Με ποιό τραγούδι ή μουσική δεν κάνετε ''ατμόσφαιρα''?

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.590
Απάντηση: Με ποιό τραγούδι ή μουσική δεν κάνετε ''ατμόσφαιρα''?

Επίσης, επειδή βλέπουμε μονόπλευρα το θέμα.
Αν μέρος της ατμόσφαιρας είναι η θηλυκή συντροφιά υπάρχει κι άλλος ένας παράγοντας.
Αν η σύντροφος δεν είναι του γούστου μας, μπορεί να σιχαθούμε και το αγαπημένο μας τραγούδι.:137:

Reaction score
40

Αν εννοειτε ατμοσφαιρα για γουμαν το μονο σιγουρο ειναι οτι κ να ακουει δεν κανεις ατμ με sepultura ετσι!!!?
Για ''γούμαν'' σίγουρα όχι αλλά αν σου αρέσουν κάνεις σόλο ατμ...:142::126:

Reaction score
40

Επίσης, επειδή βλέπουμε μονόπλευρα το θέμα.
Αν μέρος της ατμόσφαιρας είναι η θηλυκή συντροφιά υπάρχει κι άλλος ένας παράγοντας.
Αν η σύντροφος δεν είναι του γούστου μας, μπορεί να σιχαθούμε και το αγαπημένο μας τραγούδι.:137:
Έ τότε πως θα είναι σύντροφος αν δεν είναι του γούστου σας? ''Τα ψυχικά μας τελείωσαν''.....:138:

Reaction score
1.844

Λοιπόν για να πω κι εγώ...

Δεν μπορώ τον Καζαντζίδη.
Δεν μπορώ την όπερα.
Δεν μπορώ τους τρυφεροκλειτ@ριδικούς, γλυκανάλατους, "έντεχνους" νεοέλληνες καλλιτέχνες (τύπου Κότσιρα, Στόκα κλπ κλπ).
Δεν μπορώ τα σκυλάδικα (δήθεν και πραγματικά).
Δεν μπορώ τα νεολαϊκο-ποπ της συμφοράς που παίζουν τα ραδιόφωνα πρωί, μεσημέρι, βράδυ.
Δεν μπορώ τους βρυκόλακες που επιζούν καλλιτεχνικά διασκευάζοντας ότι βρουν μπροστά τους (Νταλάρας, Γλυκερία, κλπ κλπ).
Τέλος δεν μπορώ τα ποντιακά (με τίποτε όμως).

Αυτά...
Για πες και κάτι άλλο τώρα, τι απόμεινε δηλαδή; :138:

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Γενικά πάντως, ελπίζω όλοι να έχουν την κοινή λογική και να αποφεύγουν στις ρομαντικές στιγμές το ραδιόφωνο! Ειδικά αν αφεθεί να παίζει ώρα και αλλάξει η εκπομπή και το κλίμα, το απόλυτο ξενέρωμα είναι ο κανόνας. :108:

Στενή μου φίλη (ευτυχώς όχι εγώ!) είχε κάποτε την "εμπειρία" να ακούσει σε ώρα τρυφερής περίπτυξης το τραγούδι του Κυριαζή "μου θυμίζεις τη μάνα μου"... Περιττό να πω ότι το ραντεβού σχόλασε λόγω... εχμ... αφλογιστίας...

Reaction score
40

Η όπερα είναι η πλέον τελειοποιημένη μορφή τέχνης γιατί δεν είναι μόνο μουσική, τραγούδι, αλλά και θέατρο....
Είναι πραγματικά πολύ δύσκολο να κατανοήσει κανείς την ύψηστη ποιότητα της, γιατί αφενός χρειάζεται να υπάρχουν γνώσεις μουσικές και ξένης γλώσσας, αφετέρου να έχει ασχοληθεί κανείς εκτενέστερα επάνω σε αυτού του είδους τέχνης....
Δώστε της χώρο και χρόνο και να είστε σίγουροι ότι η ανταμοιβή σας θα είναι ανάλογη....

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Η όπερα είναι η πλέον τελειοποιημένη μορφή τέχνης γιατί δεν είναι μόνο μουσική, τραγούδι, αλλά και θέατρο....
Είναι πραγματικά πολύ δύσκολο να κατανοήσει κανείς την ύψηστη ποιότητα της, γιατί αφενός χρειάζεται να υπάρχουν γνώσεις μουσικές και ξένης γλώσας, αφετέρου να έχει ασχοληθεί κανείς εκτενέστερα επάνω σε αυτού του είδους τέχνης....
Δώστε της χώρο και χρόνο και να είστε σίγουροι ότι η ανταμοιβή σας θα είναι ανάλογη....
Πες τα, χρυσοστομη!
Αλλα τωρα τι περιμενεις, απο καποιον που ακουει "αραπικα"?:142:

Reaction score
40

Μπορεί να ακούσει την όπερα ''Othello'' :126: ή ''Αida'' :144:

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Με ποιό τραγούδι ή μουσική δεν κάνετε ''ατμόσφαιρα''?

Είναι πραγματικά πολύ δύσκολο να κατανοήσει κανείς την ύψηστη ποιότητα της, γιατί αφενός χρειάζεται να υπάρχουν γνώσεις μουσικές και ξένης γλώσσας, αφετέρου να έχει ασχοληθεί κανείς εκτενέστερα επάνω σε αυτού του είδους τέχνης....

