007 QUANTUM OF SOLACE song "Another Way To Die"

Reaction score
40
Απάντηση: 007 QUANTUM OF SOLACE song "Another Way To Die"

Πολύ άτεχνο ''σερβίρισμα'' blacksploitation με R&B..... λίγο κακόγουστο το πάντρεμα αυτό, δεν τoυς πέτυχε νομίζω σύντεκνε....:137:

Reaction score
7

Για εμένα το χειρότερο τραγούδι James Bond που έχει βγεί.Πολύ κρίμα.Μετα το εκπληκτικό You Know My Name του Chris Cornell έρχεται αυτη η πατάτα...

ΥΓ.Σκέφτηκα και μια λεπτομέρεια.Το "Υοu Know My Name" και ετούτο εδώ είναι τα μόνα τραγούδια της σειράς που το κομμάτι δεν είναι ομότιτλο της ταινίας.

Reaction score
7

Ποστάρω για να αναφέρω ότι έχω ψιλοαναθεωρήσει την άποψή μου.Δεν είναι κομψοτέχνημα αλλά όσο πάω και το ακούω τόσο περισσότερο το συμπαθώ.
Θέλει τον χρόνο του για να σε κερδίσει...

Reaction score
40

Ποστάρω για να αναφέρω ότι έχω ψιλοαναθεωρήσει την άποψή μου.Δεν είναι κομψοτέχνημα αλλά όσο πάω και το ακούω τόσο περισσότερο το συμπαθώ.
Θέλει τον χρόνο του για να σε κερδίσει...
Χμμμμμμ........ ποιό χρόνο εννοείς?:138: Τον αόριστο ναι?

Reaction score
59

Mαύρα χάλια είναι !!!! :108:

Καλυτερα να εβαζαν το : :137::137:

[youtube]s19GWKsg8YE[/youtube]

Reaction score
40

:204::204::204: πέθανα στα γέλια βρε σύντεκνε....

Μάριε μην με παρεξηγήσεις αλλά....δεν μπόρεσα να κρατηθώ....θα μπορούσαν για ΟST να γράψουν κάποιο καλύτερο κομμάτι και όχι να πάρουν την ''πεπατημένη'' οδό του εμπορίου και της fast-food μουσικοδουλειάς....

Reaction score
7

Kαταλαβαίνω το σκεπτικό και εν μέρη συμφωνώ.Απλά αυτό που έγινε στην περίπτωσή μου είναι ότι με την πρώτη ακρόαση το έβγαλα σκάρτο.Δεν μου άρεσε.Μετά το ξανάκουσα.Δεν ήταν τόσο κακό.Τώρα το βάζω να το ακούω.Και ο ήχος του είναι ακριβώς αυτός που εκπροσωπούν οι 2 ερμηνευτές.White Stripes & RnB εις σάρκαν μια...Αν η Meg White ήταν λιγότερο white και περισσότερο ...black πιστεύω ότι έτσι θα ακούγονταν οι White Stripes (και εφόσον οι White Stripes μου αρέσουν όπως και η Alicia αρχίζω να συνηθίζω τον γάμο)...

Reaction score
40

Kαταλαβαίνω το σκεπτικό και εν μέρη συμφωνώ.Απλά αυτό που έγινε στην περίπτωσή μου είναι ότι με την πρώτη ακρόαση το έβγαλα σκάρτο.Δεν μου άρεσε.Μετά το ξανάκουσα.Δεν ήταν τόσο κακό.Τώρα το βάζω να το ακούω.Και ο ήχος του είναι ακριβώς αυτός που εκπροσωπούν οι 2 ερμηνευτές.White Stripes & RnB εις σάρκαν μια...Αν η Meg White ήταν λιγότερο white και περισσότερο ...black πιστεύω ότι έτσι θα ακούγονταν οι White Stripes (και εφόσον οι White Stripes μου αρέσουν όπως και η Alicia αρχίζω να συνηθίζω τον γάμο)...
Ναι φέρνει λίγο White Stripes /Hypnotize στο σολάρισμα αλλά δεν μπορώ να παντρέψω ''αστεφάνωτα'' 2 είδη... άσε δε, που είναι άτσαλα ενωμένες οι μουσικές φράσεις στο εν λόγω τραγούδι....με μία Alicia δεν σώζεται η κατάσταση...είναι γάμος με το στανιό :622:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.884
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis