Little Big Planet (PS3)

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Little Big Planet (PS3)

επειδη εγινε παρεξηγηση με την miloupa δεν με ειχε κανει delete απλα το playstation ως συνηθως θα εκανε τα δικα του και επειδη την παρεξηγησα της χρωσταω ενα δημοσιο συγγνωμη.. συγγνωμη ευη λαθος μου!!!

Reaction score
0
Απάντηση: Little Big Planet (PS3)

Οκ, mike ...αφου λυθηκε η παρεξηγηση ολα τα αλλα ειναι παρελθον! και χτες παιξαμε αρκετα ωραιες και πολλες πιστες! οποιος θελει (το ξανα λεω) ας μας κανει add να παιζουμε μαζι! οσο πιο πολλοι τοσο πιο πιο πλακα σπαμε!!!!!

Reaction score
0

παιδια, ξερετε αν μπορω να συνδεσω στο ps3 μου, εξωτερικο σκληρο?? δυστυχως ειχα παρει με τα 40gb και τωρα δεν εχω αλλο χωρο! μηπως δηλαδη μπορω να στνδεσω εναν καινουριο WD 250gb που εχω παρει??

Reaction score
0

απο που μπορω να κατεβασω αυτες τις υπεροχες στολες? ειδικα αυτη της yamako ειναι τελεια!

Reaction score
4

απο που μπορω να κατεβασω αυτες τις υπεροχες στολες???
Νομιζω απο το store το Αμερικανικο και το Ευρωπαικο.
Μερικες ειναι και δωρεαν.
:615:

Reaction score
0

παιδια, ξερετε αν μπορω να συνδεσω στο ps3 μου, εξωτερικο σκληρο?? δυστυχως ειχα παρει με τα 40gb και τωρα δεν εχω αλλο χωρο! μηπως δηλαδη μπορω να στνδεσω εναν καινουριο WD 250gb που εχω παρει??
Μπορείς, αλλά είναι μόνο για να αποθηκεύεις video, μουσική κλπ. Τα demos, τα saves, τα installations πάνε υποχρεωτικά στον εσωτερικό - τον οποίο όμως μπορείς να αλλάξεις αρκετά εύκολα.

Οδηγίες εδώ.

Και ένα link στα ελληνικά (περίπου, μάλλον είναι αυτόματη μετάφραση).

Reaction score
0

serena πρωτον σκληρο μπορεις να συνδεσεις αρκει να ειναι σε φορματ fat32 και οχι ntfs γιατι το ps3 μονο φορματ fat32 διαβαζει!!! εχο εγω εναν εξωτερικο 500giga στο δικο μου! οσο για τις στολες πιγαινε στο ps store εχει 4-5 τσαμπε και αλλες που πληρωνεις οπως αυτη του γοριλα που ειχες χτες! ασε θυμαμαι χτες την γερμανιδουλα που ολο εκλεγε και ετσι και περιμενω να μπει και σημερα ειναι αφασια το κοριτσι :p

Reaction score
0

επιτελους πηρα και εγω headset για ps3. απο σημερα θα μπορειτε να απολαμβανεται την θεσπεσια φωνη μου:111:

Reaction score
62
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Mark Valledor -marketing manager της SCEA- στο επίσημο blog του PlayStation, το νέο περιεχόμενο του LittleBigPlanet για το PS3 θα γίνει διαθέσιμο πολύ σύντομα. Επιπλέον, αποκάλυψε πως η Media Molecule -ομάδα ανάπτυξης του τίτλου- εργάζεται πάνω σε νέα επίπεδα -τα οποία, όμως, απαιτούν πολλές δοκιμές μέχρι να υλοποιηθούν- αλλά και σε ένα αρκετά σημαντικό patch. Τέλος, σημείωσε ότι οι οπαδοί του LBP καλό θα ήταν να περιμένουν και ορισμένες εκπλήξεις...

Reaction score
0
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Mark Valledor -marketing manager της SCEA- στο επίσημο blog του PlayStation, το νέο περιεχόμενο του LittleBigPlanet για το PS3 θα γίνει διαθέσιμο πολύ σύντομα. Επιπλέον, αποκάλυψε πως η Media Molecule -ομάδα ανάπτυξης του τίτλου- εργάζεται πάνω σε νέα επίπεδα -τα οποία, όμως, απαιτούν πολλές δοκιμές μέχρι να υλοποιηθούν- αλλά και σε ένα αρκετά σημαντικό patch. Τέλος, σημείωσε ότι οι οπαδοί του LBP καλό θα ήταν να περιμένουν και ορισμένες εκπλήξεις...
το διαβασα και εγω χτες και το περιμενω πως και πως το εχο τερματησει το game 100% και δεν εχει τιποτα τωρα παρα μονο να παιζω online... ελπιζω να φτιαξουν το τραγικο "bug" στο creation mode..ειναι απαραδεκτο ενω σου δινει "τα παντα" για να φτιαξεις δικια σου πιστα να σου δινει τοσο μικρο οριο!!!δηλαδη ελεος!!κανεις ενα level με 5-6 χαρακτιρες 7-8 ρομποτακια και το level γεμιζει (δεν σε αφηνει να βαλεις τιποτα αλλο) ελπιζω να το φτιαξουν αυτο το bug και το patch να ειναι free και να μην θελουνε τιποτα με πληρωμες και ετσι:121:

