- Reaction score
- 0
Απάντηση: Little Big Planet (PS3)
και κατι ακομα..κοπελα ειμαι και με λενε Εύη.
και κατι ακομα..κοπελα ειμαι και με λενε Εύη.
Νομιζω απο το store το Αμερικανικο και το Ευρωπαικο.απο που μπορω να κατεβασω αυτες τις υπεροχες στολες???
Μπορείς, αλλά είναι μόνο για να αποθηκεύεις video, μουσική κλπ. Τα demos, τα saves, τα installations πάνε υποχρεωτικά στον εσωτερικό - τον οποίο όμως μπορείς να αλλάξεις αρκετά εύκολα.παιδια, ξερετε αν μπορω να συνδεσω στο ps3 μου, εξωτερικο σκληρο?? δυστυχως ειχα παρει με τα 40gb και τωρα δεν εχω αλλο χωρο! μηπως δηλαδη μπορω να στνδεσω εναν καινουριο WD 250gb που εχω παρει??
το διαβασα και εγω χτες και το περιμενω πως και πως το εχο τερματησει το game 100% και δεν εχει τιποτα τωρα παρα μονο να παιζω online... ελπιζω να φτιαξουν το τραγικο "bug" στο creation mode..ειναι απαραδεκτο ενω σου δινει "τα παντα" για να φτιαξεις δικια σου πιστα να σου δινει τοσο μικρο οριο!!!δηλαδη ελεος!!κανεις ενα level με 5-6 χαρακτιρες 7-8 ρομποτακια και το level γεμιζει (δεν σε αφηνει να βαλεις τιποτα αλλο) ελπιζω να το φτιαξουν αυτο το bug και το patch να ειναι free και να μην θελουνε τιποτα με πληρωμες και ετσι:121:Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Mark Valledor -marketing manager της SCEA- στο επίσημο blog του PlayStation, το νέο περιεχόμενο του LittleBigPlanet για το PS3 θα γίνει διαθέσιμο πολύ σύντομα. Επιπλέον, αποκάλυψε πως η Media Molecule -ομάδα ανάπτυξης του τίτλου- εργάζεται πάνω σε νέα επίπεδα -τα οποία, όμως, απαιτούν πολλές δοκιμές μέχρι να υλοποιηθούν- αλλά και σε ένα αρκετά σημαντικό patch. Τέλος, σημείωσε ότι οι οπαδοί του LBP καλό θα ήταν να περιμένουν και ορισμένες εκπλήξεις...
Νομίζω πως είναι θέμα optimization. Κάποια από τα επίπεδα που υπάρχουν online σε αφήνουν πραγματικά με το στόμα ανοιχτό.το διαβασα και εγω χτες και το περιμενω πως και πως το εχο τερματησει το game 100% και δεν εχει τιποτα τωρα παρα μονο να παιζω online... ελπιζω να φτιαξουν το τραγικο "bug" στο creation mode..ειναι απαραδεκτο ενω σου δινει "τα παντα" για να φτιαξεις δικια σου πιστα να σου δινει τοσο μικρο οριο!!!δηλαδη ελεος!!κανεις ενα level με 5-6 χαρακτιρες 7-8 ρομποτακια και το level γεμιζει (δεν σε αφηνει να βαλεις τιποτα αλλο) ελπιζω να το φτιαξουν αυτο το bug και το patch να ειναι free και να μην θελουνε τιποτα με πληρωμες και ετσι:121:
Kai egw KARAKAMENOS me to LBPpseiras kai vantas an theletai doste mou ta psn sas na sas kano add kai go kamenos me lbp eimai:111:
nai kai omos !Νομίζω πως είναι θέμα optimization. Κάποια από τα επίπεδα που υπάρχουν online σε αφήνουν πραγματικά με το στόμα ανοιχτό.
Μερικά κορυφαία που έχω παίξει ήταν ένα γιαπωνέζικο που λέγεται Distress in the Ocean (το κείμενο είναι και στα αγγλικά), το Little Dead Space και το Spy Ops. Χαλαρά στο ίδιο επίπεδο με τα story levels του παιχνιδιού!!!
ωχ σορρυ φίλε δεν το διάβασα ευχαριστώ έχεις littleBigPlanet?Καλως ήλθες στο Avsite. Σε παρακαλώ από δω και στο εξης να γράφεις στα ελληνικά, αφού τα greeklish απαγορεύνται από τον κανονισμό του forum..
an 8es kane me add sto psn : Giannis-greekτο διαβασα και εγω χτες και το περιμενω πως και πως το εχο τερματησει το game 100% και δεν εχει τιποτα τωρα παρα μονο να παιζω online... ελπιζω να φτιαξουν το τραγικο "bug" στο creation mode..ειναι απαραδεκτο ενω σου δινει "τα παντα" για να φτιαξεις δικια σου πιστα να σου δινει τοσο μικρο οριο!!!δηλαδη ελεος!!κανεις ενα level με 5-6 χαρακτιρες 7-8 ρομποτακια και το level γεμιζει (δεν σε αφηνει να βαλεις τιποτα αλλο) ελπιζω να το φτιαξουν αυτο το bug και το patch να ειναι free και να μην θελουνε τιποτα με πληρωμες και ετσι:121:
Εδώ υπάρχει η λίστα με τα ID μας. Αύριο θα προσθέσω και το δικό σου. Οι περισσότεροι, που έχουμε PS3, παίζουμε και LBP, επομένως κάνε add και όλο και κάποιον θα πετύχεις.ωχ σορρυ φίλε δεν το διάβασα ευχαριστώ έχεις littleBigPlanet?