Χρήστος Ακρατόπουλος
Επίτιμο μέλος
- Reaction score
- 53
Πες μου που ακριβώς θα χρησιμοποιηθεί να σου πω...
Πες μου που ακριβώς θα χρησιμοποιηθεί να σου πω...
Ξερω πολυ καλα τι ακριβως ζηταω και ξερω και σε ποσο δυσκολη θεση εχω φερει τον κ.Ακρατοπουλο.Δώσε μας αν θέλεις και μπορείς βέβαια κάποιο δείγμα του εξώφυλλου που θα φτιάξεις, για να μπορούν οι υπεύθυνοι του site να σου απαντήσουν κατάλληλα.....πάντα με καλή πρόθεση....
Αφου σου υποσχεθηκα οτι θα σου πω...βιαστικο αγορι !! :138:Πέρσι έκανα μια απόπειρα αλλά δεν έπιασε...:138:
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=42638
Γράψε πρώτος την συλλογή σου για να μην βάλουμε τα ίδια μιας και θα βάλω και garage 60s στη συλλογή....:114:
Αρα λοιπον αυτην την αποσυρω???noizmaker πολύ ωραία δουλειά με μεράκι.......όμως έχω μια πρόταση μετά από σηνεννόηση πάντα με τη γενική διαχείριση του avsite, να γινόταν ένα 2πλο η 4πλο cd με τις λίστες των τραγουδιών από τα μέλη που θα δώσους κάποιες λίστες μικρές με τα καλύτερα κομμάτια που τους αρέσουν και έχουν να προτείνουν.....όταν λοιπόν βάλουν τις λίστες τους τότε μπορούμε να συζητήσουμε για το λόγκο του avsite στα cdς αρκεί πάντα να γράφονται τα μέλη που συμμετείχαν σε αυτές τις συλλογές ονομαστικά ή έστω με το avatar .....
Τα μέλη που ενδιαφέρονται για την από κοινού συλλογή να βάλουν τις λίστες των κομματιών τους....
Πιστεύω θα είναι ένα όμορφο ενθύμιο για τα μέλη....
Αν και ειναι προς τιμην σας, η ευαισθησια σας, θα πρεπει να γνωριζετε οτι οταν καποιος αναλαμβενει μια υποχρεωση ,πρεπει να ειναι ικανος να την φερει εις περας.φιλε NOIZMAKER παρολο που μ ενδιαφερει η συλογη σου, ωστοσο σκεφτομαι οτι δεν μου ειναι ευχαριστο να σε βαζω στην ταλαιπωρια να μου το ταχυδρομησεις και μερες που ειναι αν πας στο ταχυδρομειο και δεις καμια μεγαλη ουρα τι κανεις?
Κύριε, κύριε , εγώ-εγώ !!! :136:Γεια σας
......
Φυσικα και η συλλογη ειναι ετοιμη.Οποιος την θελει απλα με ενα π.μ του την στελνω.
....