Western Digital TV HD Media Player

Reaction score
6
Σήμερα έμαθα ότι το Πλαίσιο έχει στοκ ξανά..... (δόθηκε η παραγγελία - αύριο παραλαμβάνω... !!!)

Reaction score
4
Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

το εχω δει στο Media Markt Φαληρου στα 123 ευρω (κλεφτες)

το ειδα επισης Κοσμοντατα Γλυφαδας στα 103 ευρω (πιο σωστοι)

Reaction score
0

109e στο Saturn Γερακα...ωρα να δοκιμασω το fw επιτελους

Reaction score
638
Λοιπον το μηχάνημα με το firmware αυτό είναι λίγο «πατάτα»!!!
ΜKV 1080 είναι μέσα στο pixel με παγώματα στην εικόνα και φυσικά δεν παίζει υπότιτλους! Ηρθε ένας φίλος τεχνικός από το σπίτι με το δικό του player (δεν θυμάμαι την μάρκα αλλά απίστευτο 215 ευρώ) και έπαιζε τα πάντα τέλεια. Υπότιτλοι με text size καθώς και μετακίνηση σε όποιο σημείο της οθόνης θέλεις! Οποιος ενδιαφέρεται το δικό μου του το κάνω δώρο!!!!!!!!!!!!! Τι να πω!
Αι Βασιλη το θελω

Reaction score
0
Μπράβο στους ανθρώπους που βοήθησαν τους τεχνικούς της WD και μπράβο και σε εκείνους. Από χθες το μηχανηματάκι φυσάει και πληροφοριακά δοκίμασα ένα WD Passport 320, ένα My Book 500 και ένα Lexar 4. Όλα καλά και όλα ωραία αλλά τρόμαξα λίγο με την απαιτούμενη αλλαγή όλων των υποτίτλων από ansi σε utf-8. Με το notepad εντάξει αλλά μήπως γνωρίζετε κάποια αυτοματοποιημένη λύση για να μην κάνουμε την μετατροπή των εξωτερικών υποτίτλων μία-μία; Δοκίμασα ήδη ένα προγραμματάκι (ansi2uni) αλλά τζίφος. Επίσης, μήπως υπάρχει καμία ιδέα για να κλείνει και ο σκληρός όταν κλείνει το player?

Reaction score
0
Πάντως, όπως έστειλα μέιλ στo support στην αρχή όταν το πρωτοπήρα για τα προβλήματα που παρουσίαζε, έτσι και σήμερα τους έστειλα ένα ευχαριστήριο μέιλ για την προσπάθειά τους να λύσουν όσο γινόταν περισσότερα από τα θέματα αυτά και σχετικά γρήγορα.
Πιστεύω ότι το αξίζουν και είναι και μια μικρή αναγνώριση της δουλειάς τους.

Reaction score
0
Δεν χρειαζεται να κανεις καμια μετατροπη στους υποτιτλους. Απλα πας στις ρυθμισεις της συσκευης και επιλεγεις υποτιτλους Greek(ISO). Και εισαι οκ!!!

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

Πάντως, όπως έστειλα μέιλ στo support στην αρχή όταν το πρωτοπήρα για τα προβλήματα που παρουσίαζε, έτσι και σήμερα τους έστειλα ένα ευχαριστήριο μέιλ για την προσπάθειά τους να λύσουν όσο γινόταν περισσότερα από τα θέματα αυτά και σχετικά γρήγορα.
Πιστεύω ότι το αξίζουν και είναι και μια μικρή αναγνώριση της δουλειάς τους.
Mπράβο... ευγενέστατη κίνηση. Άλλωστε οι άνθρωποι χρειάζονται και ηθική εκτος απο οικονομικη ικανοποίηση για να κάνουν καλά τη δουλειά τους. :)

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

το μηχανάκι αυτό συνδέεται κατευθείαν σε προβολέα ή παίζει μόνο σε τηλεόραση; το δοκίμασε κανένας;

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

το μηχανάκι αυτό συνδέεται κατευθείαν σε προβολέα ή παίζει μόνο σε τηλεόραση; το δοκίμασε κανένας;

παιζει και στα 2, ΤV composite και προβολεα hdmi

Reaction score
6
99 ευρω mdmarkt αργυρουπολης

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
Χρηματιστήριο κατάντησε το Mediamarkt....:116:
Τιμές από Περιστέρι και Φάληρο κανένας???? (όχι τιποτα άλλο, απλά να ξέρουμε για πόσο χαζούς μας έχουν....:104:

Reaction score
6
Παρεπιμπτώντος, αυτή τη στιγμή σας γράφω από ένα χωριό λίγο έξω από την Καστοριά που ήρθαμε για τις γιορτές... (με πολύ κρύο, περιμένοντας από Παρασκευή τα χιόνια...!!)

Reaction score
0

σύνδεσα το wd με την 42px70 μέσω hdmi.
και με έναν pio 917 με οπτική ίνα.

όταν είναι off ο ενισχυτής δεν παίρνω ήχο από τη tv.

τι ρύθμιση μπορεί να χρειάζεται?

(να προσθέσω ότι η ρύθμιση στο audio είναι στο digital).

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

Χρηματιστήριο κατάντησε το Mediamarkt....:116:
Τιμές από Περιστέρι και Φάληρο κανένας???? (όχι τιποτα άλλο, απλά να ξέρουμε για πόσο χαζούς μας έχουν....:104:
Ειπαμε Φαληρο 123 ευρω ειχε το Σαββατο που μας περασε

PGM

Reaction score
0
Καλημερα και χρονια πολλα !!

Θελω να μου λυσετε μια απορια , επειδη με την τηλεοραση εχω συνδεσει το ps3 μεσω hdmi (2 εισοδους hdmi εχει η TV) και προσφατα αγορασα το wd player αλλα στις ματροσκες με dts ηχο δεν ακουγεται καθολου ο ηχος. Αν συνδεσω το wd με optical με την τηλεοραση αλλα και με hdmi μαζι θα λυθει το προβλημα ? Η θα πρεπει να μετατρεπω τις ταινιες απο dts se ac3 ωστε να μην εχω προβλημα ??

Συγνωμη αλλα ειμαι τελειως αρχαρειος με αυτα τα θεματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.825
Members
38.502
Νεότερο μέλος
Saitama