EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

Reaction score
62
Re: Απάντηση: EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

Παιζει μια χαρα και iso
αρκεί να μην τα κάνεις streaming από δικτυακό σκληρό...τουλάχιστον εμένα μέσω δικτύου δεν μου έπαιζε τίποτα και μόλις τα πέρασα στο σκληρό του egreat, όλα ρολόι!!!

Reaction score
0
Λοιπόν αφού εγκατέστησα εσωτερικό δίσκο πριν από λίγες μέρες, δοκίμασα ξανά αναπαραγωγή αντιγράφων ασφαλείας BR με ήχο DTS-HD. Ο Ενισχυτής έδειξε πάλι DTS-HD MSTR αλλά στο info έχει κολλήσει στα 576kbps. Έχει κάνει κάποιος άλλος δοκιμή;

Reaction score
0
εχς παίξει διάφορα mkv αρχεία με τον Player αυτόν αλλά σε ένα, μου δείχνει μόνο ήχο και καθόλου εικόνα. Τι μπορεί να φταίει;κάτι στον codec που έχει χρησιμοποιηθει; μπορώ να το κάνω κανά convert;

Reaction score
1
Απάντηση: EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

bluray externel usb ? δώστε κάνα link... εγώ δεν βρήκα τπτ.
Μπορεί από το usb να περάσεις τόσο μεγάλο ρυθμό δεδομένων όπως του BluRay ??

Reaction score
0
Απάντηση: EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER

εκανα upgrade στο νεο firmare αλλα ο ηχος στα mp3 ηταν απαισιος και ξαναγυρισα πισω.εχει δοκιμασει καποιος αλλος?το προβλημα σε μενα ειναι σιγουρα το firmware.(συστημα ηχου:yamaha rx-v3800,bose,pioneer)

Reaction score
0

bluray externel usb ? δώστε κάνα link... εγώ δεν βρήκα τπτ.
Μπορεί από το usb να περάσεις τόσο μεγάλο ρυθμό δεδομένων όπως του BluRay ??
Ένα από αυτά http://www.e-shop.gr/search_per.phtm...LU RAY ROM κι ένα εξωτερικο κουτι

Απο το USB οταν συνδεω τον υπολογιστή μεταφέρει με 28Mbps. Κάπου έχω δεί στο forum οτι το max της usb 2 ειναι 42 Mbps που είναι αρκετο για bluray που θέλει 36 Mbps max.
Θεωρητικά πάντα όλα αυτά, για αυτό ρωτάω αν το έχει κάνει κάποιος.

Reaction score
0

Ένα από αυτά http://www.e-shop.gr/search_per.phtm...LU RAY ROM κι ένα εξωτερικο κουτι

Απο το USB οταν συνδεω τον υπολογιστή μεταφέρει με 28Mbps. Κάπου έχω δεί στο forum οτι το max της usb 2 ειναι 42 Mbps που είναι αρκετο για bluray που θέλει 36 Mbps max.
Γιατί να το συνδέσεις usb και όχι sata;
Απλά θέλεις και ένα μετασχηματιστή να δώσει ρεύμα.

Reaction score
0

Γιατί να το συνδέσεις usb και όχι sata;
Απλά θέλεις και ένα μετασχηματιστή να δώσει ρεύμα.
No problemo εχεις δικιο, πιο γρηγορο θα ειναι. Απλα δεν θελω να αγορασω ενα BluRay drive προτου να ειμαι σιγουρος οτι παιζει.

minas

Πισιά
Reaction score
4.209

To max της USB 2.0 είναι 480Mbps ή 60 MBytes/sec. Δε νομίζω ότι στο Egreat συντρέχει κάποιος σοβαρός λόγος να υποθέσεις ότι έχεις τόσο μεγάλο περιορισμό ταχύτητας όσο αναφέρεις.
Το bottleneck είναι μάλλον ο ρυθμός με τον οποίο μπορεί να δεχτεί δεδομένα το τσιπάκι της Sigma, παρά η μεταφορά δεδομένων καθεαυτή.

Reaction score
802
Nα κανω καποιες ερωτησουλες ως μελοντικος κατοχος του egreat?

1)Τα παιζει ολα τα .mkv / avi /divx ?Σας εχει συμβει να μην μπορει να αναπαραγει ενα αρχειο (ιδιως mkv) για τον οποιονδηποτε λογο?
2)Μπορει να παιξει mp3/flac απο usb stick?
3)Αν υποθεσουμε οτι αδιαφορω για το δικτυακο του κομματι (μονο απο usb η εσωτερικο δισκο), αν οπως παρω το μηχανακι του βλαω μεσα εναν δισκο με mkv θα τα παιξει η αναγκαστικα θελει να κανει format πρωτα?
4)hd ηχο δινει μονο bitstream απο hdmi?Lpcm καθολου ?
5)Εμφανιζει κανονικα τα ελληνικα σε εξωτερικους υποτιτλους και στα μενου του?
6)Παιζει κανονικα και αψεγαδιαστα blu ray rips μεσα απο τον δισκο?
7)ISO blu ray rips?

