LG KC910

Reaction score
248
Εχει κανείς το 910 της LG να μας πει εντυπώσεις? Εχω ακούσει οτι η LG δεν έχει κάλο support στην Ελλαδα, σπανια δινει αναβαθμισεις για τα κινητά της.

Reaction score
88
Αντικατεστησα το viewty με το 910, το service και η υποστηριξη ειναι πολυ καλη. Ειναι η μονη εταιρια κινητης που εχει service onsite 2 ετη.Μια φορα που χρειαστηκε το 990 αλλαγη οθονης [δικο μου το φταιξιμο] ηρ8ε courier παρελαβε το τηλ απο το σπιτι μου και σε 5 εργασιμες το ειχα πισω χωρις χρεωση του courier μονο της ο8ονης. Με το τμημα ε3υπηρετησης πελατων που μιλησα συντομα 8α υπαρχει και η δυνατοτητα αναβα8μισεων συντομα μεσω internet.

Reaction score
248
Αντικατεστησα το viewty με το 910, το service και η υποστηριξη ειναι πολυ καλη. Ειναι η μονη εταιρια κινητης που εχει service onsite 2 ετη.Μια φορα που χρειαστηκε το 990 αλλαγη οθονης [δικο μου το φταιξιμο] ηρ8ε courier παρελαβε το τηλ απο το σπιτι μου και σε 5 εργασιμες το ειχα πισω χωρις χρεωση του courier μονο της ο8ονης. Με το τμημα ε3υπηρετησης πελατων που μιλησα συντομα 8α υπαρχει και η δυνατοτητα αναβα8μισεων συντομα μεσω internet.
Thanks! Δηλαδή, τώρα που δεν υπαρχει η δυνατότητα online αναβάθμισης, τι γίνετε, μόνο στα γραφεία της LG?

Reaction score
88
Thanks! Δηλαδή, τώρα που δεν υπαρχει η δυνατότητα online αναβάθμισης, τι γίνετε, μόνο στα γραφεία της LG?
Ναι στην θεσ/νικη το πας, σε κερνανε καφεδακι και σε 20-30 λεπτα το περνεις πισω.

Reaction score
248
Ναι στην θεσ/νικη το πας, σε κερνανε καφεδακι και σε 20-30 λεπτα το περνεις πισω.
Δεν έχω άλλες ερωτήσεις μάρτυς! Αυριο το αγοραζω, thanks και πάλι. :107:

Reaction score
0
καλημερα χτες το αγορασα και απλα ειναι τελειο!!!η μονη απογοητευση δεν εχει ναβι ειναι μονο για ευρεση φωτογραφιων που τραβηχτηκαν και καλα κατα τα αλλα τελειο

Staff online

• rose.athens
    Not in the mood Mod
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.494
Members
38.705
Νεότερο μέλος
jimacid