Την βοηθεια σας για Ps3

Reaction score
62
Απάντηση: Την βοηθεια σας για Ps3

Επίσης δεν δοκιμάζεις κάποιο άλλο καλώδιο HDMI??

Reaction score
0

Reset στο PS3 για ανάλυση 576 έκανες Νίκο?
Τι είδες?
Φιλε Γιαννη,συγνωμη αν σ ενοχλεισα με τον γιο μου αλλα ημουν στη δουλεια.Ναι εκανα αλλα τιποτα.Και το fsp24 απενεργοποιησα και παλι τπτ!

Reaction score
0

Eκανα και αυτο που μου ειπες Δημητρη αλλα τιποτα!Με την βοηθεια (κατ οικον) του φιλου Γιαννη Δημητροπουλου παιζει μονο με component συνδεση.Τα αλλα δυο(hdmi,dvi)δεν μπορω να δω εικονα.Αν εχετε καποια αλλη λυση για το τι ρυθμισεις μπορω να κανω για να εχω εικονα απο τις δυο θυρες,ευχαριστως ν ακολουθησω τις υποδειξεις σας.Ευχαριστω πολυ ολους σας.

Reaction score
62

Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να φταίει. Κάποια ασυμβατότητα του DHCP?? Τι να πω. Θα το ψάξω λίγο, μήπως βρω παρόμοιο πρόβλημα και θα επανέλθω...

Reaction score
4

Eκανα και αυτο που μου ειπες Δημητρη αλλα τιποτα!Με την βοηθεια (κατ οικον) του φιλου Γιαννη Δημητροπουλου παιζει μονο με component συνδεση.Τα αλλα δυο(hdmi,dvi)δεν μπορω να δω εικονα.Αν εχετε καποια αλλη λυση για το τι ρυθμισεις μπορω να κανω για να εχω εικονα απο τις δυο θυρες,ευχαριστως ν ακολουθησω τις υποδειξεις σας.Ευχαριστω πολυ ολους σας.
Το επομενο βημα πιστευω ειναι να βαλεις μια αλλη συσκευη με hdmi να δεις αν παιζει.
Μεχρι στιγμης ολα δειχνουν μια ιδιαιτεροτητα της οθονης σου.

Reaction score
0
Στη μικρότερη LG (20 ιντσών) της ίδιας σειράς, για τη σύνδεση (μέχρι 720p / 1080i) προτείνει το component. Δείτε τη συνημμένη σελίδα απ' τις οδηγίες χρήσης.

Attachments

Reaction score
0

Γιατί δεν το αφήνεις με component? Δεν έχει ουσιαστική διαφορά, ειδικά σε οθονη 22''.

Reaction score
164

Γιατί δεν το αφήνεις με component? Δεν έχει ουσιαστική διαφορά, ειδικά σε οθονη 22''.
Το component πάντα έχει μια σημαντική διαφορά: Αν το καλώδιο δεν είναι κομμένο, παίζει πάντα και παίζει μια χαρά! :126:

Reaction score
0

Το component πάντα έχει μια σημαντική διαφορά: Αν το καλώδιο δεν είναι κομμένο, παίζει πάντα και παίζει μια χαρά! :126:
Μην βάζεις εμπόδια στην πρόοδο! :137:

Reaction score
51

Αυτό του είπα όταν πήγα σπίτι του Νίκου.
Το μόνο που χάνει σε σχέση με την HDMI είναι το upscale των DVD εμπορίου (και τον παιχνιδιών του PS2 που όμως έτσι κι αλλιώς δεν είναι συμβατά με το 80άρι PS3)
Τα BR θα τα παίζει στα 1080i και τα παιχνίδια σε 1080p.
Και το i με το p ακόμα και σε οθόνη 100" δύσκολα φαίνεται αν το μάτι του θεατή δεν είναι καλογυμνασμένο με πολλές ώρες θέασης.

Κάποια ασυμβατότητα θα υπάρχει στα ψηφιακά κλειδώματα - ξεκλειδώματα. Στο σπίτι δοκιμάσαμε το καλώδιο HDMI σε άλλη οθόνη και δούλευε (απλά εκεί η οθόνη δεν σήκωνε 1080) ενώ η LG μουλάρωσε......
Οι λύσεις ήταν δύο: ή HDMI στην Samsung και ανάλυση μέχρι 720 ή component στην LG και ανάλυση 1080p ή i αναλόγως το δισκάκι.
Το αποτέλεσμα στο μάτι θα είναι ουσιαστικά το ίδιο (αφού στις 22" πρακτικά είναι αδύνατο να δεις διαφορές από 720 σε 1080) αλλά επειδή η ψυχολογία είναι το α και το ω σε τέτοια θέματα, του πρότεινα να αγοράσει ένα component (με κόστος 15€) για να ησυχάσει!! :107:

Reaction score
4

Μην σου πω οτι το component το βλεπω πιο "γλυκο" στα ματια μου.