Reaction score
62
Διαθέσιμα έγιναν δύο updates για το LittleBigPlanet, τα οποία φέρνουν μαζί τους σημαντικές προσθήκες και βελτιώσεις. Από το patch v1.07 ξεχωρίζουν δύο προσθήκες. Η πρώτη είναι αυτή του LittleBigStore -το in-game κατάστημα του τίτλου- όπου μπορείτε να δείτε όλες τις στολές και τα πακέτα που βρίσκονται προς πώληση και να τα αγοράσετε. Η δεύτερη προσθήκη αφορά τη βελτίωση στην λειτουργία εύρεσης επιπέδων. Πλέον, θα έχετε τη δυνατότητα να βλέπετε τα επίπεδα με την υψηλότερη βαθμολογία, αυτά με τις περισσότερες καρδιές, αυτά που δημιουργήθηκαν πιο πρόσφατα και αυτά με την μεγαλύτερη κίνηση. Τέλος, με το patch v1.06 οι δημιουργοί θα ενημερώνονται πλέον για τον λόγο που αφαιρέθηκε το επίπεδό τους και θα τους δίνεται η ευκαιρία να διορθώσουν το θέμα και να ανεβάσουν εκ νέου το επίπεδο.

Reaction score
0
το διαβασα και εγω χτες και το περιμενω πως και πως το εχο τερματησει το game 100% και δεν εχει τιποτα τωρα παρα μονο να παιζω online... ελπιζω να φτιαξουν το τραγικο "bug" στο creation mode..ειναι απαραδεκτο ενω σου δινει "τα παντα" για να φτιαξεις δικια σου πιστα να σου δινει τοσο μικρο οριο!!!δηλαδη ελεος!!κανεις ενα level με 5-6 χαρακτιρες 7-8 ρομποτακια και το level γεμιζει (δεν σε αφηνει να βαλεις τιποτα αλλο) ελπιζω να το φτιαξουν αυτο το bug και το patch να ειναι free και να μην θελουνε τιποτα με πληρωμες και ετσι:121:
Νομίζω πως είναι θέμα optimization. Κάποια από τα επίπεδα που υπάρχουν online σε αφήνουν πραγματικά με το στόμα ανοιχτό.

Μερικά κορυφαία που έχω παίξει ήταν ένα γιαπωνέζικο που λέγεται Distress in the Ocean (το κείμενο είναι και στα αγγλικά), το Little Dead Space και το Spy Ops. Χαλαρά στο ίδιο επίπεδο με τα story levels του παιχνιδιού!!!

Reaction score
62
Καλως ήλθες στο Avsite. Σε παρακαλώ από δω και στο εξης να γράφεις στα ελληνικά, αφού τα greeklish απαγορεύνται από τον κανονισμό του forum..

Reaction score
0
Νομίζω πως είναι θέμα optimization. Κάποια από τα επίπεδα που υπάρχουν online σε αφήνουν πραγματικά με το στόμα ανοιχτό.

Μερικά κορυφαία που έχω παίξει ήταν ένα γιαπωνέζικο που λέγεται Distress in the Ocean (το κείμενο είναι και στα αγγλικά), το Little Dead Space και το Spy Ops. Χαλαρά στο ίδιο επίπεδο με τα story levels του παιχνιδιού!!!
nai kai omos !

an 8es kane me add sto psn : Giannis-greek

psaxnw gia ellines pou paizoun lbp 8a xarw an me knc add ta leme!

Reaction score
0
Καλως ήλθες στο Avsite. Σε παρακαλώ από δω και στο εξης να γράφεις στα ελληνικά, αφού τα greeklish απαγορεύνται από τον κανονισμό του forum..
ωχ σορρυ φίλε δεν το διάβασα ευχαριστώ έχεις littleBigPlanet?

Reaction score
0
an 8es kane me add sto psn : Giannis-greek

psaxnw gia ellines pou paizoun lbp 8a xarw an me knc add ta leme!

Reaction score
62
ωχ σορρυ φίλε δεν το διάβασα ευχαριστώ έχεις littleBigPlanet?
Εδώ υπάρχει η λίστα με τα ID μας. Αύριο θα προσθέσω και το δικό σου. Οι περισσότεροι, που έχουμε PS3, παίζουμε και LBP, επομένως κάνε add και όλο και κάποιον θα πετύχεις.

Και όπως είπαμε για τα greeklish ε??

Reaction score
0
αν θες κανε με add στο psn : giannis-greek
ψάχνω για έλληνες που παίζουν LittleBigPlanet θα χαρώ αν με κάνεις add τα λέμε!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.081
Members
38.527
Νεότερο μέλος
argiristheo