Κι αλλες συλλογες

Reaction score
40
Απάντηση: Κι αλλες συλλογες

Δώσε μας αν θέλεις και μπορείς βέβαια κάποιο δείγμα του εξώφυλλου που θα φτιάξεις, για να μπορούν οι υπεύθυνοι του site να σου απαντήσουν κατάλληλα.....πάντα με καλή πρόθεση....

Reaction score
6
Είμαι κι εγώ μέσα με +1000.

Νομίζω η ιδέα του Don Lazarou τα καλύτερα του καθενός είναι ότι πρέπει!

Εγώ έχω ήδη έχω αρχίσει και φτιάχνω τις λίστες μου!

Reaction score
8
Re: Απάντηση: Κι αλλες συλλογες

Δώσε μας αν θέλεις και μπορείς βέβαια κάποιο δείγμα του εξώφυλλου που θα φτιάξεις, για να μπορούν οι υπεύθυνοι του site να σου απαντήσουν κατάλληλα.....πάντα με καλή πρόθεση....
Ξερω πολυ καλα τι ακριβως ζηταω και ξερω και σε ποσο δυσκολη θεση εχω φερει τον κ.Ακρατοπουλο.

Δεν θελω σε καμια περιπτωση να καταχραστω της φιλοξενιας του site,
γι'αυτο, μολις τελειωσει το εξωφυλλο θα το ανεβασω αφ'ενος και αφ'ετερου μπορω γραπτα να διαβεβαιωσω τον κ.Ακρατοπουλο ή οποιον διαχειριστη, οτι θα το χρησιμοποιησω μονο για αυτη την χρηση και για κανεναν αλλο λογο.

Παντα φιλικα
Β.Β

Υ.Γ Δεν εχει καμια σημασια αν η αδεια εχει ηδη δωθει για αλλες επιλογες.Αυτο ειναι καθαρα (νομιζω) θεμα εμπιστοσυνης.

Reaction score
40

Πολύ ωραία!!! Θα φτιάξουμε τις λίστες των κομματιών και έχουμε τον καιρό τα το κουβεντιάσουμε....
Δεν αμφιβάλω για τις προθέσεις σου πάντως...η απάντηση που έδωσες ήταν ξεκάθαρη:107: αρκεί να φτιαχτούν οι λίστες πρώτα....:121:για να δούμε.... να έρχονται οι πρώτες παρακαλώ...

Reaction score
8
Γεια σας

Εδω ειναι τα εξωφυλλα απο την πρωτη μου συλλογη

Εμπρος

Εσωτερικο

Ελπιζω οτι θα σας αρεσει.

Φιλικα
Β.Β

Πισω

CD

Φυσικα και η συλλογη ειναι ετοιμη.Οποιος την θελει απλα με ενα π.μ του την στελνω.
Περιμενω ομως και την απαντηση του κ.Ακρατοπουλου αν μπορω να επισυναψω το logo του AV.

Ελπιζω οτι θα σας αρεσει
Φιλικα
Β.Β

Reaction score
40

noizmaker πολύ ωραία δουλειά με μεράκι.......όμως έχω μια πρόταση μετά από σηνεννόηση πάντα με τη γενική διαχείριση του avsite, να γινόταν ένα 2πλο η 4πλο cd με τις λίστες των τραγουδιών από τα μέλη που θα δώσους κάποιες λίστες μικρές με τα καλύτερα κομμάτια που τους αρέσουν και έχουν να προτείνουν.....όταν λοιπόν βάλουν τις λίστες τους τότε μπορούμε να συζητήσουμε για το λόγκο του avsite στα cdς αρκεί πάντα να γράφονται τα μέλη που συμμετείχαν σε αυτές τις συλλογές ονομαστικά ή έστω με το avatar .....

Τα μέλη που ενδιαφέρονται για την από κοινού συλλογή να βάλουν τις λίστες των κομματιών τους....
Πιστεύω θα είναι ένα όμορφο ενθύμιο για τα μέλη....

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Γράψε πρώτος την συλλογή σου για να μην βάλουμε τα ίδια μιας και θα βάλω και garage 60s στη συλλογή....:114:

Επειδη μπορει να καθυστερησω ,λογω εορτης, βαλε τα δικα σου και μη σε νιαζει .
Θα βρω εναλλακτικες.:126:

Reaction score
8

noizmaker πολύ ωραία δουλειά με μεράκι.......όμως έχω μια πρόταση μετά από σηνεννόηση πάντα με τη γενική διαχείριση του avsite, να γινόταν ένα 2πλο η 4πλο cd με τις λίστες των τραγουδιών από τα μέλη που θα δώσους κάποιες λίστες μικρές με τα καλύτερα κομμάτια που τους αρέσουν και έχουν να προτείνουν.....όταν λοιπόν βάλουν τις λίστες τους τότε μπορούμε να συζητήσουμε για το λόγκο του avsite στα cdς αρκεί πάντα να γράφονται τα μέλη που συμμετείχαν σε αυτές τις συλλογές ονομαστικά ή έστω με το avatar .....

Τα μέλη που ενδιαφέρονται για την από κοινού συλλογή να βάλουν τις λίστες των κομματιών τους....
Πιστεύω θα είναι ένα όμορφο ενθύμιο για τα μέλη....
Αρα λοιπον αυτην την αποσυρω???

Reaction score
40

ΟΧΙ....είναι πολύ καλή για το λόγκο avsite όμως αναμένουμε απάντηση....γιατί είναι μόνο δική σου επιλογή....όποιος τη θέλει μπορείς να τη δώσεις....προσωρινά όμως χωρίς το λόγκο avisite OK?

