Gebreselassie
Μαύρος!
- Reaction score
- 3.896
Άλλος ένας πανελάκιας γεννιέται. Με το καλό!
...
...
βεβαιως,παντως εχω την εντυπωση οτι (και) σε ενα Analysis μπορεις να ακουσεις σημαντικες διαφορες αναμεσα στα διαφορα καλωδια ηχειων και interconnect....
οπως πρεπει να κανουν ολα τα σοβαρα ηχεια....βεβαιως,
απλα απεχθανονται τα ... φιδισια
προσοχη η αγαπη ποναειΆλλος ένας πανελάκιας γεννιέται. Με το καλό!
Ευχαριστώ. Τώρα θα αρχίσω σιγά-σιγά να μαζεύω πληροφορίες για το δωμάτιο που ΘΑ χτίσω για να βάλω μέσα ένα ζευγάρι πάνελς.Άλλος ένας πανελάκιας γεννιέται. Με το καλό!
...
Συμπαθάτε με κ Χάρτζη αλλά περιμέναμε κάτι περισσότερο από εσάς ! Ειδικά όταν έχει τεθεί πλήθος ερωτημάτων που εύλογα προβληματίζουνΓειά σας παιδιά,
Βλέπω ότι υπάρχει πολή κουβέντα ως πρός τα Analysis.
Πολύ το χαίρομαι που σας βλέπω να ενδιαφέρεστε.
Η δική μου δουλειά δεν είναι να επικοινωνώ με τους πελάτες μέσω forum (Τα email και το τηλέφωνο είναι περισσότερο κατάλληλα για αυτό)
Πρέπει όμως να σας επισημάνω κάτι που είναι σημαντικό γιατί μπορεί να οδηγήσει κάποιον ανυποψίαστο αναγνώστη σε πολύ λανθασμένες επιλογές οι οποίες επίσης θα έχουν και μεγάλο κόστος.
Αναφέρομαι στο θέμα των επισκευών.
Αξιόπιστη επισκευή μπορεί να γίνει μόνον εάν χρησιμοποιηθούν οι μονάδες που κατασκευάζονται από την Analysis ακριβώς για αυτό το σκοπό.
Αυτές οι μονάδες είναι προ-ρυθμισμένες μεμβράνες με τις αναρτήσεις τους και τούς αγωγούς τους.
Στην Ελλάδα τέτοιες μονάδες υπάρχουν μόνον στην Analysis και πουθενά αλλού.
Τα έσοδα από επισκευές είναι ασήμαντα.
Ο μόνος λόγος που σας το γράφω αυτό είναι επειδή έχω δεί ηχεία στα οποία είχαν γίνει απίθανα απαράδεκτες επεμβάσεις.
Το χειρότερο είναι ότι ο ατυχής στου οποίου τα ηχεία έχει γίνει μία τέτοια επέμβαση πιστεύει ότι τα ηχεία του εξακολουθούν να είναι Analysis.
Υστερόγραφο: Φεύ, το ζευγάρι οι Αμφιτρύωνες που έχω στό σπίτι μου είναι το πρώτο δείγμα πρό-παραγωγής.
Τά υλικά των μεμβρανών του και ό τρόπος που είναι φτιαγμένο είναι πολύ διαφορετικά από τα σημερινά ηχεία παραγωγής.
Ήρθε η στιγμή να το δώσω για να βάλω στήν θέση του κάτι άλλο.
Παρακαλώ προσέξτε ότι στην ανακοίνωση για την πωλησή του http://www.analysisaudio.com/gDemo.htm
σημειώνεται: " Όλα τα ηχεία δίδονται ανακαινισμένα με καινούριες μεμβράνες "
Πολύ Φιλικά
Τάσος Χάρτζης.
Εχτές άκουσα για πρώτη φορά τα Analysis Omega. Να ευχαριστήσω τον Ηλία για τη φιλοξενία και την ευκαιρία που μου έδωσε. Ήταν φοβερή εμπειρία, θα ήθελα να έχω ένα ζευγάρι σπίτι μου. Κάποια στιγμή ένοιωσα σα να είχαμε μπροστά μας την τραγουδίστρια! Ακόμα, εντύπωση μου έκανε η τοποθέτηση διάφορων υλικών και επίπλων σε στρατηγικά σημεία προς τη βελτίωση του ηχητικού αποτελέσματος, κάτι που όμως έδενε με το χώρο και δε φαινόταν ότι έχει γίνει επί τούτου.
Το πρόβλημα λοιπόν είναι το εξής:
Θέλω να ακούσω ΟΛΑ τα αγαπημένα που τραγούδια από το σύστημα! Μάλλον θα αρχίσω να κάνω οικονομίες...
Εσύ τα ηχεία σου τα έχεις επισκευάσει μόνος σου; Πόσες φορές χρειάστηκε να τα ανοίξεις;***Επειδη διαβαζω πολλα, με ενα pm θα μπορουσαμε να κανονισουμε ακροαση με οποιονδηποτε θα ηθελε να ακουσει το πλεον σπανιο πραγμα, ενα ζευγαρι Analysis που δεν εχει προβλημα***
- Χωρίς πλάκα τώρα. Μεγάλη σημασία έχει επίσης να δούμε αν ο επισκευαστής "πούλησε" επισκευή ή αν ο δυστυχής κάτοχος έψαχνε διακαώς από κάπου να σωθεί, μιας και έφαγε κρυάδα από την Analysis.
Ελπίζω να τα ακούσουμε και με τον προενισχυτή σου.ευχαριστω πολυ Πετρο. και η δικη μου εμπειρια με τα senheiser ηταν απολαυστικη.
***μια ερωτηση: παρατηρησες το παραμικρο τριξιμο ή συντονισμο απο τα ηχεια χθες?***
.
Ηλια οχι
αλλα τα δικα σου Αναλυσις ειναι τα μονα που δεν εχω ακουσει να εχουν προβλημα και αυτο πιστευω εκτος απο την αξιοπιστια του συγκεκριμενου ζευγαριου οφειλεται και στις γνωσεις σου και στις σπουδες σου στον τομεα της συνθεσης και τεχνολογιας υλικων
Το θεμα ομως στην προκειμενη περιπτωση που αποσχολει ολους τους υπολοιπους κατοχους και το επαναφερω ειναι το εξης
Μπορει το ηχειο να επισκευαστει και να δωθει μια γραπτη εγγυηση π.χ. 5 χρονων ωστε να αξιζει καποιος να προβει σε κατι τετοιο και
δευτερον, εφοσον το ηχειο αποδεδειγμενα ειχε την κατασκευαστικη ατελεια των αναρτησεων και της κολας, μπορει να γινει καποια επισκευη τουλαχιστον στους Ελληνες ιδιοκτητες αν οχι δωρεαν, τουλαχιστον σε καποια λογικη τιμη που να μην απογοηυευει τους κατοχους, αλλα να ενθαρυνει την διατηρηση στην κατοχη τους ενος κατα την γνωμη μου πολυ καλου ηχητικα ηχειου;
***Όχι, αν και ακούσαμε δυνατά, δεν άκουσα τρίξιμο.***