Ηχεια Analysis - συναντησεις κατοχων

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ηλια οχι
αλλα τα δικα σου Αναλυσις ειναι τα μονα που δεν εχω ακουσει να εχουν προβλημα και αυτο πιστευω εκτος απο την αξιοπιστια του συγκεκριμενου ζευγαριου οφειλεται και στις γνωσεις σου και στις σπουδες σου στον τομεα της συνθεσης και τεχνολογιας υλικων
Πες μου εσύ μπρε γιατί αυτός δεν μου λέει, μόνο ευχαριστώ λέει. :114:

Μόνος του τα έφτιαξε δηλαδή ο Ηλίας επιειδή ξέρει από υλικά;

...

Reaction score
1
το μονο που θα πω ειναι οτι τα ηχεια ηταν σε πολυ καλη κατασταση και ανοιχτηκαν μονο μια φορα.

δεν ειμαι "επισκευαστης" ειμαι χομπιστας με μερακι και γουστο :116:

Reaction score
8
Παντως τελειως φιλκα και το εννοω εκτιμοντας τον και ως ανθρωπο που με φιλοξενησε στην οικια του, πραγμα που δεν ξεχνω, θα ηθελα να επισημανω οτι μια καποια τιμολογιακη πολιτικη οπως προτεινα σε καποιο θρεντ παραπανω καθως και μια λογικοτερη τιμη για επισκευη ισως σε μακροχρονο σταδιο να καταστουσε το ολο προτζεκτ πιο προσοδοφορο μια και αρκετοι χομπιστες ισως ανταποκρινονταν, πραγμα που μπορει να προσεξει απο την αναγνωσιμοτητα του συγκεκριμενου θρεντ σε σχεση με τον μεσο ορο των υπολοιπων, πραγμα που δειχνει το πραγματικο ενδιαφερον των χομπιστων για το στγκεκριμενο ηχειο.

Reaction score
1
***Εχει επισκευασει τα Analysis καποιος σε οποιονδηποτε "επισκευαστη" και να τα πηρε πισω σε αριστη κατασταση?***

Σας παρακαλω στειλτε μου pm αν καποιος δεν θα ηθελε να γραψει στο thread.

***Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΗΣ***

(να σημειωσω οτι δεν προκειται ποτε να ασχοληθω με την επισκευη οποιουδηποτε ηχειου και δεν προκειται ποτε να ζητησω χρηματα για οτιδηποτε εχει σχεση με το χομπυ μας)

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
το μονο που θα πω ειναι οτι τα ηχεια ηταν σε πολυ καλη κατασταση και ανοιχτηκαν μονο μια φορα.
Σε ποιό σημείο υπήρχε πρόβλημα και χρειάστηκε η επέμβασή σου Ηλία;

...

Reaction score
1
Σε ποιό σημείο υπήρχε πρόβλημα και χρειάστηκε η επέμβασή σου Ηλία;

...

δεν θα ηθελα να αναφερω τιποτα για τη μεθοδο που ακολουθησα. τουλαχιστον δεν θα γραψω τιποτα εδω.
αυτο που θελω ειναι οι "επισκευαστες" να μην κανουν στα ηχεια οτι τους κατεβαινει στο κεφαλι και μετα να ζητανε ενα σκασμο λεφτα για το τιποτα.

με μεγαλη μου ευχαριστηση θα δεχομουν καποιο μελος για ακροαση.