Sorry για τις πολλες ερωτησεις και ευχαριστω προκαταβολικα.

Reaction score
0
κανενας?
φανταζομαι οτι δεν απαντησε κανενας γιατι αν διαβασεις τι εχει γραφει μεχρι τωρα θα σου απαντηθουν ολα τα ερωτηματα

Παιδια εχω μια αλλη ερωτηση!!!!!!!!!!!!
Προσπαθησα να κανω copy paste στο egreat ενα φακελο που δεν του "αρεσε" το ονομα με αποτελεσμα να μην το κανει. τωρα ομως εχει το ονομα του φακελου και οταν παω να το σβησω βγαζει μηνυμα File not found και τετοια. Ο φακελος ειναι 0κb απλα μου την σπαει να τον βλεπω εκει. θελει format για να φυγει?

Reaction score
62
Σε μερικές ταινίες αντιμετωπίζω ένα ψιλοπροβληματάκι με το ήχο. Κάνει διακοπές κατα τη διάρκεια της ταινίας. Ευτυχώς οι διακοπές είναι διάπαρτες και όχι συνεχόμενες και κρατάν λιγότρο από 1 δεύτερο. Μπορείς να παρακολουθήσεις άνετα ταινίες και με αυτές, αλλά είναι σπαστικό να υπάρχουν. Έχετε το ίδιο πρόβλημα κι εσείς. Τις ταινίες τις τρέχω τοπικά στο egreat και όλα τα φορμά του ήχου τα έχω RAW...

Reaction score
0
To εχει κανει και σε μενα σε HD ταινίες ... ισως χρειαστει καποια καλυτερης ποιοτητας καλωδιο HDMI.

Αντιμετωπισα και ενα προβλημα με υποτιτλους σε ταινια ... ενω αναγνωρισε οτι υπαρχει αρχειο υποτιτλων στην ταινια δεν τους εμφανιζε ... Λετε να εχει να κανει με την κωδικοποιηση (ειναι ANSI) ???
... Να τους μετατρεψω σε UTF8 η δεν παιζει ρολο???

Reaction score
2
To εχει κανει και σε μενα σε HD ταινίες ... ισως χρειαστει καποια καλυτερης ποιοτητας καλωδιο HDMI.

Αντιμετωπισα και ενα προβλημα με υποτιτλους σε ταινια ... ενω αναγνωρισε οτι υπαρχει αρχειο υποτιτλων στην ταινια δεν τους εμφανιζε ... Λετε να εχει να κανει με την κωδικοποιηση (ειναι ANSI) ???
... Να τους μετατρεψω σε UTF8 η δεν παιζει ρολο???
ANSI παίζει κανονικά,άρα κάτι άλλο συμβαίνει.Κοίταξε προσεκτικά αν έχουν ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο όνομα τα αρχεία.

Reaction score
1
Κάνοντας copy απο το nmt στο pc που τα έχω δικτυωμένα και αντίστροφα, κάποιο αρχείο (ταινία πχ) ο ρυθμός μεταφοράς είναι περίπου 3mb/sec. Γιατί τόσο λίγο; To nmt με το pc συνδέονται με switch..

Reaction score
0
Καλησπέρα κι από εμένα.

Με όλα αυτά που διάβασα, ψηθηκα και τελικά το πήρα το κουτάκι. Μετά από 3 μέρες σήμερα κατάφερα να ασχοληθώ λίγο.

Η πρώτη εντύπωση είναι παραπάνω από θετική. Κάνει ότι υπόσχεται κι ακόμα παραπάνω. Βλέπω άψογα HD υλικό, είτε από τον εσωτερικό σκληρό είτε μέσω streaming. To μηχανηματάκι σκίζει. :107:

Ο θόρυβος από το ανεμηστηράκι είναι λίγο ενοχλητικός, αλλά συνηθίζεται...

Το μόνο προβληματάκι που έχω, είναι στην ταχύτητα των torrents, τρέχω το clutch σύμφωνα με τις οδηγίες από εδώ, αλλά απλά σέρνεται. Έχω κάνει Portforwarding την πόρτα στον router αλλά δεν το βλέπω να συγκινείται...

Έχει κανείς καμιά ιδέα?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.958
Members
38.523
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988