Reaction score
0

Kυριοι,αγορασα το component της Sony και παιζει κανονικα,οπως μου υποδειξε ο Γιαννης.Το βαζω σε αναλυση 720 και σε 1080 και ολα ειναι οκ.Το μονο που παρατειρω ειναι στα γραματα τιτλους(οχι υποτιτλους)των παιχνιδιων υπαρχει ενα αισθητο τρεμουλο.Αυτο ειναι φυσιολογικο η χρειαζεται καποια αλλη ρυθμισει?

Reaction score
4

Kυριοι,αγορασα το component της Sony και παιζει κανονικα,οπως μου υποδειξε ο Γιαννης.Το βαζω σε αναλυση 720 και σε 1080 και ολα ειναι οκ.Το μονο που παρατειρω ειναι στα γραματα τιτλους(οχι υποτιτλους)των παιχνιδιων υπαρχει ενα αισθητο τρεμουλο.Αυτο ειναι φυσιολογικο η χρειαζεται καποια αλλη ρυθμισει?
Σε ολες τις αναλυσεις (720p,1080i,1080p) παρατηρεις το ιδιο φαινομενο?

Reaction score
0

Ναι, σε ολες τις αναλυσεις μου το κανει αυτο.Η οθονη μου υποστιριζει μεχρι και 1080ι αλλωστε αυτος ειναι ο λογος για τον οποιο αγορασα αυτο το καλωδιο για να κρατησω αυτη την οθονη (LG) και να μην κρατησω την SAMSUNG με DVI η οποια υποστηριζει μεχρι και 720ρ,μονο και μονο για την μεγαλυτερη αναλυση.
Μηπως υπαρχει καποια ρυθμηση στο playstation που να το διορθωνει?

Reaction score
0

Α!Κατι ξεχασα να σας πω.Αυτο το τρεμουλο μου αλλειωνει ολη την εικονα ακομα και τα γραφικα.(και στα παιχνιδια αλλα και στο κεντρικο μενου του playstation.)

Reaction score
0

Α!Κατι ξεχασα να σας πω.Αυτο το τρεμουλο μου αλλειωνει ολη την εικονα ακομα και τα γραφικα.(και στα παιχνιδια αλλα και στο κεντρικο μενου του playstation.)
Φυσιολογικό σίγουρα δεν είναι. Το ίδιο τρέμουλο στο έκανε και με το καλώδιο του Γιάννη; Δοκίμασες το καλώδιο στην τηλεόραση;

Reaction score
4

Κατι πολυ περιεργο συμβαινει με την οθονη σου.
Δεν υπαρχει αλλη εξηγηση και ουτε ειναι θεμα ρυθμισεων του ps3.

Reaction score
51

Νίκο, ρίξε μια ματιά αν μπορείς να αλλάξεις τα Hz της οθόνης γιατί δεν θυμάμαι αν γίνεται...
Και δεν ξέρω αν γίνεται σκέτη η ρύθμιση ή χρειάζεται να την έχεις συνδέσει σε pc.....
Αν ναι σήκωσε την συχνότητα όσο ψηλότερα γίνεται....

Πολύ περίεργα πράγματα ρε γαμώτο.....

Reaction score
0

Καλησπερα σας.Επανερχομαι στο θεμα με μερικες ερωτησεις ακομα.Επειδη τελικα δεν καταφερα να δω εικονα στην Lg απο το ps3...την πουλησα!Μετα απο αρκετο ψαξιμο(λογω του τεως παθηματος)ειμαι ετοιμος ν αγορασω μια αλλη οθονη και ειμαι μεταξυ αυτων των 2.
http://www.plaisio.gr/product.aspx?...facturer=Samsung&category=69978102&catalog=23
Και 2ον αυτη τη tv.
http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=55171
Ποια η γνωμη σας?Με ποια απ τις δυο νομιζετε πως θα ησυχασω?Ευχαριστω εκ των προτερων.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.185
Members
38.541