Την βοηθεια σας για Ps3

Reaction score
0
Απάντηση: Την βοηθεια σας για Ps3

Το 1ο link δεν δουλευει..Δεν κοιτας καμια samsung γιατι με της philips εχω βαρεθει να τρεχω στα service και σημερα για εκει ξεκιναω

Reaction score
0

Καλησπερα σας.Επανερχομαι στο θεμα με μερικες ερωτησεις ακομα.Επειδη τελικα δεν καταφερα να δω εικονα στην Lg απο το ps3...την πουλησα!Μετα απο αρκετο ψαξιμο(λογω του τεως παθηματος)ειμαι ετοιμος ν αγορασω μια αλλη οθονη και ειμαι μεταξυ αυτων των 2.
http://www.plaisio.gr/product.aspx?...facturer=Samsung&category=69978102&catalog=23
Και 2ον αυτη τη tv.
http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=55171
Ποια η γνωμη σας?Με ποια απ τις δυο νομιζετε πως θα ησυχασω?Ευχαριστω εκ των προτερων.
Με οποιαδήποτε τηλεόραση, ξέχνα τις οθόνες. Οι παιχνιδομηχανές είναι φτιαγμένες για να λειτουργούν με τηλεοράσεις και όχι με οθόνες υπολογιστών.
Ειδικά σε παιχνίδια 720p το ξερό scaling της οθόνης σε 1900x1200 θα δίνει πολύ άσχημο αποτέλεσμα. Οπότε μεταξύ των 2 τη Philips δαγκωτό.

Reaction score
7

Οπότε μεταξύ των 2 τη Philips δαγκωτό.
Έφυγε ο ένας σατανάς από το σπίτι και θα βάλει άλλο τώρα; Προσωπικά έχω καεί από αυτή την εταιρία παρόλο που τα συγκεκριμένα προϊόντα της που είχα προτιμήσει δεν ήταν φτηνιάρικα και επίσης είχαν καλή απόδοση...αλλά από αξιοπιστία...:412:

Reaction score
51

Όποιος έχει το χρόνο ας ρίξει μια ματιά για να βοηθήσουμε τον Νίκο μην στραβώσει το θέμα πάλι......Είχε ήδη μια ατυχία.....
Νίκο, αν θες, βάλε τις προδιαγραφές και στην κατηγορία των τηλεοράσεων.

Θα κοιτάξω και εγώ το απόγευμα γιατί τώρα φεύγω και δεν προλαβαίνω!!

Από ό,τι θυμάμαι οι προδιαγραφές είναι:
400€ κόστος, απαραίτητα σωστή σύνδεση με PS3 (ιδανικά είσοδο HDMI, DVI με προτίμηση στην HDMI για να μη χρειαστεί μετατροπέας), όσο γίνεται υψηλότερη ανάλυση (ιδανικά 1080p)

Reaction score
0

Έφυγε ο ένας σατανάς από το σπίτι και θα βάλει άλλο τώρα; Προσωπικά έχω καεί από αυτή την εταιρία παρόλο που τα συγκεκριμένα προϊόντα της που είχα προτιμήσει δεν ήταν φτηνιάρικα και επίσης είχαν καλή απόδοση...αλλά από αξιοπιστία...:412:
Εντάξει, ούτε εγώ τις πολυχωνεύω αλλά το να πάρεις monitor για να το χρησιμοποιήσεις με το PS3 είναι λάθος, πας γυρεύοντας να ταλαιπωρηθείς. Καταλαβαίνω να την έχεις και να τη χρησιμοποιήσεις ως λύση ανάγκης αλλά ως εκεί.
Οποιαδήποτε τηλεόραση θα δώσει καλύτερα αποτελέσματα χωρίς καμία ταλαιπωρία στο set-up.

