Western Digital TV HD Media Player

Reaction score
0
sorry για την παραπάνω παρεκτροπή της κουβεντας, εγώ ρώτησα αν υπερέχει συγκριτικά
με το PS3 σε κάποιο κομμάτι που αφορά στο HD.

Anyway,
Διαβάζοντας τα σχόλιά σας για τον WD TV Media player, καταλαβαίνω πάντως ότι
με αυτό + ενα εξωτερικό σκληρο (δλδ συνολο ~150ευρω) μπορείς να έχεις HD στην TV σου.

δλδ για έναν entry level user (οπως εγω) νομίζω είναι μια χαρα, με την προυπόθεση να
υπαρχουν ριπαρισμένα BR Discs ή κατεβασμένα αρχεία για να περάστουν στον σκληρό.

Reaction score
0
Τι έγινε παιδιά; Σνομπάρατε το καημένο το WDTV γιατί δεν αναγνώριζε τα ελληνικά και βάλατε βαθιά το χέρι στην τσέπη;

Οι ανυπόμονοι συνήθως πληρώνουν πολύ ακριβά
για εκείνα τα οποία ο υπομονετικός τα έχει δωρεάν.

(Γαλλική παροιμία) .
:116:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Τωρα το μονο που χρειαζεται να κανεις ειναι να μετονομασεις το srt έτσι ώστε να έχει το ιδιο όνομα με το βιντεο. Τιποτε άλλο. δεν χρειάζεται να ασχοληθείς με τα utf, ansi κλπ κλπ... αλλα θα πρέπει να βάλεις το Greek ISO στα settings του μηχανήματος. Δυστυχώς δεν θυμάμαι απ'εξω να σου πω που ακριβώς βρίσκεται αυτό.
σε ευχαριστω παρα πολυ.θα το ψαξω και ελπιζω να τα καταφερω,παντως εαν θυμηθεις τη διαδρομη και δεν σου κανει κοπο πες τη μου και παλι σε ευχαιστω πολυ.καλη χρονια

Reaction score
0
διαβαζωντας αυτο το θεμα και το θεμα του Egreat, και σαν κατοχος του E-GREAT M31B ομολογω οτι "πληρωνεις παιρνεις".
αν δεν ηθελα εσωτερικη υποστηριξη δισκου,LAN,ESATA,WIRELESS,STREAMING κτλ παιρνω WESTERN DIGITAL.
και αναφερω τα λογια καποιου αλλου χρηστη αλλα και δικα μου που εχω δει και τα 2 μηχανηματα, οτι το WD ειναι παιχνιδακι μπροστα στο E-GREAT.!!!

Reaction score
19
Δεν χρειάζεται να πυροδοτούμε την κουβέντα με χαρακτηρισμούς που μπορεί να θεωρηθούν απαξιωτικοί. Ο καθένας αγοράζει αυτό που του χρειάζεται.

Ευχαριστώ.

Reaction score
2
Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Μεσα σε ολο το χαμο απεκτησα και εγω το WD αφου μου τραβηξε την προσοχη απο την πρωτη στιγμη που το ειδα.
Σαν συσκευη ομορφη και μικρη.
Σκοπος ειναι να βγει το htpc απο το σαλονι και να βλεπω ταινιες στον προβολεα και στην tv απο αυτο ή κατι σαν αυτο.Με ενθουσιασε στην αρχη αλλα εχει πολλα ενοχλητικα bug που δεν ξερω κατα ποσο θα διορθωθουν στην πορεια.Καταρχην δεν βλεπει υποτιτλους απο ολα τα αποθηκευμενα dvd που εχω , σε καποια παιζει σε καποια οχι και δυστυχως στα friends που με καιει δεν τους βλεπει καθολου.
Ενω δειχνει οτι δεν εχει προβλημα στα1080p mkv αρχεια, σε μερικα απο αυτα αφηνει "κενα κουτακια" στην οθονη με αποτελεσμα να μην υπαρχει εικονα απο τα τοσα κενα κουτακια.
Το τελευταιο ειναι οτι δεν υποστηριζει vc1 αρχεια αλλα αυτο μαλλον θα γινει μελοντικα με καποια αναβαθμιση.Για τα παραπανω ομως ,μαλλον δεν υπαρχει σωτηρια, αφου μετα και την 1.01.02 αναβαθμιση δεν ειδα φως.

Reaction score
0
διαβαζωντας αυτο το θεμα και το θεμα του Egreat, και σαν κατοχος του E-GREAT M31B ομολογω οτι "πληρωνεις παιρνεις".
αν δεν ηθελα εσωτερικη υποστηριξη δισκου,LAN,ESATA,WIRELESS,STREAMING κτλ παιρνω WESTERN DIGITAL.
και αναφερω τα λογια καποιου αλλου χρηστη αλλα και δικα μου που εχω δει και τα 2 μηχανηματα, οτι το WD ειναι παιχνιδακι μπροστα στο E-GREAT.!!!
Όπως είπες, για κάποιον που δεν χρειάζεται όλα αυτά (LAN, streaming κτλ) δεν υπάρχει λόγος να αγοράσει κάτι ποιο ακριβό. Ας μην αρχίσουμε όμως flame τώρα... Μιλάμε για ένα μηχάνημα με 1-2 μήνες ύπαρξης και ένα μόνο major update ενώ το EGREAT, Popcorn Hour κλπ ΝΜΤ έχουν κλείσει χρόνο. Μήπως θέλεις να σου πω τι γνώμη είχαν όταν πρωτοβγήκε το PopCorn Hour A100 πριν ένα χρόνο; Η σύγκριση γινόταν με τα θηρία της DVICO. Κοίτα που είναι τα πράγματα ένα χρόνο μετά! Το ολοκληρωμένο της Sigma χρειάζεται μια συγκεκριμένη υλοποίηση για να λειτουργήσει και πίστεψε με, όλες οι πλατφόρμες που στηρίζονται σε αυτό το τσιπάκι την χρησιμοποιούν, τελεία και παύλα. Απο κει και πέρα, κάθε νέα έκδοση firmware θα οριμάζει όλο και περισσότερο το προϊόν. Βλέπω μέσα στους επόμενους 6 μήνες, όλες οι εξωτερικές θήκες για σκληρούς, να ενσωματώνουν δυνατότητα αναπαραγωγής HD υλικού.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

Δεν χρειαζεται να κανεις καμια μετατροπη στους υποτιτλους. Απλα πας στις ρυθμισεις της συσκευης και επιλεγεις υποτιτλους Greek(ISO). Και εισαι οκ!!!

καλησπερα και συγνωμη,εαν σε κουρασω.το εκανα αυτο που λες και τα αρχεια εχουν τον ιδιο τιτλο,με τι διαφορα avi, kai gr αντιστιχα (srt δηλαδη) οταν παω να βαλω υποτιτλους μου λεει no subtitle) μπορεις να βοηθησεις? ευχαριστω πολυ

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

καλησπερα και συγνωμη,εαν σε κουρασω.το εκανα αυτο που λες και τα αρχεια εχουν τον ιδιο τιτλο,με τι διαφορα avi, kai gr αντιστιχα (srt δηλαδη) οταν παω να βαλω υποτιτλους μου λεει no subtitle) μπορεις να βοηθησεις? ευχαριστω πολυ
Παράδειγμα:
tainia.avi
tainia.srt

και θα σου παίξει.

Reaction score
210
Παιδια, κατ'αρχην, χρονια πολλα και καλη χρονια. Επειδη απο τα πολυ λιγα που γνωριζω απο pc,αρχεια κλπ.καταλαβα οτι το WD-TV δεν μου κανει, θα ηθελα να μου πει καποιος ,αν υπαρχει κατι που να παιζει απροβληματιστα DVD και BLU-RAY D, ριπαρισμενα σε σκληρο δισκο. Με ενδιαφερει να αδειασω χωρο στα ραφια μου απο τις δεκαδες ταινιων που εχω. Ευχαριστω εκ των προτερων.

