή δεν νομίζω πως έχεις πρόβλημα στην κατανόηση κειμένου αλλά απλά βιάστηκες να απαντήσεις (?) , ελπίζω να το έκανα πιο ξεκάθαρο το θέμα..

Reaction score
6
Απάντηση: Γιατι το κανατε μανταρα το avsite?

Eλα ρε Γιώργο που διαστρεβλώνω τα γραφωμενα σου …
Λες και δεν είναι είναι εύκολο αυτό να φανεί αν ισχύει η όχι.
Εγω φταίω που στο κειμενο σου είχες την τάση για απαξίωση στην αντίθετη γνώμη;

VG

Reaction score
0

Ισως το καλυτερο που εχω διαβασει ever :116:

Reaction score
14
Re: Απάντηση: Γιατι το κανατε μανταρα το avsite?

Eλα ρε Γιώργο που διαστρεβλώνω τα γραφωμενα σου …
Λες και δεν είναι είναι εύκολο αυτό να φανεί αν ισχύει η όχι.
Εγω φταίω που στο κειμενο σου είχες την τάση για απαξίωση στην αντίθετη γνώμη;

Η τρίτη πρόταση μου αφορά όσους κάνουν παράπονα ..Μάλλον αφορά και εσένα. Δεν είναι καθόλου απαξιωτική και είναι απόλυτα συγκεκριμένη.

Η δεύτερη με τις "γριές" που έκανες quote είναι γενική...αν δεν το καταλαβαίνεις είναι μάλλον θέμα δικό σου και εκεί θα μείνει.. διότι δεν έχω κάτι να προσθέσω...και ελπίζω να μην σε αφορά..γιατί εάν θεωρείς τον εαυτό σου μη προσαρμοστικό τι να πώ...??

..εγώ δεν σε θεώρησα ποτέ και με το να γκρινιάζεις εσύ είναι σαν να θέτεις τον ίδιο σου τον εαυτό στην γενική και αόριστη κριτική μου...

** έχουμε επικοινωνία τηλεφωνική για ασήμαντα θέματα πολύ καιρό τώρα..και σε θεωρώ έναν φίλο μέσα στο site..δεν περίμενα τέτοιο υφάκι σε πόστ αντί να με πάρεις ένα τηλέφωνο..

λυπάμαι..

Reaction score
6

Θα με τρελάνεις ρε Γιώργο…
Που το ειδες το υφακι ;;
Δεν ξερω τι να πω μερικες φορες ...:126::117:

Reaction score
14
Re: Απάντηση: Γιατι το κανατε μανταρα το avsite?

Θα με τρελάνεις ρε Γιώργο…
Που το ειδες το υφακι ;;
Δεν ξερω τι να πω μερικες φορες ...:126::117:
Τέλος πάντων δεν υπάρχει λόγος να μπούμε σε ατέρμονες αντιπαραθέσεις από την στιγμή που δεν υπάρχει κάτι το απαξιωτικό στα λεγόμενά μου για κανέναν και πόσο μάλλον για εσένα..

Αν κάποιος θέλει να δεί τον εαυτό του μέσα στο πρώτο γενικό σχόλιο μου ας το κάνει..

Στο δεύτερο αναφέρομαι συγκεκριμένα για όλους τους χρήστες του site που διαφωνούν με τις αλλαγές..
Δεν θίγω κανέναν που έχει διαφορετική άποψη..την απορία μου όμως θα την εκφράζω..

Reaction score
6
Απάντηση: Re: Γιατι το κανατε μανταρα το avsite?

Πάντως καλο θα ηταν όταν έχουμε μια άποψη ( εστω αντίθετη) να την παραθέτουμε με ευγενικό τροπο…
Και αυτό το αναφέρω για τον φίλτατο τακησκυτη.
Αυτος που το εκανε σε αφτα τα χαλια, πρεπει να τα ηχε κοπανησει τα τσιπουρακια του μαλον!:101:
Τάκη μπορείς να εχεις οσες ενστάσεις θέλεις και να ξερεις πως ελεύθερα μπορεις να εκφράσεις στο φορουμ …
Αλλα πιστεύω πως είναι υποχρέωση σου ( όπως ολων μας ) στο τροπο που εκφραζόμαστε να είμαστε ευγενικοί και να σεβόμαστε τον κοπο και τις προσπάθειες που καταβάλουν τα παιδια του φόρουμ ώστε το site μας να αποκτά κάθε μερα ακομα καλύτερη εικονα.
Συνεπώς χαρακτηρισμοί όπως οι παραπάνω αδικούν πρωτα εσένα και επισης δεν βοηθούν τον εποικοδομητικό διάλογο.

Reaction score
262

Πάντως καλο θα ηταν όταν έχουμε μια άποψη ( εστω αντίθετη) να την παραθέτουμε με ευγενικό τροπο…
Και αυτό το αναφέρω για τον φίλτατο τακησκυτη.

