Little Big Planet (PS3)

Reaction score
0
ευχάριστο και για το καλωσόρισμα και για την άμεση απάντηση...αυτό που λες σχετικά με το κοράνι και το τραγούδι το έχουν φτιάξει το παιχνίδι έχει βγει σε αμερική και asia από τις 28 του μηνός...αναφέρουν πολλά sites πχ το gamepro ότι το παιχνίδι βγαίνει σε ευρώπη στις 5 του μηνός δηλαδή εχτές και βλέπω ότι πολλά παιδιά το έχουνε από τις 29 οκτωμβρίου....εδώ στο forum...ελπίζω να μην είναι η μονη λύση η online αγορά γιατί μέσο internet δεν δίνω πιστωτικές και τέτοια δεν έχω εμπιστοσύνη :/...αν υπάρχει σε κάποιο μαγαζί ας μου πει κάποιος ποιο είναι (συγκεκριμένα αττική κοντά) και θα παο να το πάρο να μπω στην online παρέα σας :107:
Χθές ή προχθές ήταν η επίσημη κυκλοφορία του οπότε σίγουρα θα το βρεις στα καταστήματα αυτή την εβδομάδα. Το e-mail του Amazon ότι μου το έστειλαν μου ήρθε την Τρίτη και ελπίζω να το έχω αύριο.

Reaction score
62
Για ρίξε μια ματιά σ' αυτό και παρ' τους ένα τηλ. Ενδεχομένως να το έχουν!! Στέλνουν και με αντικαταβολή, αν δεν σε βολεύει να περάσεις απο κει..

Reaction score
4
Για την σημερινη ημερομηνια(06/11) πολλα μαγαζια αναφερουν οτι θα αρχισουν να εχουν διαθεσιμοτητα.
Οποτε σημερα αυριο λογικα θα μπορεις να το βρεις.

Reaction score
0
σας ευχάριστο όλους...είσαστε από τις ποιο respect online κοινότητες που συμμετέχω απαντάτε άμεσος και βοηθάτε...θα ψάξω αν υπάρχει αυτό το i-play στην αττική ώστε να περάσω από εκεί να το πάρο επειδή φοβάμαι να δίνω πιστωτικές online μην γίνει καμια στραβή...πάντως λογικά μιας και αύριο γίνεται το event στα the mall με το little big planet πιστεύω ότι σύμφωνα πάντα με τι λογική θα το έχουν τα καταστήματα (τουλάχιστον τα μεγάλα) :111:

Reaction score
62
σας ευχάριστο όλους...είσαστε από τις ποιο respect online κοινότητες που συμμετέχω απαντάτε άμεσος και βοηθάτε...θα ψάξω αν υπάρχει αυτό το i-play στην αττική ώστε να περάσω από εκεί να το πάρο επειδή φοβάμαι να δίνω πιστωτικές online μην γίνει καμια στραβή...πάντως λογικά μιας και αύριο γίνεται το event στα the mall με το little big planet πιστεύω ότι σύμφωνα πάντα με τι λογική θα το έχουν τα καταστήματα (τουλάχιστον τα μεγάλα) :111:
Σ' ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια!! Για όποια απορία έχεις, εδώ είμαστε να σε βοηθήσουμε!! Καλως ήλθες και πάλι!!

Reaction score
0
πωπω έχω τρελαθεί το i-play το έχει φέρει τo little big planet αλλα είναι μακριά μου και μπορεί να το αργήσουν να το φέρουν με courier να παο εγώ είναι λίγο δύσκολο και τα μεγάλα καταστήματα ακόμα έχουν μείνει στο περιστατικό με το κοράνι και δεν το φέρνουν και λένε από εβδομάδα.... παιδιά σας pleasaro οποιος ξέρει κάνα μαγαζί κοντά πειραιά - κερατσίνι που να έχει το game ας μου πει να παο να το αγοράσω γιατί αν περιμένω από multirama και πλαίσιο σώθηκα και συγγνώμη αν σας έχω πρήξει