Δε λέω καλή η όπερα, τελειοποιημένη μορφή τέχνης αλλά ........

Και εκεί που είσαι καθησμένη, λέει, με το αμόρε έτοιμη για περιπτύξεις, κοντά, πολύ κοντά, πάρα πολύ κοντά......να πετάξει η σοπράνο μια κορώνα
και εσείς να πεταχτέιτε επάνω! :143::143:

Πάει μετά η ατμόσφαιρα!!:142:

Reaction score
6
Στενή μου φίλη (ευτυχώς όχι εγώ!) είχε κάποτε την "εμπειρία" να ακούσει σε ώρα τρυφερής περίπτυξης το τραγούδι του Κυριαζή "μου θυμίζεις τη μάνα μου"... Περιττό να πω ότι το ραντεβού σχόλασε λόγω... εχμ... αφλογιστίας...

:204::204::204: Κλαίωωωωωωω!!!

Να 'σαι καλά βρε Μαρία που το ανέφερες!! Μου έφτιαξες το κέφι!!!

Reaction score
40
Απάντηση: Re: Απάντηση: Με ποιό τραγούδι ή μουσική δεν κάνετε ''ατμόσφαιρα''?

Δε λέω καλή η όπερα, τελειοποιημένη μορφή τέχνης αλλά ........

Και εκεί που είσαι καθησμένη, λέει, με το αμόρε έτοιμη για περιπτύξεις, κοντά, πολύ κοντά, πάρα πολύ κοντά......να πετάξει η σοπράνο μια κορώνα
και εσείς να πεταχτέιτε επάνω!

Πάει μετά η ατμόσφαιρα!!
Ποιός σου είπε ότι οι σοπράνο όταν φτιάχνουν ατμόσφαιρα κάνουν τέτοια πράγματα? Εγώ?:136: Μου θυμίζεις μια ψυχή από την Κρήτη που έλεγε:
''δεν εκάτεχα ιντά 'ναι οι τενόροι και οι σοπράνο''....:138:

Reaction score
1.844

Καλή η όπερα, αλλά μόνος μου, :601: με γκομενετέ. :612:

Και με την ευκαιρία, μια αγαπημένη μου.

[youtube]6fZRssq7UlM[/youtube]

:624:

Reaction score
40

Φίλε ''anemele'' αν σου τύχει κάποια που της αρέσει η όπερα να είσαι σίγουρος πως αν της βάλεις να ακούσει αυτό: http://www.youtube.com/watch?v=hxdiJ74AL5Y θα εκτιμήσει το.... πάθος σου.... και θα καταφέρεις την επιθυμιτή ατμ.

Υ.Γ Με μια προυπόθεση να γνωρίζεις τι λένε τα λόγια...:138: μήπως σε ρωτήσει.....
Καλή επιλογή πάντως για σόλο ακρόαση η Μαρία Κάλλας.....

Reaction score
40

Όμως το θέμα μας είναι με ποιά μουσική δεν φτιάχνουμε ατμόσφαιρα.....
Εμένα πάντως με εκνευρίζει αφάνταστα η thrash μουσική και τα παράγωγά της.....
http://www.youtube.com/watch?v=fNuXAB0w3vE&feature=related κάτι σαν και αυτό ας πούμε...ε με λίγες εξαιρέσεις...

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Με ποιό τραγούδι ή μουσική δεν κάνετε ''ατμόσφαιρα''?

Ποιός σου είπε ότι οι σοπράνο όταν φτιάχνουν ατμόσφαιρα κάνουν τέτοια πράγματα? Εγώ?:136: Μου θυμίζεις μια ψυχή από την Κρήτη που έλεγε:
''δεν εκάτεχα ιντά 'ναι οι τενόροι και οι σοπράνο''....:138:
Καλέ τι λές? :111: Άλλο εννοούσα.

Να είσαι εσύ με το αμόρε καθισμένοι και να ακούτε όπερα και πάνω που πάει να ζεσταθεί η ατμόσφαιρα, όλα ρομαντικά, έρχεστε κοντά και.......
πετάγεται η κορώνα!!!! :143:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.590

Καταρχήν δε σχολιάζω τον κύριο που ακούει όπερα με σφήνες Διονυσίου... :142:

Δε θέλω να δώσω ούτε άλλο χώρο, ούτε άλλο χρόνο, γιατί η ανταμοιβή μου μέχρι τώρα ήταν το εγκεφαλικό. Άσε που δε μπορώ καθόλου και το θέατρο...
Έχω τσακωθεί αρκετές φορές με τη γυναίκα μου για το θέμα.
Έχω καταφέρει να κοιμηθώ σε όπερα στη Νέα Υόρκη για να αποφύγω να φύγω και την αφήσω μόνη της.

Reaction score
6
Οff topic αλλά δεν αντέχω..... θα το βάλω.

Μόνο με το παρακάτω μπορεί να κάνει κανείς ατμόσφαιρα.

[YOUTUBE]krOK3dbfcKs&feature=related[/YOUTUBE]

Παρατηρείστε το τέλος ... standing ovation!!!! H απόλυτη καταξίωση του καλλιτέχνη.

Reaction score
40

:622::607::607: off -topic

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.879
Members
38.513
Νεότερο μέλος
panosvlachos89