Με ποιό τραγούδι ή μουσική δεν κάνετε ''ατμόσφαιρα''?

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Απάντηση: Με ποιό τραγούδι ή μουσική δεν κάνετε ''ατμόσφαιρα''?

Να και κάτι που συμφωνώ με τον Αντρέα! :144:
Ακόμα και σε διαφήμιση κάποιας συλλογής να ακούσω μια λέξη από Καζαντζίδη, θέλω να σπάσω την τηλεόραση.
+1000

δεν τον μπορώ με τίποτε...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Με χαλάει ότι δεν προέρχεται από μαύρους (Αμερικανούς) καλλιτέχνες.
Και δε μπορώ με τίποτα να ακούσω ελληνικό στίχο (ακόμα και στα κομμάτια που φτιάχνω εγώ μουσική/στίχους)... :139:
Δεν σας τα ελεγα εγω?:144:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.571

Ασε που ξεχασε να πει και για την οπερα...
Η όπερα είναι για τρελούς και για τη... γυναίκα μου! :142:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Re: Απάντηση: Με ποιό τραγούδι ή μουσική δεν κάνετε ''ατμόσφαιρα''?

Με χαλάει ότι δεν προέρχεται από μαύρους (Αμερικανούς) καλλιτέχνες.
Και δε μπορώ με τίποτα να ακούσω ελληνικό στίχο (ακόμα και στα κομμάτια που φτιάχνω εγώ μουσική/στίχους)... :139:
Δηλαδή θες να μου πεις ότι υπάρχει άνθρωπος που μπορεί να ακούσει του στίχους σου; Μήπως μπορώ να τον γνωρίσω; :116:

...

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.571
Απάντηση: Re: Απάντηση: Με ποιό τραγούδι ή μουσική δεν κάνετε ''ατμόσφαιρα''?

Δηλαδή θες να μου πεις ότι υπάρχει άνθρωπος που μπορεί να ακούσει του στίχους σου; Μήπως μπορώ να τον γνωρίσω; :116:

...
Δεν είναι αυτός που νομίζεις, γιατί κι αυτός ακούει ανυπόφορη μουσική! :138:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Η όπερα είναι για τρελούς και για τη... γυναίκα μου! :142:
Κλεισε και σε εμενα μια θεση για το Δαφνι παρακαλω!:126:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.571

Κλεισε και σε εμενα μια θεση για το Δαφνι παρακαλω!:126:
Θα έχεις και ελεύθερο χρόνο για πρόβες ως sopranista. :136:

Reaction score
1.213

Δεν μπορω να ακουσω σκυλαδικα.Δε μου αρεσουν δεν τα θελω δεν με φτιαχνουν βρε παιδι μου.Αν το μωρο ειναι πολυ δυνατο βεβαια ισως κανω μια μικρη παραχωρηση..:142:..ιδιως αν ειναι ρεμιξαρισμενα (ας ειναι καλα αυτα τα παιδακια οι djs :138:) με τρελο beat.

Και ενα τραγουδι -μαγεια για ολες τις ωρες ...!! (ακομα και για τους καψουρηδες :))) . Και διαχρονικο εεε ? 2005 , 2008...θα ακουγεται παντα οπως φαινεται..:142:

[YOUTUBE]DJ9Feq3H4QY[/YOUTUBE]

Reaction score
180

Με Κοτσιρα. Σκετο ξενερωμα.

ZAK

Reaction score
0

Αν εννοειτε ατμοσφαιρα για γουμαν το μονο σιγουρο ειναι οτι κ να ακουει δεν κανεις ατμ με sepultura ετσι!!!?

Reaction score
6

Με Κοτσιρα. Σκετο ξενερωμα.
Συφωνώ απόλυτα!! Τι γλυκανάλατος που είναι!

Reaction score
6
Εγώ δε μπορώ να ακούσω ούτε με βασανιστηρία (πόσο μάλλον να γίνει "ατμόσφαιρα") τα επόμενα,

* Όπερα (εξαιρείται μόνο το Je crois entendre encore)

* Σκυλάδικα

* "Βαριά" Ηπειρώτικα

και τη Mariah Carey!!! (Aυτήν ειδικά την πληρώνω να μην τραγουδάει).

Reaction score
6

Νομίζω πως διαφέρει (σε μένα) το τι με χαλάει (δεν με φέρνει σε κέφι), από το τι δεν μου φτιάχνει ατιμόσφαιρα :123: (ερωτεύσιμη διάθεση).
Φαντάζομαι πως με καλεί πρώτη φορά στο χώρο της και μου βάζει Μαζωνάκη, Τριαντάφυλλο ή Τερλέγκα. Θυμήθηκα πως αύριο έχει πρωινό ξύπνημα, και Τιγκανά μ' ελαφρά! :119:
Από μεμονωμένα κομμάτια πολλά, ελληνικά και ξένα, που μπορεί σε άλλη φάση να μου αρέσουν.

Κύριε anemele θα διαφωνήσω για το Μαζωνάκη. Μπορεί να μην έχει καταξιωθεί στους "ποιοτικούς" τραγουδιστές αλλά έχει πει και μερικά ωραία κομμάτια.

Προσωπικά μου αρέσουν τα "το λάθος μου το τελευταίο" και το "κρυφά μονοπάτια" το όποιο το θεωρώ εξαιρετικό ελληνικό τραγούδι.

