- Reaction score
- 1
Ειναι ψιλοδυσκολη για να πω την αληθεια. Πρεπει να εντοπισεις τα sticker που συνθετουν ενα κωδικο που ανοιγει το θησαυροφυλακιο για να παρεις τον θησαυρο. Για καποια sticker θελει παρατηρητικοτητα για να τα βρεις
Να μου στειλεις walkthrough με πμ. :137:Ειναι ψιλοδυσκολη για να πω την αληθεια. Πρεπει να εντοπισεις τα sticker που συνθετουν ενα κωδικο που ανοιγει το θησαυροφυλακιο για να παρεις τον θησαυρο. Για καποια sticker θελει παρατηρητικοτητα για να τα βρεις
Εμενα με εχεις ηδη, ο VasiliasNtahs ειμαιpseiras kai vantas an theletai doste mou ta psn sas na sas kano add kai go kamenos me lbp eimai:111:
Εδω ειναι ολα :615:pseiras kai vantas an theletai doste mou ta psn sas na sas kano add kai go kamenos me lbp eimai:111:
Κατσε μολις τελειωσαμε το καινουργιο Silent Hill και μπηκε σφηνα και η Λαρα.Mike δικο σου ηταν το κοκκινο διαβολικο Sackboy χτες? Το φτιαξες πολυ καλο.
Pseira και Marvin γιατι δε παρουσιαστηκατε ακομα? Θα φατε απουσια! Το παιχνιδι τα σπαει online!
Παίζω ακόμη το Gears. Το ξέρω, είμαι άκυρος αλλά τον τελευταίο μήνα και μέχρι την Παρασκευή (γ%$^*νο Κτηματολόγιο, ουφ τέλειωσε!) δεν είχα σχεδόν καθόλου χρόνο για παιχνίδι, μόνο αυτό το Σαββατοκύριακο προχώρησα το Gears αρκετά. Το LBP είναι το επόμενο στη λίστα μου, το έχω 2 βδομάδες και το κοιτάω...Mike δικο σου ηταν το κοκκινο διαβολικο Sackboy χτες? Το φτιαξες πολυ καλο.
Pseira και Marvin γιατι δε παρουσιαστηκατε ακομα? Θα φατε απουσια! Το παιχνιδι τα σπαει online!
Δικαιολογίες, ξέρουμε ότι είσαι προσωρινά άστεγος και κοιμάσαι σε παγκάκι στο Σύνταγμα. Εκμεταλλεύσου το δωρεάν wi-fi του δήμου να παίξεις λίγο Mario Kart και ασ' τα Silent Hill και τα ψέμματα. :121: :143:Κατσε μολις τελειωσαμε το καινουργιο Silent Hill και μπηκε σφηνα και η Λαρα.
Παγωμενα εχω ακομη Far Cry 2 , Dead Space , Gears Of War.
Προχωρω σε αγορα του Ressistance 2 και ερχεται και Prince of Persia.
Ουφ δεν προλαβαινουμε γμτ. :142:
Μια μπαλαντεζα βρε παιδια !!!:142:Δικαιολογίες, ξέρουμε ότι είσαι προσωρινά άστεγος και κοιμάσαι σε παγκάκι στο Σύνταγμα. Εκμεταλλεύσου το δωρεάν wi-fi του δήμου να παίξεις λίγο Mario Kart και ασ' τα Silent Hill και τα ψέμματα. :121: :143:
ναί ήταν η στολή που εψάχνα απο την αρχή και την πήρα τελευταια..να φανταστείς το τερμάτισα το παιχνίδι 100% και ακομα καιγομαι ολη μερα σε αυτο ειναι με διαφορά το καλύτερο:119: (ο pseiras δεν με εκανε add στο psn που του εστειλα πρόσκλησηMike δικο σου ηταν το κοκκινο διαβολικο Sackboy χτες? Το φτιαξες πολυ καλο.
Μαλλον η lady_pseira δεν σε εκανε γιατι εγω δεν εχω προλαβει να το πιασω στα χερια μου μερες τωρα :120:ναί ήταν η στολή που εψάχνα απο την αρχή και την πήρα τελευταια..να φανταστείς το τερμάτισα το παιχνίδι 100% και ακομα καιγομαι ολη μερα σε αυτο ειναι με διαφορά το καλύτερο:119: (ο pseiras δεν με εκανε add στο psn που του εστειλα πρόσκληση)
Μπα , για να μας κανεις kick και μετα delete ?:137:παιδια, εγω παιζω συνεχει little big planet, και επειδη εχω ακουστικα bloutooth ασυρματα και μπορω να μιλαω με τουσ παικτες online οταν παιζω, εχει και καποιος αλλος απο εσας ακουστικα για να με κανει add friend και να μιλαμε οταν παιζουμε?? το ονομα για να με βρειτε ειναι miloupa . Σας παρακαλω οποιος θελει ας με κανει add γιατι βαρεθηκα να μιλαω μονο με ξενους!!! ευχαριστω!!!