το επαναλαμβανω, ξερω εγινα κουραστικος αλλα δεν θα ηθελα να το διαβασει καποιος και να μην απαντησει. επισης αν εχει καποιος καποιον γνωστο του που εχει "επισκευασει" και λυσει τα προβληματα του θα ηθελα να ερθω σε επικοινωνια μαζι του:

ΠΡΟΣΟΧΗ!:

***Εχει επισκευασει τα Analysis καποιος σε οποιονδηποτε "επισκευαστη" και να τα πηρε πισω σε αριστη κατασταση?***

Reaction score
250
Απάντηση: Ηχεια Analysis - συναντησεις κατοχων

Ρε Ηλία ξεκόλλα σε παρακαλώ από τις εμμονές σου !!!!! :141:
Το ότι δεν έχεις σήμερα πρόβλημα δεν σημαίνει ότι δεν θα αποκτήσεις αύριο ! Και καλά... με το tweeter λύνεις μέχρι τώρα τα προβλήματα μόνος σου με "οδοντοτεχνικές" κόλλες ...
Τι θα κάνεις όμως άμα σχιστεί το mylar ή το Capton;;;;
Τι θα κάνεις άμα πετσικάρει το mdf πλαίσιο και καμία μεμβράνη καινούρια ή επισκευασμένη δεν μπορεί να λειτουργήσει πάνω σε αυτό;
Τι θα κάνεις άμα πολυμεριστεί η ανάρτηση;

Ξεκόλλα τέλος πάντων με το αν παίζει ή δεν παίζει καλά το ηχείο...
Δεν είναι αυτό το ζητούμενο!!!
Με οπαδικές και φονταμενταλιστικές προσεγγίσεις δεν βγάζει πουθενά;;;
Και τέλος πάντων άκουσε και κάποιον που ασχολείται με τα ηχεία αυτά πάνω από 15 χρόνια!!!
Που έχει ακούσει αυτά σε άπειρα set up ,έχει πονέσει για αυτά και προσπαθήσει για αυτά πολύ περισσότερο από ότι εσύ!!! :141:
Και που έχει πληρώσει από την τσέπη του από ντροπή για επισκευές ηχείων που ο ίδιος με ενθουσιασμό είχε προτείνει σε φίλους του και συγγενείς του !

2-3 ερωτήσεις κάναμε και περιμένουμε απάντηση από τον καθ ύλην αρμόδιο (που δεν είσαι εσύ). Δεν σου βρίσαμε το σπίτι;;;;;

Reaction score
1
συγνωμη αν στεναχωρησα καποιους, η αγαπη μου για το χομπυ ειναι δεδομενη (τουλαχιστον απο οσους με ξερουν)

Reaction score
1
Re: Απάντηση: Ηχεια Analysis - συναντησεις κατοχων

Ρε Ηλία ξεκόλλα σε παρακαλώ από τις εμμονές σου !!!!! :141:
Το ότι δεν έχεις σήμερα πρόβλημα δεν σημαίνει ότι δεν θα αποκτήσεις αύριο ! Και καλά... με το tweeter λύνεις μέχρι τώρα τα προβλήματα μόνος σου με "οδοντοτεχνικές" κόλλες ...
Τι θα κάνεις όμως άμα σχιστεί το mylar ή το Capton;;;;
Τι θα κάνεις άμα πετσικάρει το mdf πλαίσιο και καμία μεμβράνη καινούρια ή επισκευασμένη δεν μπορεί να λειτουργήσει πάνω σε αυτό;
Τι θα κάνεις άμα πολυμεριστεί η ανάρτηση;

Ξεκόλλα τέλος πάντων με το αν παίζει ή δεν παίζει καλά το ηχείο...
Δεν είναι αυτό το ζητούμενο!!!
Με οπαδικές και φονταμενταλιστικές προσεγγίσεις δεν βγάζει πουθενά;;;
Και τέλος πάντων άκουσε και κάποιον που ασχολείται με τα ηχεία αυτά πάνω από 15 χρόνια!!!
Που έχει ακούσει αυτά σε άπειρα set up ,έχει πονέσει για αυτά και προσπαθήσει για αυτά πολύ περισσότερο από ότι εσύ!!! :141:
Και που έχει πληρώσει από την τσέπη του από ντροπή για επισκευές ηχείων που ο ίδιος με ενθουσιασμό είχε προτείνει σε φίλους του και συγγενείς του !

