Αγορά τηλεόρασης 50"

Reaction score
0
Θέλω να αγοράσω τηλεόραση 50". Τα χρήματα που θα ήθελα να διαθέσω είναι μέχρι 1700 ευρώ περίπου.

Την χρειάζομαι για:

- παρακολούση ταινιών από laptop
- τηλεοπτικό πρόγραμμα (ποδόσφαιρο, κλπ)

Έχω κάνει μια έρευνα αγοράς (κυρίως μέσω του skroutz.gr και ανάγνωσης του φορουμ) κι έχω κατά νου κάποιες επιλογές. Δεν ξέρω αν έρχονται νέα καλύτερα μοντέλα.

LG 50PG3000
LG 50PF95
LG 50PG200
LG 50PG6500
LG 50PC52
LG 47LG6000 47"
SAMSUNG PS50A456
SAMSUNG PS50A466
SAMSUNG PS50A457P1D
SAMSUNG PS50A557S3
SAMSUNG PS50A656T
PHILIPS 50PFP5532D

Reaction score
0
Νομιζω (δεν ειμαι και απολυτα σιγουρος), πως απο αυτα που εχω διαβασει, καλυτερα να στραφω σε LCD, 100Hz, FullHD.
Επειδη με βλεπω να χανω τη δουλεια μου (ολη την ωρα στο internet και ψαχνω τηλεοραση), παρακαλω για την αμεση βοηθεια σας.

Reaction score
14
Νομιζω (δεν ειμαι και απολυτα σιγουρος), πως απο αυτα που εχω διαβασει, καλυτερα να στραφω σε LCD, 100Hz, FullHD.
Καλύτερο δεν είναι.
Ούτε το LCD, ούτε το FullHD.

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να δεις τις τηλεοράσεις από κοντά, (σε κάποιο ΜΜ) και να παίξεις μαζί τους αρκετή ώρα, ρυθμίζοντας αρχικά και μετά παρακολουθόντας τα διαθέσιμα προγράμματα.

Μετά να φύγεις και να ξαναπάς μια άλλη μέρα πιο κατασταλαγμένος, απλά για να περάσεις ένα...δευτερο χέρι τις όποιες αμφιβολίες σου.

Μετά είσαι έτοιμος να αγοράσεις.

Εγώ αν βρισκόμουν αυτή τη στιγμή στη θέση σου θα κοιτούσα είτε την SAMSUNG PS50A656T είτε κάποια από τις νέες plasma της Panasonic.
Και όχι απαραίτητα τις fullHD.

Reaction score
0
Ακόμη στο ψαξιμο ειμαι... Κυριως διαβαζοντας το φορουμ.
Αν εχω καταλαβει σωστα, τα παρακατω μοντελα ειναι οτι πιο καινουριο εχει η καθε εταιρεια αντιστοιχα. Παρακαλω τη γνωμη σας!!!!

LG 50PG7000 (Plasma)
Samsung PS50A656T (Plasma)
PANASONIC TH-50PZ80E (Plasma)
SONY KDL-52W4000 (Lcd)
LG Scarlet 47LG6000 (Lcd)

** προχθες ειδα στο mediamarkt, τις PANASONIC vs SONY. Οχι οτι δεν ηταν καλη η SONY, αλλα νομιζω οτι η PANASONIC ηταν καλυτερη. Αυτο που μου εκανε διαφορα ηταν η ευκρινεια.

Reaction score
2
στις plasma η Panasonic είναι πρώτη με διαφορά.
για LCD προτίμησε Sharp, Sony ή Samsung (νομίζω όλες made in Japan, η Sharp 100%)
μακριά από LG και 3ους κατασκευαστές...

εαν πρόκειται να μπει σε τοίχο σκέψου επίσης την διαφορά βάρους, όπως και την κατανάλωση (plasma > LCD)

αυτά..

