EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

Reaction score
0
Αν αντέγραψες τους υπότιτλους από το i-zak, να τους αλλάξεις την κωδικοποίηση σε ANSI γιατί το i-zak τους βλέπει διαφορετικά (σε unicode νομίζω)
Ευχαριστώ, δούλεψε. Στην 808, στα mkv, οι υπότιτλοι με ansi τους έβλεπε ως ιερογλυφικά και μόνο με unicode έβλεπε ελληνικά. Φαντάστικα ότι και στα divx θα ήταν το ίδιο. Να ΄σε καλά :114:.

Reaction score
0
Καλησπέρα σε όλους, σας διαβάζω αρκετό καιρό αλλα είναι μόλις η δέυτερη φορά που γράφω. Απ' το πολύ το διάβασμα λοιπόν, πήγα προχτές κι αγόρασα το Μ31Β. Δ Ε Ν εχω βάλει εσωτερικό αλλά αντίθετα αγόρασα εναν LA CIE 1T εξωτερικό αντ'αυτού. Μπορώ να εγκαταστήσω το λογισμικό εδώ, και να λειτουργεί χωρίς πρόβλημα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Reaction score
164
Καλησπέρα σε όλους, σας διαβάζω αρκετό καιρό αλλα είναι μόλις η δέυτερη φορά που γράφω. Απ' το πολύ το διάβασμα λοιπόν, πήγα προχτές κι αγόρασα το Μ31Β. Δ Ε Ν εχω βάλει εσωτερικό αλλά αντίθετα αγόρασα εναν LA CIE 1T εξωτερικό αντ'αυτού. Μπορώ να εγκαταστήσω το λογισμικό εδώ, και να λειτουργεί χωρίς πρόβλημα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Όχι, δεν μπορείς. Μόνο στον εσωτερικό σκληρό μπορείς να εγκαταστήσεις τις εφαρμογές σε όλα τα NMT. Αν τις χρειάζεσαι, αγόρασε τον πιο μικρό δίσκο που θα βρεις, ακόμα και μεταχειρισμένο, και βάλε τον μέσα.

Reaction score
2
Δοκίμασα την εντολή dd if=/dev/mtd2 of=/share/egreatmem μέσω telnet και πράγματι δημιουργεί αντίγραφο της μνήμης στο share του egreat.Λόγω του ότι δεν είχα κρατήσει αντίγραφο της μνήμης αρχικώς,δεν μπορώ να δοκιμάσω αν το egreat έρχεται στην αρχική του κατάσταση.Καλό θα ήταν, αν κάποιος το έχει κρατήσει να το ανεβάσει κάπου για να το δοκιμάσουμε.

Reaction score
802
Οταν βαλεις δισκο στο egreat πρεπει να του κανεις φορματ για να δουλεψει?
Εχω ετοιμο εναν δισκο αλλα ειναι τιγκα στις ταινιες και δεν θελω να τις σβησω....

Reaction score
62
Εχω ετοιμο εναν δισκο αλλα ειναι τιγκα στις ταινιες και δεν θελω να τις σβησω....
Περνάει προγράμματα και drivers και δυστυχώς ναι...τον φορμάρει αναγκαστικά...

Reaction score
0
παιδια καλημερα. γραφω για πρωτη φορα. διαβαζω εδω και καιρο ολα αυτα που γραφετε και με εχετε πεισει να το παρω. θελω την γνωμη σας αγω κατεβαζω ταινιεσ σε avi μορφη και αυτο ου θελω ειναι να τις βλεπω στην τηλεωραση μαζι με υποτιτλους. αυτο ειναι τοπ πιο βασικο που θελω να κανω. με αυτη την συσκευη θα εχω κανα προβλημα σε αυτο;

Reaction score
1
Αν απλά θέλεις να παίξεις τις ταινίες στην TV μπορείς να τον βάλεις χωρίς format (φαντάζομαι είναι NTFS ή fat32). Αν όμως θέλεις να εγκαταστήσεις τα δικτυακά προγράμματα (NMT) τότε θα χρειαστεί format. Στην περίπτωση αυτή προτίμησε ext2.

Reaction score
1
Απάντηση: EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

Στο root του egreat (μέσω ftp ή μέσω My Network Places) ποια αρχεία βλέπετε;
Εννοώ τα χύμα όχι τους φακέλους \.btpd \.transmission κ.α

Reaction score
62
παιδια καλημερα. γραφω για πρωτη φορα. διαβαζω εδω και καιρο ολα αυτα που γραφετε και με εχετε πεισει να το παρω. θελω την γνωμη σας αγω κατεβαζω ταινιεσ σε avi μορφη και αυτο ου θελω ειναι να τις βλεπω στην τηλεωραση μαζι με υποτιτλους. αυτο ειναι τοπ πιο βασικο που θελω να κανω. με αυτη την συσκευη θα εχω κανα προβλημα σε αυτο;

Καλως ήλθες. Κανένα απολύτως πρόβλημα, αρκεί το avi και το srt (υπότιτλοι) να έχουν το ίδιο όνομα...

Reaction score
0
Παιδιά καλησπέρα, θέλω να κάνω απέθείας copy στον USB δίσκο που έχω πάνω στο EG-M31b και κατάλαβα ότι αυτό δεν γίνεται γιατί τον δίσκο τον κάνει mount σαν read only πιστεύω λόγω NTFS. Έτσι λοίπόν κάνω format τον USB δίσκο σαν Ext2. Είμαι στο σωστό δρόμο ή υπάρχει κάποια καλύτερη πρόταση;;

Reaction score
4
Απάντηση: Re: EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

Αν βαλω μεσω USB ένα εξωτερικό Blu Ray drive θα παίξει?
αν παιξει θα παιξει μονο ξεκλειδωτα δισκακια

δλδ οτιδηποτε του εμποριου ξεχασε το

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.959
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988