Reaction score
7

Εντάξει, ούτε εγώ τις πολυχωνεύω αλλά το να πάρεις monitor για να το χρησιμοποιήσεις με το PS3 είναι λάθος, πας γυρεύοντας να ταλαιπωρηθείς. Καταλαβαίνω να την έχεις και να τη χρησιμοποιήσεις ως λύση ανάγκης αλλά ως εκεί.
Οποιαδήποτε τηλεόραση θα δώσει καλύτερα αποτελέσματα χωρίς καμία ταλαιπωρία στο set-up.
Συμφωνώ απόλυτα αλλά γνώμη μου όχι Philips γιατί οι πιθανότητες να έχει προβλήματα δεν είναι μικρές. Με τα χρήματα που διαθέτει (400€) θα πήγαινα σε κορεάτη κατασκευαστή και ΟΧΙ LG...κάτι σε Samsung π.χ. Το θέμα είναι ότι δεν έχω ψάξει καθόλου την χαμηλή κατηγορία LCD και δεν ξέρω τι παίζει. Πάντως αν ήταν το Budget έως τα 600 θα πήγαινα σε PLASMA PAnasonic 37" το εισαγωγικό μοντέλο PX8 νομίζω.

Reaction score
0

Συμφωνώ απόλυτα αλλά γνώμη μου όχι Philips γιατί οι πιθανότητες να έχει προβλήματα δεν είναι μικρές. Με τα χρήματα που διαθέτει (400€) θα πήγαινα σε κορεάτη κατασκευαστή και ΟΧΙ LG...κάτι σε Samsung π.χ. Το θέμα είναι ότι δεν έχω ψάξει καθόλου την χαμηλή κατηγορία LCD και δεν ξέρω τι παίζει. Πάντως αν ήταν το Budget έως τα 600 θα πήγαινα σε PLASMA PAnasonic 37" το εισαγωγικό μοντέλο PX8 νομίζω.
Φιλε subcode ο χωρος ακροασης που διαθετω ειναι με το ζορι 2m.Αδυνατον λοιπον να παρω πανω απο 26".Οσο για το budget αντε να παει 450e.Ok,λοιπον την philips την διαγραφω.

Reaction score
0

Λοιπον κυριοι εδω θα παψω να σας βασανιζω.Αποφασισα τα Χριστουγεννα να παρω tv,μαλλον για samsung θα παω.Σας ευχαριστω θερμα ολους για την βοηθεια σας.Με βοηθησατε πολυ για την οριστικη μου αποφαση.Ναστε καλα.

Reaction score
51

Λοιπον κυριοι εδω θα παψω να σας βασανιζω.Αποφασισα τα Χριστουγεννα να παρω tv,μαλλον για samsung θα παω.Σας ευχαριστω θερμα ολους για την βοηθεια σας.Με βοηθησατε πολυ για την οριστικη μου αποφαση.Ναστε καλα.

Πσστττττ....Κύριος.....Δεν θα την σκαπουλάρεις έτσι εύκολα!! :116:

Αφού θα αγοράσεις Χριστούγεννα, είναι δεδομένο πως θα έχουν αλλάξει πολλά δεδομένα. Στα 400 περίπου € θα έχεις πολύ περισσότερες επιλογές! Δεν σε ξεχνώ λοιπόν, και αρχές Δεκέμβρη ανακινείς το θέμα να κάνουμε restart στις μηχανές αναζήτησης!! :107:

Reaction score
0

Πσστττττ....Κύριος.....Δεν θα την σκαπουλάρεις έτσι εύκολα!! :116:

Αφού θα αγοράσεις Χριστούγεννα, είναι δεδομένο πως θα έχουν αλλάξει πολλά δεδομένα. Στα 400 περίπου  θα έχεις πολύ περισσότερες επιλογές! Δεν σε ξεχνώ λοιπόν, και αρχές Δεκέμβρη ανακινείς το θέμα να κάνουμε restart στις μηχανές αναζήτησης!! :107:
Φυσικα και δεν θα την σκαπουλαρο.Ασε τωρα που εψησα τον πιτσιρικα για τα Χριστουγεννα.Παντως σ ευχαριστω κι εσενα και ολα τα υπολοιπα παιδια που ασχολειθηκατε με το θεμα μου.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.182
Members
38.541
Νεότερο μέλος
jabe