Reaction score
0
Χθες πηγα σε ενα φιλο που πηρε μια Samsung LCD 37".
Παρατηρησα οτι σε αποσταση περιπου 3 μετρα η εικονα (τηλεοπτικο σημα) δεν ηταν τοσο καθαρη. Μολις πηγαινα στα 4-4.5 μετρα η εικονα φαινοταν τελεια.
Προφανως (διαβαζοντας και στο φορουμ) παιζει ρολο η αποσταση θεασης.
Για μια αποσταση 4.2 μετρα που θα εχω εγω, μηπως αντι για 50" που ψαχνω θα ηταν καλυτερα οι 46" ή 42" (μιλωντας παντα για τηλεοπτικο σημα);

Reaction score
0
νομιζω αν πας σε πλασμα τηλεοραση δεν θα εχεις προβλημα ακομα και στις 50 ιντσες.....

Reaction score
0
Βρε παιδια. Συνδεσα μεσω HDMI τον υπολογιστη μου σε μια LCD Samsung (την 37αρα που ειχε προσφορα το saturn) και εβλεπα μια ταινια (720p). Τελεια εικονα, αλλα κατα διαστηματα σε γρηγορες σκηνες καταλαβαινες μια γραμμη να κατεβαινει προς τα κατω. Κατι τετοιο ειδα ξανα σε ενα φιλο που απο υπολογιστη μεσω HDMI προβαλε σε μια Samsung ενα .avi εργο (ποιοτητα DVD). Παλι παρατηρησα το ιδιο φαινομενο. Παιζει κατι;

Reaction score
0
Φίλε μου δεν "παίζει κάτι". Αυτό που είδες είναι ένα φαινόμενο που υπάρχει εω γένει στα πάνελ και κάτι στο οποίο ήδη έχει δοθεί εν μέρει λυση. Το πρόβλημα αυτό διορθώνεται μόνο σε μοντέλα που χρησιμοποιούν κάποια φίλτρα, μικροεπεξεργαστές και άλλες τεχνολογίες. Κοινώς σε καινούρια και πιο ακριβά. Το πιο πιθανόν είναι, αφού ασχολήθηκες, να είδες χαρακτηριστικά όπως 100Hz, 24p , 2-3ms panel gog, ISPA panel , 178 μοίρες θέαση κ.ά. Καποιο ρόλο θα παίζουν! Λέω εγώ τώρα!?
Αυτό που θα ήθελα να σου τονίσω (όπως και άλλοι φίλοι) είναι να ΔΕΙΣ και να ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ πριν αγοράσεις. Μια εικόνα από μόνη της δεν είναι "μέτρο". Θα παρακολουθήσεις κάποια αντικειμενικά κορυφαία μοντέλα και βάσει εκείνα θα κατευθυνθείς στην επιλογή σου. Βάζεις το όριο τιμής , βάζεις το όριο ιντσών και συγκρίνεις.
Αυτές οι "προσφοριάρικες" τηλεοράσεις πολύ σπάνια έχουν να σου δώσουν μποναμά!
Σκοπό έχουν να σε γλυκάνουν συνήθως με τις ίντσες και να σου δώσουν "περσινή" τεχνολογία!
Το κυριότερο μην κάνεις μια ευκαιριακή αγορά αλλά κάνε την αγορά ΕΠΙΛΟΓΗ σου!

Reaction score
0
dragonbill σ' ευχαριστω για την απαντηση σου.

Υπαρχουν άλλοι που βλεπουν ταινιες στην τηλεοραση μεσω του υπολογιστη τους;;
Εχει καποιος απο εσας τηλεοραση που χωρις να κοστιζει πανω απο 1800 ευρω, δεν σας παρουσιαζει τετοια φαινομενα;;

Reaction score
14
Απάντηση: Re: Αγορά τηλεόρασης 50"

Φίλε μου δεν "παίζει κάτι". Αυτό που είδες είναι ένα φαινόμενο που υπάρχει εω γένει στα πάνελ και κάτι στο οποίο ήδη έχει δοθεί εν μέρει λυση. Το πρόβλημα αυτό διορθώνεται μόνο σε μοντέλα που χρησιμοποιούν κάποια φίλτρα, μικροεπεξεργαστές και άλλες τεχνολογίες. Κοινώς σε καινούρια και πιο ακριβά. Το πιο πιθανόν είναι, αφού ασχολήθηκες, να είδες χαρακτηριστικά όπως 100Hz, 24p , 2-3ms panel gog, ISPA panel , 178 μοίρες θέαση κ.ά. Καποιο ρόλο θα παίζουν! Λέω εγώ τώρα!?
Αυτό που θα ήθελα να σου τονίσω (όπως και άλλοι φίλοι) είναι να ΔΕΙΣ και να ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ πριν αγοράσεις. Μια εικόνα από μόνη της δεν είναι "μέτρο". Θα παρακολουθήσεις κάποια αντικειμενικά κορυφαία μοντέλα και βάσει εκείνα θα κατευθυνθείς στην επιλογή σου. Βάζεις το όριο τιμής , βάζεις το όριο ιντσών και συγκρίνεις.
Αυτές οι "προσφοριάρικες" τηλεοράσεις πολύ σπάνια έχουν να σου δώσουν μποναμά!
Σκοπό έχουν να σε γλυκάνουν συνήθως με τις ίντσες και να σου δώσουν "περσινή" τεχνολογία!
Το κυριότερο μην κάνεις μια ευκαιριακή αγορά αλλά κάνε την αγορά ΕΠΙΛΟΓΗ σου!
αριστη απάντηση με βρίσκεις να συμφωνώ 100%

Μην ξεχνάτε οτι κάθε νέα γενιά είναι βελτιωμένη γενιά, αυτό δεν είναι γενικός κανόνας στα ηλεκτρονικά, αλλά στις τηλεοράσεις ισχύει 100%

Reaction score
0
nikoska
φιλε μου ημουν και εγω στην θεση σου για σχεδον ενα χρονο και σε καταλαβαινω απολυτα ,οτι και να σουν πουν ο τελικος κριτης ειναι τα ματια σου,εγω κατεληξα στην sony 46 χ3500,πριν παρεις την αποφαση σου πηγαινε μια βολτα στo media mαrkt και δες την σονυ w 4500 να παιζει και σε τηλεοτπικο σημα και μετα παρε την αποφαση σου γιατι η σονυ ειναι οπως η mercedes, ολοι φτιαχνουν αυτοκινητα αλλα mercedes δεν ειναι...............

Reaction score
1.594
Απάντηση: Αγορά τηλεόρασης 50"

...κι ας μην ξεχνάμε τον εξίσου σημαντικό παράγοντα της υποκειμενικότητας...αν σου αρέσει αυτό που βλέπεις + ακούς όλα τα τέστ, τα συγκριτικά και οι απόψεις των άλλων πάνε περίπατο. Για παράδειγμα την εικόνα + την αισθητική των sony προσωπικά τη θεωρώ απο τις χειρότερες που υπάρχουν :605:

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.695

50άρα πλάσμα full HD με 1000 € καλά είναι;
Εμαθα για μια προσφορά που παίζει σε ένα μαγαζί στο Cosmos
Μάλλον αύριο θα πάω να δω.

Reaction score
0

50άρα πλάσμα full HD με 1000  καλά είναι;
Εμαθα για μια προσφορά που παίζει σε ένα μαγαζί στο Cosmos
Μάλλον αύριο θα πάω να δω.

ναι την παρηγειλα για μενα ειναι μοντελο LG pf95 full hd 100hz
και παιζει παρα πολυ καλα για τα δικα μου δεδομενα ..η τιμη εναι 1099!!!

Reaction score
0
Υπαρχουν άλλοι που βλεπουν ταινιες στην τηλεοραση μεσω του υπολογιστη τους;;
Εχει καποιος απο εσας τηλεοραση που χωρις να κοστιζει πανω απο 1800 ευρω, δεν σας παρουσιαζει τετοια φαινομενα;;

Παιδια, ειναι σωστα ολα αυτα που μου προτεινετε. Αλλα, δεν υπαρχει καποιος που βλεπει ταινιες μεσω του υπολογιστη για να μας πει εντυπωσεις;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.906
Members
38.518
Νεότερο μέλος
papaevagelouv