Reaction score
0
Παιδια, κατ'αρχην, χρονια πολλα και καλη χρονια. Επειδη απο τα πολυ λιγα που γνωριζω απο pc,αρχεια κλπ.καταλαβα οτι το WD-TV δεν μου κανει, θα ηθελα να μου πει καποιος ,αν υπαρχει κατι που να παιζει απροβληματιστα DVD και BLU-RAY D, ριπαρισμενα σε σκληρο δισκο. Με ενδιαφερει να αδειασω χωρο στα ραφια μου απο τις δεκαδες ταινιων που εχω. Ευχαριστω εκ των προτερων.
Αφού απέκλεισες το WD, οι επιλογές σου είναι HTPC ή ένα ΝΜΤ (Popcorn Hour, E-great... όλα κλώνοι είναι).

Reaction score
0

Παίδες μια ερώτηση και από μένα,

Το έχω συνδέσει με τον ενισχυτή με HDMI για να δίνει σήμα στον προβολέα, και με Composite κατευθείαν στην τηλεόραση. Με την σύνδεση HDMI όλα τέλεια , αλλά με την σύνδεση Composite στην τηλεόραση έχω σήμα σε όλα τα αρχεία ακόμα και σε αυτά 1080p, βεβαία η ποιότητα της εικόνας είναι αρκετά καλή αλλά όχι τόσο καλή όσο του προβολέα, θα έπρεπε να συμβαίνει αυτό η δεν θα έπρεπε να έχω καθόλου σήμα?

Reaction score
19
Όταν λες Composite εννοείς το κίτρινο καλωδιάκι;
Αν ναι, το ότι λες "αρκετά καλή" με παραξενεύει, κανονικά έπρεπε να μην βλέπεται!

Είναι η χειρότερη δυνατή σύνδεση βίντεο.

Reaction score
0

Εντάξει δεν είναι τέλεια αλλά βλέπετε, κουτσά στραβά, και άμα η τηλεόραση είναι και στα 5μετρα τότε πολλές ατέλειες μηδενίζονται.

Απλά εγώ είχα την αίσθηση ότι δεν θα έβλεπα τίποτα από μια τέτοια σύνδεση σε αρχεία HD.

Reaction score
19
Κανονικά βλέπεις το βίντεο απλά... σε ποιότητα composite. CRT είναι η τηλεόρασή σου; Γιατί εκεί σώζεται κάπως... Αλλά αν έχεις lcd δοκίμασε τη και με την hdmi μόνο και μόνο να δεις τη διαφορά.

Reaction score
0

Panasonic Plasma PX70 ειναι Κώστα. Με την πρώτη ευκαιρία θα κάνω την δοκιμή που λες γιατί θα είναι και η πρώτη φορά που θα δέχεται σήμα από 720p και πάνω.

Reaction score
19
Ετοιμάσου να εντυπωσιαστείς :105:

Ο ενισχυτής σου δεν έχει HDMI output να δώσει από εκεί σήμα στην tv?

Reaction score
0

Η αλήθεια είναι πάντως στον προβολέα (Panasonic 200), τον οποίο τον έχω ένα χρόνο τώρα, όταν πριν μια εβδομάδα έβαλα το WD και έπαιξα ταινία 720p και 1080p έμεινα λαλάλας!!!!

Reaction score
0
Ξέρει κανείς τι σημαίνει αυτή η λειτουργία που αναφέρεται στην παρουσίαση του WD στο site FullHD.gr

Η HDMI έξοδος εμπεριέχει λειτουργικότητα CEC, ώστε να ελέγχεται η συσκευή ακόμη και από το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης, ενώ το WD TV έρχεται και με το δικό του κόμπκατ τηλεχειριστήριο.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.820
Members
38.500
Νεότερο μέλος
Acrisius