τα πλατω της Ελληνικης αγορας εως 1000 ευρω

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.894
Μαθαινω ότι στη Θεσσαλονίκη έχουν έκτακτη σύσκεψη αυτή την ώρα... :141:
Καθώς δεν μπορώ να ανεχτώ άλλο αυτά τα αίσχη, η απόφαση είναι οριστική και αμετάκλητη. Η υποκατηγορία "Αναλογικές Πηγές" της κατηγορίας AUdio, Hi-Fi βάζει λουκέτο. :137:

Μπράβο Θανασάρα! Να σου πω την αλήθεια, τόσα χρόνια, αναλογικάριους ακούω και αναλογικάριους δεν βλέπω. Τουλάχιστον βρέθηκες εσύ, να το δούμε το θέμα σε βάθος. Go on! :126:

...

Reaction score
8
Tα συγκεκριμενα δυο ανεμελε, αν και διαφορετικης φιλοσοφιας κατασκευης ειναι πραγματι απο τα κορυφαια της κατηγοριας τους και στο ηχητικο επιπεδο.
Το CLEARAUDIO ειναι το βασικο μοντελο της πασιγνωστης εταιριας και φερει εναν κορυφαιο βραχιονα UNIPIVOT, μια εκδοση του SATISFY, με μονο μειονεκτημα την αρκετα δυσκολη ρυθμιση του βραχιονα, οπως αλλωστε ολοι του ειδους του
Το δευτερο μοντελο το Funk, της εταιριας που ιδρυσε ο παλιοτερα σχεδιαστης των πλατω της PINK TRIANGLE ο κ. Arthur Khoubesserian εχει αποσπασει επισης εξαιρετικες κρητικες για τον ηXο του - τουλαχιστον το λιγο ανωτερο FUNK-V, και βασιζεται σε μια καινουργια πατεντα υλικου, το Acrhomat, ειναι δε παναλαφρο.

Reaction score
0
Δεν ξερω ποσο θεματαρα ειναι, αυτο που ξερω με σιγουρια
ειναι πως μερικοι-μερικοι(βλεπε salllonique μερια) θα ψιθυριζουν:"Αμαν, τι φιδι βαλαμε
στον κορφο μας...":142:
Άσε, εδώ πάνω μόνο εγώ κρατάω λίγο τις ισορροπίες...:144:

Reaction score
8
τα thorens και τα dual αντιπροσωπευονται στην χωρα μας και απο ποιους?
Τα thorens αντιπροσωπευονται απο την Αντηχηση -3651046016 και τα dual απο την DUAL ΣΝΑΙΝΤΕΡ ΕΛΛΑΣ - 2102224306.
Εχε υποψιν σου παντως οτι καποιες απο τις τιμες που αναφερω ειναι απο το ιντερνετ και μπορει να διαφερουν απο αυτες των αντιπροσωπειων, αλλα ειναι παρμενες παντα απο ελληνικα μαγαζια.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.422
Nαι αλλα τα 4.000 ευρω που στοιχιζει ξεφευγουν απο την κατηγορια αυτη. Σε μια μελλοντικη το βαζουμε.
Όπα?4000 :111:.Συγνώμη Θανάση δεν το είδα αυτό!!!(που τις βρίσκεις όλες τις τιμές????Ούτε καζαν ντιπί να ήταν:126:

Reaction score
6
δεν ξερω τι παιζουν αυτα τα περιεργα καινουρια πικαπ αλλα αισθητικα και μονο δεν με συγκινουν καθολου.δωσε μου thorens η dual και παρε μου την ψυχη.ειδικα ενα παλιο dual που ειχε φινιρισμα μαυρης λακας και χρυσου.εγω εχω για τους λιγους δισκους που μου απεμειναν ενα cs 435

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.751
Πάντως, αυτό το ροζουλί της Scheu είναι ό,τι πρέπει για την κρεββατοκάμαρα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.644
Members
38.474
Νεότερο μέλος
x x x BLOODBATH x x x