- Reaction score
- 62
Απάντηση: Την βοηθεια σας για Ps3
Επίσης δεν δοκιμάζεις κάποιο άλλο καλώδιο HDMI??
Επίσης δεν δοκιμάζεις κάποιο άλλο καλώδιο HDMI??
Φιλε Γιαννη,συγνωμη αν σ ενοχλεισα με τον γιο μου αλλα ημουν στη δουλεια.Ναι εκανα αλλα τιποτα.Και το fsp24 απενεργοποιησα και παλι τπτ!Reset στο PS3 για ανάλυση 576 έκανες Νίκο?
Τι είδες?
Οκ θα το κανω κι αυτο Δημητρη και θα επανελθωΕπίσης δεν δοκιμάζεις κάποιο άλλο καλώδιο HDMI??
Το επομενο βημα πιστευω ειναι να βαλεις μια αλλη συσκευη με hdmi να δεις αν παιζει.Eκανα και αυτο που μου ειπες Δημητρη αλλα τιποτα!Με την βοηθεια (κατ οικον) του φιλου Γιαννη Δημητροπουλου παιζει μονο με component συνδεση.Τα αλλα δυο(hdmi,dvi)δεν μπορω να δω εικονα.Αν εχετε καποια αλλη λυση για το τι ρυθμισεις μπορω να κανω για να εχω εικονα απο τις δυο θυρες,ευχαριστως ν ακολουθησω τις υποδειξεις σας.Ευχαριστω πολυ ολους σας.
Γιατί δεν το αφήνεις με component? Δεν έχει ουσιαστική διαφορά, ειδικά σε οθονη 22''.Eκανα και αυτο που μου ειπες Δημητρη αλλα τιποτα!Με την βοηθεια (κατ οικον) του φιλου Γιαννη Δημητροπουλου παιζει μονο με component συνδεση.Τα αλλα δυο(hdmi,dvi)δεν μπορω να δω εικονα.Αν εχετε καποια αλλη λυση για το τι ρυθμισεις μπορω να κανω για να εχω εικονα απο τις δυο θυρες,ευχαριστως ν ακολουθησω τις υποδειξεις σας.Ευχαριστω πολυ ολους σας.
Το component πάντα έχει μια σημαντική διαφορά: Αν το καλώδιο δεν είναι κομμένο, παίζει πάντα και παίζει μια χαρά! :126:Γιατί δεν το αφήνεις με component? Δεν έχει ουσιαστική διαφορά, ειδικά σε οθονη 22''.
Μην βάζεις εμπόδια στην πρόοδο! :137:Το component πάντα έχει μια σημαντική διαφορά: Αν το καλώδιο δεν είναι κομμένο, παίζει πάντα και παίζει μια χαρά! :126:
Σε ολες τις αναλυσεις (720p,1080i,1080p) παρατηρεις το ιδιο φαινομενο?Kυριοι,αγορασα το component της Sony και παιζει κανονικα,οπως μου υποδειξε ο Γιαννης.Το βαζω σε αναλυση 720 και σε 1080 και ολα ειναι οκ.Το μονο που παρατειρω ειναι στα γραματα τιτλους(οχι υποτιτλους)των παιχνιδιων υπαρχει ενα αισθητο τρεμουλο.Αυτο ειναι φυσιολογικο η χρειαζεται καποια αλλη ρυθμισει?
Ναι, σε ολες τις αναλυσεις μου το κανει αυτο.Η οθονη μου υποστιριζει μεχρι και 1080ι αλλωστε αυτος ειναι ο λογος για τον οποιο αγορασα αυτο το καλωδιο για να κρατησω αυτη την οθονη (LG) και να μην κρατησω την SAMSUNG με DVI η οποια υποστηριζει μεχρι και 720ρ,μονο και μονο για την μεγαλυτερη αναλυση.Σε ολες τις αναλυσεις (720p,1080i,1080p) παρατηρεις το ιδιο φαινομενο?
Α!Κατι ξεχασα να σας πω.Αυτο το τρεμουλο μου αλλειωνει ολη την εικονα ακομα και τα γραφικα.(και στα παιχνιδια αλλα και στο κεντρικο μενου του playstation.)Σε ολες τις αναλυσεις (720p,1080i,1080p) παρατηρεις το ιδιο φαινομενο?
Φυσιολογικό σίγουρα δεν είναι. Το ίδιο τρέμουλο στο έκανε και με το καλώδιο του Γιάννη; Δοκίμασες το καλώδιο στην τηλεόραση;Α!Κατι ξεχασα να σας πω.Αυτο το τρεμουλο μου αλλειωνει ολη την εικονα ακομα και τα γραφικα.(και στα παιχνιδια αλλα και στο κεντρικο μενου του playstation.)