Τάκη μπορείς να εχεις οσες ενστάσεις θέλεις και να ξερεις πως ελεύθερα μπορεις να εκφράσεις στο φορουμ …
Αλλα πιστεύω πως είναι υποχρέωση σου ( όπως ολων μας ) στο τροπο που εκφραζόμαστε να είμαστε ευγενικοί και να σεβόμαστε τον κοπο και τις προσπάθειες που καταβάλουν τα παιδια του φόρουμ ώστε το site μας να αποκτά κάθε μερα ακομα καλύτερη εικονα.
Συνεπώς χαρακτηρισμοί όπως οι παραπάνω αδικούν πρωτα εσένα και επισης δεν βοηθούν τον εποικοδομητικό διάλογο.
Ανδρεα οταν εγραφα για τσιπουρακια,δεν το εκανα με κακη προθεση,ουτε ηθελα να μειωσω κανεναν απο ολους αυτους που κουραστηκαν για να κανουνε την οποια αλλαγη.Καλαμπουρι εκανα ετσι?Αλιμονο αν κακολογουσα οποιον προσπαθει να κανει κατι που θεωρητικα θα βελτιωνε το site.Αν δεν εγεινε αμμεσα κατανοητο το (αστειο) πνευμα μου(περι τσιπουρα) ζυτω συγνωμη απο ολους.
Απλα θα θελα ενα πιο μαζεμενο καταλογο κατηγοριων και θεματων για πιο γρηγορη εξερευνηση.Τωρα πρεπει να ψαχνω αρκετα τις κατηγοριες που με ενδιαφερουνε,πριν αρχισω να ασχολουμε μαζι τους.

Αμεσως να με φατε μερικοι.Οσο και να θελετε να με κατασπαραξετε δεν θα μπορεσετε αγαπημενοι συνφορουμιτες μου.Ειμαι ΑΧΩΝΕΥΤΟΣ:142:

Reaction score
41

Μπράβο Δημήτρη (τακησκυτη)!! :107:
Αν και Μπεμβεδόβιος, ορθώς εμίλησες!! :136: :138:

Reaction score
1.844

.... Δεν μπορώ να βλέπω έξυπνους ανθρώπους να έχουν πρόβλημα προσαρμογής σαν κάτι γριές που χάνονται στους διαδρόμους του Βασιλόπουλου..

Το να μην αρέσει κάτι είναι ΟΚ αλλά η άρνηση στις επιπλέον επιλογές δεν "κολλάει " με την "hitech" αίσθηση των χρηστών του site ....
ο Θανόπουλος πάντως δεν εχει γριές....
Ούτε ο Βασιλόπουλος λίγο πιο κάτω από μένα (Σπύρου Μερκούρη). Αντίθετα τώρα που καλοκαίριασε είναι σκέτη πασαρέλα από hot babes, ντυμένα "ελαφρά"! :428:
Στο κυρίως θέμα, δεν φρονώ πως πρέπει να μειωθούν οι κατηγορίες, αλλά να υπάρξουν κύριες και υποκατηγορίες, για να είναι πιο γρήγορη η πρόσβαση. Όχι ένα μεγάλο σεντόνι. Πως να το σιδερώσεις για παράδειγμα; :119:

Reaction score
1
εμενα παντως οταν διαβαζω τα "unread posts since last visit" δεν μπορώ να καταλαβω πλεον ποιο post ανηκει στις αγγελίες.

Reaction score
41
συμφωνώ με το 1o 1o post. Γιατί άραγε δημιουργήθηκε υποκατηγορία της υποκατηγορίας; Για να μπερδεύουμε τα μπούτια μας μάλλον. Αντί να απλοποιηθεί έγινε ένα πράμα βαρύ, σαύρα!
Απλό κύριοι. Απλά και γρήγορα!

Τις απόψεις μας εκφράζουμε. Το ξέρουμε οτι δε λαμβάνονται υπόψη (γιατί αν λαμβάνονταν θα υπήρχε έρευνα πριν γίνει οτιδήποτε), ευτυχώς έχουμε το δικαίωμα να εκφράζουμε πάντως (φιλικά).

Reaction score
0
Άρχισα και εγώ λοιπόν να "διαβάζω" το AVsite από το Unread Post link, όπως πολλοί εδώ μέσα γράφουν ότι κάνουν και βρήκα την υγειά μου.

Πραγματικά με μια ματιά αν είσαι τακτικός επισκέπτης μπορείς να βρεις τα θέματα που ενημερώθηκαν και σε ενδιαφέρουν και να ενημερωθείς.

Πολύ ωραία !!!

Το θέμα είναι όμως ότι αν καλοσκεφτείς τι κάνεις (διαβάζεις ένα forum στην πιο άναρχη δομή του - σορτάρισμα μόνο κατά ημερομηνία / ώρα απάντησης σε θέμα) τότε αναρωτιέσε ακόμα περισσότερο για το λόγο ύπαρξης τόσων κατηγοριών...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.595
Members
38.464
Νεότερο μέλος
tseperdonos