Reaction score
1.844
Απάντηση: Re: Απάντηση: Με ποιό τραγούδι ή μουσική δεν κάνετε ''ατμόσφαιρα''?

Κύριε anemele θα διαφωνήσω για το Μαζωνάκη. Μπορεί να μην έχει καταξιωθεί στους "ποιοτικούς" τραγουδιστές αλλά έχει πει και μερικά ωραία κομμάτια.

Προσωπικά μου αρέσουν τα "το λάθος μου το τελευταίο" και το "κρυφά μονοπάτια" το όποιο το θεωρώ εξαιρετικό ελληνικό τραγούδι.
Πρώτον, δεν είμαι κύριος, τα φαινόμενα απατούν! :138:

Δεύτερον, ο Μαζω δεν μ' αρέσει εν γένει, γιατί δεν έχει ΚΑΘΟΛΟΥ φωνή, όλα είναι κομπιουτεριζέ :126: , φημολογείται πως στα μαγαζιά τραγουδά playback, είναι εντελώς "μπερδεμένος", σεξουαλικά και από "πιώματα".
Το "Λάθος μου το τελευταίο" μ' αρέσει και μένα υπό προϋποθέσεις, αλλά πάντως όχι για ατμόσφαιρα. Κολλάει καλύτερα όταν σ' έχει βγάλει όξω απ' την πόρτα! :142:

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305

Λοιπόν για να πω κι εγώ...

Δεν μπορώ τον Καζαντζίδη.
Δεν μπορώ την όπερα.
Δεν μπορώ τους τρυφεροκλειτ@ριδικούς, γλυκανάλατους, "έντεχνους" νεοέλληνες καλλιτέχνες (τύπου Κότσιρα, Στόκα κλπ κλπ).
Δεν μπορώ τα σκυλάδικα (δήθεν και πραγματικά).
Δεν μπορώ τα νεολαϊκο-ποπ της συμφοράς που παίζουν τα ραδιόφωνα πρωί, μεσημέρι, βράδυ.
Δεν μπορώ τους βρυκόλακες που επιζούν καλλιτεχνικά διασκευάζοντας ότι βρουν μπροστά τους (Νταλάρας, Γλυκερία, κλπ κλπ).
Τέλος δεν μπορώ τα ποντιακά (με τίποτε όμως).

Αυτά...

Reaction score
180

Μου κανει εντυπωση η δυσανεξια ως προς τον Καζαντζιδη. Δεν ειμαι απο αυτους που τον κανουν εικονισμα, και μαλιστα δεν μου αρεσουν παρα πολλα τραγούδια του, αλλα ειναι πολυ δυσκολο να ξαναβγει τετοια φωνη με γνησιο λαικο μεταλο και συγκλονιστικο λυγμο.

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344

Μου κανει εντυπωση η δυσανεξια ως προς τον Καζαντζιδη. Δεν ειμαι απο αυτους που τον κανουν εικονισμα, και μαλιστα δεν μου αρεσουν παρα πολλα τραγούδια του, αλλα ειναι πολυ δυσκολο να ξαναβγει τετοια φωνη με γνησιο λαικο μεταλο και συγκλονιστικο λυγμο.
Συμφωνώ. Ωστόσο, στα πλαίσια αυτού που συζητάμε, δηλαδή της γενικής ατμόσφαιρας που δημιουργείται γύρω από έναν καλλιτέχνη, ο Καζαντζίδης συνδέθηκε συνειρμικά με πράγματα δυσάρεστα. Δεν ήταν ο τραγουδιστής του γλεντιού, αλλά ο τραγουδιστής της φτώχειας και της δύσκολης ζωής. Της εργατιάς, του μετανάστη πρώτης γενιάς στη Γερμανία, του ξεριζωμένου πρόσφυγα, του αγρότη που τον κατάπιε η πόλη. Πράγματα που δεν θέλουμε να θυμόμαστε ως γενιά, όχι από σνομπισμό, αλλά από αυτοάμυνα.

Reaction score
248

Λοιπόν για να πω κι εγώ...

Δεν μπορώ τον Καζαντζίδη.
Δεν μπορώ την όπερα.
Δεν μπορώ τους τρυφεροκλειτ@ριδικούς, γλυκανάλατους, "έντεχνους" νεοέλληνες καλλιτέχνες (τύπου Κότσιρα, Στόκα κλπ κλπ).
Δεν μπορώ τα σκυλάδικα (δήθεν και πραγματικά).
Δεν μπορώ τα νεολαϊκο-ποπ της συμφοράς που παίζουν τα ραδιόφωνα πρωί, μεσημέρι, βράδυ.
Δεν μπορώ τους βρυκόλακες που επιζούν καλλιτεχνικά διασκευάζοντας ότι βρουν μπροστά τους (Νταλάρας, Γλυκερία, κλπ κλπ).
Τέλος δεν μπορώ τα ποντιακά (με τίποτε όμως).

Αυτά...
+1000 και να προσθεσω:
Δεν μπορώ τον Phil Collins, απορώ πως αυτή η άμουση σκατοφατσα πουλάει δίσκους, αηδία...
Δεν μπορώ τον Βοno των U2.

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.876
Members
38.511
Νεότερο μέλος
ztv