Reaction score
8
Καλα παιδια μη σκοτωνεστε :107::107::107:

Θα σας φτιαξω κι αλλες ...

Τοση ζητηση πια, δεν το περιμενα...

Να ειστε καλα ρε παιδια, με απαλλασετε απο τον κοπο των αντιγραφων.

Μου αρεσει που ηθελα και logo....

Reaction score
4.250

φιλε NOIZMAKER παρολο που μ ενδιαφερει η συλογη σου, ωστοσο σκεφτομαι οτι δεν μου ειναι ευχαριστο να σε βαζω στην ταλαιπωρια να μου το ταχυδρομησεις και μερες που ειναι αν πας στο ταχυδρομειο και δεις καμια μεγαλη ουρα τι κανεις?

Reaction score
8

φιλε NOIZMAKER παρολο που μ ενδιαφερει η συλογη σου, ωστοσο σκεφτομαι οτι δεν μου ειναι ευχαριστο να σε βαζω στην ταλαιπωρια να μου το ταχυδρομησεις και μερες που ειναι αν πας στο ταχυδρομειο και δεις καμια μεγαλη ουρα τι κανεις?
Αν και ειναι προς τιμην σας, η ευαισθησια σας, θα πρεπει να γνωριζετε οτι οταν καποιος αναλαμβενει μια υποχρεωση ,πρεπει να ειναι ικανος να την φερει εις περας.

Δεν θα πηγαινα ποτε στο ταχυδρομειο να στειλω το cd, πρωτον, διοτι δεν ξερω αν θα φτασει και δευτερον, θελω να φτασει σωο.

Θα το εστελνα με ενα κουριερ στην διευθυνση που θα μου δινατε.

Αν ειμαστε κοντα θα μπορουσα να το φερω εγω, δυστυχως ομως ειχα ενα ατυχημα με τη μηχανη μου και επασα το ποδι μου και δεν μπορω να οδηγησω.

Αν λοιπον ενδιαφερεστε δεν εχετε παρα να μου στειλετε σε πμ την διευθυνση σας.

Να ειστε καλα
Β.Β

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Λοιπόοοον... :107:

Ας βάλω κι εγώ τις δικές μου προτιμήσεις! Ίσως μπορεί να γίνει και μια επιλογή από τον compilator και συνδυασμός με προτιμήσεις άλλων φίλων.

Τα κομμάτια είναι όλα με το link τους από το youtube για μια ιδέα για το περί τίνος πρόκειται (να ποια είναι η μεγαλύτερη χρησιμότητα του youtube!:126:), γιατί μερικά δεν είναι και τα γνωστότερα όλων...

Η πρώτη εξάδα περιλαμβάνει τα δυνατά κομμάτια, ενώ στη δεύτερη οι τόνοι είναι πιο χαμηλοί.

Εννοείται ότι για την ανεύρεσή τους μπορώ να βοηθήσω.

Έχουμε και λέμε:

Judas Priest – Breaking the Law
Rammstein – Adios
Ensiferum – Battle Song
Ensiferum – One More Magic Potion
Korpiklaani – Beer Beer
Apocalyptica – Path

Dimmu Borgir – Perfection or Vanity
Judas Priest – Before the Dawn
Zakk Wylde – Too Numb to Cry
Rammstein - Seemann
Tesla - Love Song
Helloween – A tale that wasn't right

Reaction score
6
Παρακάτω είναι και οι δικές μου προτιμήσεις.

Δύο κατηγορίες. Τους έχω δώσει και τίτλους!:105:

Η πρώτη αποτελείται από παλιά ροκ τραγούδια και την έχω ονομάσει "Rock Treasure"

. Blood Sweat & Tears - "I Love You More Than
You'll Ever Know"
. Uriah Heep - "July Morning"
. The Groundhogs - "Groundhog"
. Ace - "Satellite"
. Wishbone Ash - "The king Will Come"
. Edgar Broughton Band - "Evening Over Rooftops"
. Wishbone Ash - "Throw Down The Sword"
. Poet & One Man Band - "Days I most Remember"
. Wishbone Ash - "Leaf and Stream"
. Bell and Arc - "Dawn"
. Brian Davidson's - "Castle Sand"
. Brian Davidson's - "Bed Ain't What It Used To Be"

Τη δεύτερη συλλογή την έχω ονομάσει "After midnight"

. Madrugada - "HoneyBee"
. Tenderloud - "White Lines"
. Madrugada - "Deadend Mind"
. Paal Flaata - "Don't You Walk Away"
. Chris & Carla - "Life Full of Holes"
. Chris Isaak - "Wicked Game"
. Midnight Choir - "Violence Of The World"
. Madrugada - "Strange Color Blue"
. Madrugada - Shine
. Can - "Vitamin C"
. Paal Flaata - "It Will All Come Down"

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Κι αλλες συλλογες

Γεια σας

......
Φυσικα και η συλλογη ειναι ετοιμη.Οποιος την θελει απλα με ενα π.μ του την στελνω.
....
Κύριε, κύριε , εγώ-εγώ !!! :136:
Αν και έχω σταματήσει να ακούω ροκ είναι ενδιαφέρουσα (να τα έχω μαζεμένα)
Ως αντάλλαγμα θα σου δανείσω και εγώ ένα cd με επιλογές.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.905
Members
38.518
Νεότερο μέλος
mrkgeo