Reaction score
62
πωπω έχω τρελαθεί το i-play το έχει φέρει τo little big planet αλλα είναι μακριά μου και μπορεί να το αργήσουν να το φέρουν με courier να παο εγώ είναι λίγο δύσκολο και τα μεγάλα καταστήματα ακόμα έχουν μείνει στο περιστατικό με το κοράνι και δεν το φέρνουν και λένε από εβδομάδα.... παιδιά σας pleasaro οποιος ξέρει κάνα μαγαζί κοντά πειραιά - κερατσίνι που να έχει το game ας μου πει να παο να το αγοράσω γιατί αν περιμένω από multirama και πλαίσιο σώθηκα και συγγνώμη αν σας έχω πρήξει
Τσέκαρε και Mediamarkt και Saturn μήπως το έχουν φέρει!!

Reaction score
0
σας ευχάριστο όλους για το ενδιαφέρον και τη βοήθεια τελικά το βρήκα στο πλαίσιο έπειτα από άπειρα τηλεφωνήματα σε όλα τα μεγάλα μαγαζιά του πειραιά αλλα ακόμα και στα μικρά ήρθε το πλαίσιο και με έσωσε....οποτε όσοι έχετε το game αν θέλετε αφήστε μου τα name σας στο ps3 να σας κάνω add να καιγόμαστε παρέα :p
σε 1 ωρίτσα ξεκινάω να το πάροοοοοοοο oλεεεεεεεεεεεε :D :D :D :135::135::135:

Reaction score
62
σας ευχάριστο όλους για το ενδιαφέρον και τη βοήθεια τελικά το βρήκα στο πλαίσιο έπειτα από άπειρα τηλεφωνήματα σε όλα τα μεγάλα μαγαζιά του πειραιά αλλα ακόμα και στα μικρά ήρθε το πλαίσιο και με έσωσε....οποτε όσοι έχετε το game αν θέλετε αφήστε μου τα name σας στο ps3 να σας κάνω add να καιγόμαστε παρέα :p
σε 1 ωρίτσα ξεκινάω να το πάροοοοοοοο oλεεεεεεεεεεεε :D :D :D :135::135::135:
Καλόπαιχτο να σου ευχηθώ???:142:
Θα το πάρω σύντομα, επομένως ετοιμαστείτε για review!!!

Reaction score
0
oooooo και εσύ θα το πάρεις?αυτά είναι :p θα πέσει τρελό κάψιμο.... εγώ περιμένω να γράψει κάτι τώρα το pc και ξεκινάω σφαιράτος να το πάρο....μόλις το λιώσω λιγάκι θα πω και εγω πάνω κάτω τι δικη μου γνωμη αν και από ότι ξέρω οι servers είναι down στην ευρώπη pfff....αλλα και πάλι έχω μια απορία σήμερα στα the mall έχουνε event με το little big planet εφόσον οι server είναι down πως θα γίνει???απλά θα παίζουνε με offline??:111::111:

Reaction score
1
Για περιορισμενο χρονο εχουν βγει δωρεαν κοστουμια στο Store, το ενα με θεμα holloween και το αλλο στολη αστροναυτη.

Reaction score
0
α το βρηκα να σε καλα δεν το ειχα προσεξει και δεν θα τα παιρνα περιμενο τωρα να με κανεται αdd οσοι εχετε το game να παιξουμε ονλινε να ξεκλειδωσουμε και τιποτα to name mou sto game einai MikeTheReaper addarete να καουμε:107:

Reaction score
1
Εκανα τη πρωτη μου πιστα, λεγεται The Treasure vault. Αν την δοκιμασετε καντε αυτη και μενα heart

Staff online

• PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.099
Members
38.530
Νεότερο μέλος
Σωτήρης Καλύμνιος