Reviews για το Touch HD

Reaction score
7
ίδιο επεξεργαστή με το Diamond δεν φοράει; Πως μπορεί να είναι τοσο γρήγορο; Βελτίωσαν τόσο πολύ το software Και το έκαναν πιο αποδοτικό;

Το λέω γιατί το Diamond δεν με ενθουσίασε με την... ανταπόκρισή του.

edit :

Από εδω, στα "Cons" έχει το
...η πρώτη εμπειρία με το κινητό που είχα εδώ στη δουλειά ήταν για ακόμα μια φορά η ίδια που είχα και με το Diamond. Το κινητό αυτό αν το εξετάσουμε σαν Hardware είναι ΑΨΟΓΟ (αν εξαιρέσουμε τα μειονεκτήματα της Resistive touchscreen, από την άλλη τα Windows χρειάζονται και γραφίδα οπότε αναγκαστικά resistive). Οπότε εγώ θα συμφωνήσω με το link που δίνεις και 1000 φορές με αυτό που γράφει στο τέλος... "What we would really love to see is Android on that beautiful screen, but that’s not expected officially" .....Unofficially όμως; :137:

Reaction score
11
χαχαχαχα...

Ρε παππου θα ηθελα να εβλεπα το προσωπο σου οταν το πιασεις στα χερια σου....χαχαχα

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
χαχαχαχα...

Ρε παππου θα ηθελα να εβλεπα το προσωπο σου οταν το πιασεις στα χερια σου....χαχαχα
Και εγω το δικο σου οταν πεσεις στα χερια του...Δολοφονακη
ο οποιος με καποιον "παραξενο τροπο" εμαθε για οσα εγραψες για
τα καλλιγραμμα δαχτυλακια του και μου ειπε επι λεξη:
"Θα τον...αγαπησω" :142:

Reaction score
11
:142:

Καλα ο Δολοφονακης δεν το ακουμπαει το δικο μου.:116:

Ακομα θυμαμαι μολις ειχα πρωτοπαρει το Cruise του το ειχα δωσει να μου σβησει το "Επανακαθορισμος διαδρομης" του Destinator.

Εκτος απο το οτι μου το λαδωσε (μολις ειχε μασαμπουκιασει κατι μπριζολιδια) μου το εστειλε κατευθειαν για hard reset. :142:

Reaction score
11
Περα απο τη πλακα αυτο που με εχει εντυπωσιασει ειναι οτι εχει φοβερη αυτονομια μπαταριας. Πρωτη φορτιση με πολυ σκαλισμα και κρατησε δυο μερες!

Το GPS του ειναι φοβερο, κλειδωσα 7 δορυφορους σε 45 δευτερολεπτα. To igo και το destinator λειτουργουν αψογα και η οθονη δινει ρεστα στην απεικονιση. Απλα θελει λιγο ψαξιμο για να παιξουν γιατι χρειαζονται skins με μεγαλυτερη αναλυση.

Δεν εχω κανει ουτε hard ουτε soft reset. Μαλλον κατι ηξεραν που εβαλαν το κουμπι για soft reset εσωτερικα της συσκευης.

Επισης το inteface του ειναι τοσο καλο που δεν θελω να βαλω τα γνωστα Mobile Shell, Pocket plus, resco etc.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Περα απο τη πλακα αυτο που με εχει εντυπωσιασει ειναι οτι εχει φοβερη αυτονομια μπαταριας. Πρωτη φορτιση με πολυ σκαλισμα και κρατησε δυο μερες!
Στα reviews που εριξα μια ματια λενε οτι κραταει μια ημερα:121:
Αντε βγαλε ακρη...

Reaction score
11
Re: Απάντηση: Re: Reviews για το Touch HD

Ασε τι λενε οι αλλοι και κανε μια παρουσιαση εδω!
Εγω το εχω σκισει στη κυριολεξια δυο μερες "με το τηλεφωνο στο χερι" :137: που λενε, και η μπαρα ηταν στο 20%.

Τι παρουσιαση, τοσα πραγματα σας εχω πει. Μην μου βαζεις δυσκολα, ποτε δεν τα πηγαινα καλα στα φιλολογικα...:142:

Reaction score
239
ο πανος εχει βγαλει και δικη του ρομ την οποια τρεχω ςδω και μερικες βδομαδες. το τηλεφωνο ειναι κυριολεκτικα απιστευτο, ειδικα στην αυτονομια. πρωτη φορα ξεχναω να φορτισω τηλ.

για την οθονη τι να πει κανεις, απο φωτο μεχρι βιντεο η βιντεο απ youtube. ειναι το ατου του αλλωστε. επισης πολυ καλος δυνατος ηχος χωρις distortion σε σχετικα ψηλες εντασεις

το γνωστο interface της htc κρυβει οσο γινετε τα παραθυρα και μερικες φορες τα ξεχνας :p

ρωτατε οτι θελετε

Reaction score
239
απο κυπρο! αν δεν σας ενοχλει να παραγγειλετε online τοτε expansys, το εχουν παραγγειλει παρα πολλοι στην Ελλαδα απ εκει.

Reaction score
175
Απάντηση: Reviews για το Touch HD

Λοιπον. Μετα απο 8 μερες κι 7 νυχτες νομιζω πως εχω αποψη.

Τι μου αρεσει

Ταχυτατο! Σε σημειο που να λες μα ολα αυτα τα τρεχει μαζι; :111:
Μεγαλη διαρκεια της μπαταριας.
Μαζι με το second today νομιζω πως ειναι ο απολυτος συντροφος.
Ακομη και κατω απο τον ηλιο μπορεις να κανεις τα παντα.
Παρα πολλες εφαρμογες που σου κανουν τη ζωη ευκολη.
Δεν ειπε οχι σε κληση ενω ετρεχε 7 εφαρμογες ταυτοχρονα :126:. Μετα το τελος της κλησης γυρισε πισω στη δουλεια :114:
Απιστευτη οθονη τοσο σε θεαση ταινιας οσο και στο σερφαρισμα.
Σχεδον ποτε δεν θα χρειαστεις γραφιδα(;)

Τι δεν μου αρεσει

Σε πολυ ασχημο σημειο το ΟΝ/OFF (θα το ηθελα στο πλαι μιας κι απο αυτο σβηνεις και την οθονη)
Αντιτουριστικος φωρτιστης.
Τα κατω πληκτρα δεν ειναι φωτιζομενα.
Για να του κανεις reset πρεπει να βγαλεις το καπακι της μπαταριας.
Νομιζω οτι η HTC εκανε το μεγαλο αλμα με το HD και θα πρεπει να ειναι υπερηφανη για το καμαρι της.
Μετρια φωτογραφια αν και 5mp
Στο βιντεο ο φακος ειναι πολυ αργος.

Αυτα....θειο περιμενε ποτε θα κανει ξαστερια :136:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.484
Members
38.705
Νεότερο μέλος