2-3 ερωτήσεις κάναμε και περιμένουμε απάντηση από τον καθ ύλην αρμόδιο (που δεν είσαι εσύ). Δεν σου βρίσαμε το σπίτι;;;;;

βγαζεις...φλογες!

χαλαρωσε και απολαυσε την εξελιξη του θεματος :136:

Reaction score
250
Απάντηση: Re: Ηχεια Analysis - συναντησεις κατοχων

συγνωμη αν στεναχωρησα καποιους, η αγαπη μου για το χομπυ ειναι δεδομενη (τουλαχιστον απο οσους με ξερουν)
Φίλε μου Ηλία σου απαντώ απλά και μόνο επειδή μου είσαι ιδιαίτερα (το τονίζω :ιδιαίτερα) συμπαθής !
"άρμεγε λαγούς και κούρευε χελώνες".........

Reaction score
8
βρε παιδια ηρεμηστε, προσπαθουμε να βρουμε καποια λυση και το εννοω αυτο. Θελω στα πλαισια του δυνατου μολις τελειωσει αυτο το θρεντ να χει βρεθει μια οριστικη λυση, η ενα οριστικο συμπερασμα και αυτο πιστευω θελουν και ολοι οι φιλοι που μας παρακολουθουν

Reaction score
8
με "οδοντοτεχνικές" κόλλες ...
Βασιλη, ο Ηλιας εχει σπουδασει στο πανεπιστημιο της Αγγλιας MMU χημεια και υλικα και συγκεκριμενα ειδικευθηκε στην επιστημη υλικων και αργοτερα ασχοληθηκε με την οδοντοτεχνια, οποτε γνωριζει αρκετα πραγματα για την αντοχη και τις ιδιοτητες των διαφορων υλικων

Reaction score
10
Για οσους δεν το προσεξαν ο Ηλιας εχει δικιο:

Σας παρακαλω στειλτε μου (του) pm αν καποιος δεν θα ηθελε να γραψει στο thread.

Reaction score
250

δεν θα ηθελα να αναφερω τιποτα για τη μεθοδο που ακολουθησα. τουλαχιστον δεν θα γραψω τιποτα εδω.
αυτο που θελω ειναι οι "επισκευαστες" να μην κανουν στα ηχεια οτι τους κατεβαινει στο κεφαλι και μετα να ζητανε ενα σκασμο λεφτα για το τιποτα.

με μεγαλη μου ευχαριστηση θα δεχομουν καποιο μελος για ακροαση.

το επαναλαμβανω, ξερω εγινα κουραστικος αλλα δεν θα ηθελα να το διαβασει καποιος και να μην απαντησει. επισης αν εχει καποιος καποιον γνωστο του που εχει "επισκευασει" και λυσει τα προβληματα του θα ηθελα να ερθω σε επικοινωνια μαζι του:

ΠΡΟΣΟΧΗ!:

Τα pm επί του προκειμένου είναι μπούρδες και αέρας κοπανιστός!!!
Αν κάποιος έχει παράπονο από οποιονδήποτε να το πει ευθέως
εδώ ! Και έτσι να δοθεί η δυνατότητα παροχής εξηγήσεων από τον οποιονδήποτε φέρεται ότι δημιούργησε πρόβλημα σε κάποιον παραπονούμενο.....

Reaction score
250

Βασιλη, ο Ηλιας εχει σπουδασει στο πανεπιστημιο της Αγγλιας MMU χημεια και υλικα και συγκεκριμενα ειδικευθηκε στην επιστημη υλικων και αργοτερα ασχοληθηκε με την οδοντοτεχνια, οποτε γνωριζει αρκετα πραγματα για την αντοχη και τις ιδιοτητες των διαφορων υλικων
Θανάση μου σε ευχαριστώ για τις πολύ ενδιαφέρουσες αυτές επισημάνσεις!
Θεωρώ κατά συνέπεια ότι είσαι πολύ τυχερός ! Ο Ηλίας θα σε βοηθήσει να λύσεις τα προβλήματα του ηχείου σου !

