Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
και πολυ καλα κανειςΣτο Rega P5, έχεις τη φωτο του Ρ7!
Είμαι ψείρας, τι να κάνω...
Νομίζω κάπου στο χιλιάρικο πάει και το Tecnodec...
αυτα τα δυο οπως και το PROJECT 9 κ.λπ επειδη η τιμη τους υπερβαινει λιγο τα 1000 ευρω, αλλα και ως προς την ηχητικη τους ποιοτητα ξεφευγουν λιγο, σκοπευω να τα βαλω στο αφιερωμα απο τα 1000-2500 ευρω που ελπιζω να φτιαξω συντομα.Θαναση εκανες ατοπημα. Ξεχασες το ROKSAN RADIUS 5 (Τις φωτογραφιες αφηνω σ εσενα που εισαι εξπερ). Τιμη καινουριου κατι παραπανω απο 1200 αλλα νομιζω οτι ευκολα το βρισκεις παρακατω
Δεν ξερω ποσο θεματαρα ειναι, αυτο που ξερω με σιγουριαρε θαναση, θα μας τρελανεις τελειως? τι θεματαρα ανοιξες παλι φιλε μου?
Δεν ξερω ποσο θεματαρα ειναι, αυτο που ξερω με σιγουρια
ειναι πως μερικοι-μερικοι(βλεπε salllonique μερια) θα ψιθυριζουν:"Αμαν, τι φιδι βαλαμε
στον κορφο μας...":142:
Ελα μωρε ενα παλιοπικαπ εχει κι αυτος και μας το παιζει εξπερτ! :135::135::135:σας ευχαριστω ολους.
Τα καλα σας λογια με συγκινουν και ιδιαιτερα του κ. Σκαλουμπακα που ξερουν ολοι την επαρκεια γνωσεων του και την εμπειρια του πανω στα θεματα των αναλογικων πηγων.
Και από εκείνη την ώρα (18:38) μέχρι τώρα δεν έχουν βγάλει απόφαση; :125:Μαθαίνω ότι στη Θεσσαλονίκη έχουν έκτακτη σύσκεψη αυτή την ώρα... :141: