Η χειροτερη ταινια ολων των εποχων

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Re: Απάντηση: Η χειροτερη ταινια ολων των εποχων

Βεβαια ενα κλικ λιγοτερο cool ηταν η Ονειροπαγιδα, στην οποια τηλεπαθητικοι εξωγηινοι βγαινουν μεσα απο κωλους αφου πρωτα ο σκηνοθετης παραπλανει τον θεατη να πιστεψει πως η ταινια εχει να κανει με επιδημια γαστρεντεριτιδας.
...
Συμφωνώ απολύτως... ΤΟ σίχαμα. Θυμάμαι ότι δεν πίστευα ότι κάποιος είχε "εμπνευστεί" να σκηνοθετήσει αυτά που έβλεπα...

Reaction score
164
Απάντηση: Re: Απάντηση: Η χειροτερη ταινια ολων των εποχων

Συμφωνώ απολύτως... ΤΟ σίχαμα. Θυμάμαι ότι δεν πίστευα ότι κάποιος είχε "εμπνευστεί" να σκηνοθετήσει αυτά που έβλεπα...
Αν δεν πίστευες αυτό, δες την ταινία που για εμένα ήταν η χειρότερη: Freddy got fingered ή "Με το δάχτυλο στον Φρέντυ".
Την πέτυχα στη Νόβα και ήταν τόσο σιχαμερή που κάθησα να τη δω, απορρώντας μέχρι που θα φτάσει. Και με αποζημίωσε, γιατί η τελευταία της σκηνή ήταν με τόσο χοντροκομμένο, ηλίθιο, σιχαμένο, εμετικό, αμερικάνικο "χιούμορ" που άξιζε το βασανιστήριο... Μπροστά σε αυτή, οποιοδήποτε χοντροκομένο "αστείο" που έχει σχέση με σωματικές εκκρίσεις, μοιάζει λεπτό και ειρωνικό βρετανικό χιούμορ.
Θα σας την περιέγραφα, αλλά θα με μπανάρετε δια παντός!

Reaction score
786
Απάντηση: Η χειροτερη ταινια ολων των εποχων

Δυσκολευτηκα να επιλεξω αναμεσα στην Ονειροπαγιδα και αυτο που επελεξα τελικα. Το πρωτο εικοσαλεπτο της Ονειροπαγιδας ομως ειναι σχεδον... καλο, οποτε την τελευταια στιγμη εχασε στα σημεια.

Reaction score
3
Κανεις που να εχει δει το "Heaven" ;Για μένα αν μησείς κάποιον πες του να δεί αυτήν την ταινία,θα πλύξει σε βαθμό αυτοκτονίας...

VG

Reaction score
0
Ασχετο σχετικο,εχετε δει την σειρα Office του BBC;
Δεν μπορεσα ποτε να αποφασισω εαν την μισω ή εαν την λατρευω,ειδικα ο τυπάς που παιζει τον manager ειναι φιγουρα άπιαστη!
http://www.imdb.com/title/tt0290978/

Reaction score
1
Θυμηθηκα και τον Ροζ Πανθηρα με τον απολυτα εμετικο Στιβ Μαρτιν, με αφορμη τη προβολη του στο mega. Αν θες να κλαψεις απο στεναχωρια βλεπωντας μια υποτιθεμενη κωμωδια, αυτη ειναι η ταινια σου.

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Θυμηθηκα και τον Ροζ Πανθηρα με τον απολυτα εμετικο Στιβ Μαρτιν, με αφορμη τη προβολη του στο mega. Αν θες να κλαψεις απο στεναχωρια βλεπωντας μια υποτιθεμενη κωμωδια, αυτη ειναι η ταινια σου.
Συμφωνώ! Κι εμένα ο Στιβ Μάρτιν μου χαλάει τις κωμωδίες...

Reaction score
7
Η μεγαλύτερη και πιο βαρετή αηδία που έχω δεί ποτέ λεγεται αν θυμάμαι καλά "το χέρι".Το σενάριο είναι ένα χέρι το οποίο τρελένεται και αρχίζει να κάνει φόνους.Το έχει δει κανείς?Στο imdb δεν το βρίσκω.
Φυσικά πρόκειται για το The Hand (1981) του Oliver Stone (!) με τον μεγάλο Michael Caine (!!!). Cult αριστούργημα!

Οπως επίσης και τα δύο splatter αριστουργήματα του Peter Jeckson. Κρίμα που δεν ήταν στο ίδιο ύφος και το Lord of the Rings...

Αυτό που έχω κατεβάσει εδώ και καιρο, σε HD μάλιστα, αλλά δεν έχω κάτσει να δω είναι το Killer Klowns from Outer Space. Ο τίτλος και μόνο είναι πολλά υποσχόμενος :144:

Reaction score
6
Απάντηση: Η χειροτερη ταινια ολων των εποχων

[youtube]v/iUCDhvbQFmU[/youtube]

Δεν ξέρω τι λέτε εσεις αλλα η σκηνη που προσπαθεί να κρύψει την γαλλική του προφορά και να μιλήσει με αγγλική … ειχε γελιο

Reaction score
17.790
ειχε γελιο
Θυμαμαι πως χτυπιομουν στο σινεμα απο τα γελια....Κι οχι μονη μου!:135::135:

Δεν θα ηθελα να γνωριζω την χειροτερη ταινια ολων των εποχων...αλλα την -πολυ υποκειμενικα -καλυτερη ολων των εποχων....Πρεπει να υπαρχει θεμα και πανω σ αυτο...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.234
Members
38.540
Νεότερο μέλος
TehLooney