Reaction score
8
Βασιλη πρωτον ηρεμησε
δευτερον την παραπανω ερωτηση που απευθυνει ο Ηλιας δεν αφορα καποιο συγκεκριμενο προσωπο, αλλα αναφερεται σε ολους ανεξαιρετως τον κ. Χαρτζη, τον κ. Κωνσταντινου τον κ. Τζιαφη και γενικα σε οποιονδηποτε επισκευαζει Αναλυσις.
Η ερωτηση του δε αυτη ειναι ακριβως αυτη που αναφερει και λεω και εγω με διαφορετικα λογια. Τελικα μπορει καποιος με βεβαιοτητα να εγγυηθει οτι μπορει να επισκευασει το ηχειο και αν ναι υπαρχουν κατοχοι απο οποινδηποτε επισκευαστη που πηραν το ηχειο τους να δουλευει τελεια. Τι το μεμπτο βλεπεις ρε Βασιλη σε αυτο;

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
αυτο που θελω....
Εμ ρε φίλε έτσι δεν πρόκειται να βγάλουμε ποτέ άκρη. Δεν θα γράψεις εσύ, δεν θα γράψω εγώ, δεν θα γράψει ο παραδίπλα, άντε πάμε να φύγουμε... :114:

Το μόνο που βλέπω είναι μια σειρά από ακατάληπτα μηνύματα χωρίς αρχή, μέση, τέλος και φυσικά χωρίς κανένα νόημα. Δεν μπορείς να "μην μας αναφέρεις", (λες και αν αναφέρεις θα γίνει κάτι δηλαδή), και από την άλλη να "θέλεις" ή να γράφεις το ίδιο σλόγκαν 50 φορές, με κεφαλαία "ΕΙΜΑΙ ΣΑΦΗΣ". Ούτε troll να ήσουνα. Οι αγγελίες του argi περισσότερο νόημα έχουν από αυτά τα γραπτά. :142:

Τα θέματα που έχουν ανοιχτεί σε αυτό το thread είναι πολύ σοβαρά και νομίζω ότι με αυτά το γελοιοποιούμε. Ο κόσμος θέλει να μάθει για τα προβλήματα των ηχείων και για το πως θα βρεθούν λύσεις. Όχι αν παίζουν καλά στο σπίτι σου ή αν αγαπάς το χόμπι. Εσύ μόνο γι αυτά κόπτεσαι και μας γράφεις ξανά και ξανά. Εντάξει καλά παίζουν το επιβεβαιώνω κι εγώ (δια αλληλογραφίας :137:).

Δηλαδή πέραν από τον προσωπικό μας εγωισμό δεν μπορούμε να δούμε ούτε σπιθαμή παρακάτω; Αν παίζουν καλά τα ηχεία που έχεις στο σπίτι σου είναι το θέμα ή το γενικότερο πρόβλημα; Για ποιόν λόγο δεν βοηθάς, ή δεν απαντάς ή απαντάς με στυλ "δεν σας λέω και για να μάθετε θα κρατήσω την αναπνοή μου μέχρι να γίνω μπλε"; Είναι κακό να μας πεις ποιό πρόβλημα αντιμετώπισες, με τι συχνότητα και τι έκανες για να το λύσεις; Θα πάθεις κάτι; Θα σε δολοφονήσει η KGB; Δεν θέλεις να βοηθήσεις τον κόσμο; Δεν θέλεις να γράψεις; Γιατί συμμετέχεις εδώ, μόνο για τα υπονοούμενα και τις ακροάσεις με pm;...

Πραγματικά ΔΕΝ καταλαβαίνω. Ή είμαι εντελώς βλάξ και δεν ξέρω Ελληνικά, ή κάτι άλλο συμβαίνει ή μας κάνεις πλάκα ρε Ηλία. Είσαι πολύ καλό παιδί και αυτό φαίνεται από χιλιόμετρα. Είσαι τέρας επιπολαιότητας όμως. Επαναλαμβάνω, αυτό το thread είναι πλέον ένα βήμα από την γελοιοποίηση ενώ αυτοί που το διαβάζουν έχουν αγωνία γιατί έχουν σκάσει φράγκα. Αν δεν βοηθήσουν όλοι με συνέπεια και πάνω από όλα ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ, δεν έχει νόημα ύπαρξης.

...

Reaction score
250

Βασιλη πρωτον ηρεμησε
δευτερον την παραπανω ερωτηση που απευθυνει ο Ηλιας δεν αφορα καποιο συγκεκριμενο προσωπο, αλλα αναφερεται σε ολους ανεξαιρετως τον κ. Χαρτζη, τον κ. Κωνσταντινου τον κ. Τζιαφη και γενικα σε οποιονδηποτε επισκευαζει Αναλυσις.
Η ερωτηση του δε αυτη ειναι ακριβως αυτη που αναφερει και λεω και εγω με διαφορετικα λογια. Τελικα μπορει καποιος με βεβαιοτητα να εγγυηθει οτι μπορει να επισκευασει το ηχειο και αν ναι υπαρχουν κατοχοι απο οποινδηποτε επισκευαστη που πηραν το ηχειο τους να δουλευει τελεια. Τι το μεμπτο βλεπεις ρε Βασιλη σε αυτο;
1) Δεν διαφωνώ με το ερώτημα και την ουσία του !
Διαφωνώ με τα pm και τις σχετικές μπούρδες.

2) Απαντώ λοιπόν εγώ πρώτος . Δικαιούμαι με δεδομένο ότι τα δικά μου Ωmega τα είχα επισκευάσει τρεις φορές στα 10 χρόνια. Επίσης ο κουμπάρος μου τα είχε επισκευάσει τρεις φορές σε 13 χρόνια. Τέσσερεις κολλητοί φίλοι τα επισκεύασαν από δύο φορές. Περίπου 10 απλοί γνωστοί μου ζήτησαν πληροφορίες επισκευής , προχώρησαν σε επισκευή και παρακολούθησα προσεκτικά την περίπτωσή τους.
Τα ηχεία (που αναφέρονται στις περιπτώσεις που προανέφερα) λειτούργησαν όλα καλά μετά τις επισκευές εκτός 5 περιπτώσεων.
Τρεις από αυτές επανήλθαν άμεσα για έλεγχο και επισκευή και τα προβλήματα λύθηκαν. Σε δύο τα προβλήματα δεν λύθηκαν.
Στην μία από τις δύο αυτές περιπτώσεις εκκρεμεί επανέλεγχος-επανάληψη της προσπάθειας αποκατάστασης και στην δεύτερη δεν υπάρχει θεραπεία γιατί η ξυλοκατασκευή ήταν στρεβλωμένη .
Δεν υπάρχει περίπτωση όμως σε Analysis 10ετίας να μην έχει παρουσιαστεί πρόβλημα . Για αυτο ρωτάμε τον κ.Χάρτζη.
Υπάρχουν αλλαγές στην κατασκευή;;;
Αυτό ενδιαφέρει και τους κατόχους παλαιών και τους υποψήφιους αγοραστές μεταχειρισμένων. Ενσωματώνοντας τις αλλαγές αυτές απαλλάσσονται των γνωστών προβλημάτων...

3) Από τις παραπάνω εμπειρίες προκύπτει το αβίαστο συμπέρασμα!
Δεν είναι σίγουρο ότι η επισκευή θα δώσει 100% απροβλημάτιστο αποτέλεσμα. Μόνο σε ειδικής μορφής προβλήματα μπορεί να σου εγγυηθεί καποιος το τέλειο της "επισκευής".

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.954
Members
38.522
Νεότερο μέλος
Stearsa