WD TV HD: Δοκιμές για το καινούργιο firmware (1.01.01)

Reaction score
164
κάτι τα προβλήματα με το "καλαμποκάκι και το νέο firmware" που κολλάει και δεν παίζει τίποτα μετά από μερικά λεπτά μ΄έχουν κάνει πάλι διστακτικό και αναποφάσιστο.
Πρώτη φορά το ακούω αυτό. Και ως κάτοχος δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα.

Reaction score
1
Και εγώ ως κάτοχος δεν είχα κανένα πρόβλημα με το τελευταίο firmware. Σε κάποιο παλαιότερο update αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα αλλά το έλυσα με ένα restore process που έχει το PopcornHour. Μέχρι στιγμής πολύ ευχαριστημένος.

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168
Απάντηση: WD TV HD: Δοκιμές για το καινούργιο firmware (1.01.01)

Εμένα με το καινούριο firmware 10102 μου έχει κολλήση 2 φορές, και αναγκάστηκα να το βγάλω από το ρεύμα! αυτό έγινε όταν πήγα να ξεκινήσω τις ματρόσκες όχι από την αρχή, αλλά από εκεί που είχα μείνει πριν πατήσω στοπ!!

Reaction score
0
Παιδιά 2 ερωτήσεις.
1)Αφού έχει διακόπτη στο πίσω μέρος γιατί πρέπει να βγεί από την πρίζα;
2)Ο ήχος DTS βγαίνει σωστά στην ΤV απευθείας χωρίς χρήση ενισχυτή;

Μάλλον πρέπει να συνεχίσουμε στο σχετικό με το popcorn θέμα.

Reaction score
0
Απάντηση: WD TV HD: Δοκιμές για το καινούργιο firmware (1.01.01)

Τα 2 τελευταία μηνύματα σας με χουν μπερδέψει στο popcorn αναφέρονται η στο WD?

Reaction score
0

Από CRT τηλεόραση. Φαίνεται και το περίεργο δ.
Δεν είναι θολοί οι υπότιτλοι, απλώς μου κουνήθηκε λίγο η κάμερα.

Reaction score
0
Ευχαριστώ φίλε Achileus. Τελικά δεν φαίνονται και τόσο άσχημα όσο φαντάστηκα από τις περιγραφές. Τώρα κάτι λεπτομέρειες με το δ και το Ά δε νομίζω ότι αποτελούν ιδιαίτερο πρόβλημα και πιστεύω ότι θα λυθούν σε επόμενη αναβάθμιση. Άλλωστε η WD απέδειξε έμπρακτα την υποστήριξή της και γρήγορα τολμώ να πω. Θυμάμαι τη syabas με το snazio που μήνες ατέλειωτους ζητούσαμε ελληνική γραμματοσειρά κι ακόμα περιμένουμε.
Αν όντως και από πλευράς εικόνας είναι εφάμιλλο με τα ΝΜΤ της Popcorn και της egreat αποτελεί μια άριστη εναλακτική λύση με 79 στο http://www.plus4u.gr/ για όσους δεν ψάχνουν δίκτυα και όλα τα άλλα καλούδια των άλλων συσκευών.
Εχει κανείς συγκρίνει το WD με κάποιο από τ΄αλλα 2. Κάτι τέτοιο θα έλυνε τα χέρια των αναποφάσιστων σαν και την ...αφεντιά μου:107:

Reaction score
0
Τα έχω δοκιμάσει και τα 3. Όπως έχουν πει και πολλοί άλλοι, η ποιότητα της εικόνας είναι ακριβώς η ίδια με το Popcorn και το Ε-great.
Αλλά με τα δύο ΝΜΤ έχεις δίκτυο, καλύτερο software, torrent, εσωτερικό HD, ωραία μενού...και πολύ καλύτερο τηλεκοντρολ. :109:
Α, και πολύ λιγότερα χρήματα στην τσέπη αφού τα αγοράσεις αφού κοστίζουν τριπλάσια από το WDHDTV. :116:
Το WDHDTV είναι λιτό...τα Popcorn-Egreat είναι πιο επαγγελματικά.
Πόσες φορές όμως αγοράσαμε ένα gadget με δεκάδες δυνατότητες και καταλήξαμε να το χρησιμοποιούμε για τη δουλειά που φτάχτηκε και όχι για να σερφάρουμε στο ιντερνετ; π.χ. ένα φοβερό κινητό με κάμερα και mp3, με το οποίο τελικά παίρνεις μόνο τηλέφωνο.
Ανάλογα με τις απαιτήσεις σου και το πορτοφόλι σου αγοράζεις αυτό που σου ταιριάζει. Καλύτερα να μην κάνεις συμβιβασμούς πάντως και να πάρεις αυτό που σου αρέσει περισσότερο.

Ισχύει αυτό που λένε, πως "ότι δώσεις θα πάρεις".

*edit
Αν πάρεις NMT πάρε Popcorn κι όχι τον πτωχό συγγενή του το E-great

Reaction score
0
φίλε Achileus ευχαριστώ για την αναλυτική παρουσίαση.Πες μου μόνο κάτι τελευταίο. Αρχεία και ειδικά mkv στα 720p και στα 1080p τα παίζει ομαλά χωρίς σκαλώματα ή είναι υποδεέστερο από τ΄αλλα 2. Ρωτώ γιατί για όλα τ΄άλλα έχω τον υπολογιστή και το S300 της Σονυ. Σκοπεύω να το πάρω αποκλειστικά σαν player των ταινιών με το παραπάνω format.

Reaction score
0
Τα έχω δοκιμάσει και τα 3. Όπως έχουν πει και πολλοί άλλοι, η ποιότητα της εικόνας είναι ακριβώς η ίδια με το Popcorn και το Ε-great.
Αλλά με τα δύο ΝΜΤ έχεις δίκτυο, καλύτερο software, torrent, εσωτερικό HD, ωραία μενού...και πολύ καλύτερο τηλεκοντρολ. :109:
Α, και πολύ λιγότερα χρήματα στην τσέπη αφού τα αγοράσεις αφού κοστίζουν τριπλάσια από το WDHDTV. :116:
Το WDHDTV είναι λιτό...τα Popcorn-Egreat είναι πιο επαγγελματικά.
Πόσες φορές όμως αγοράσαμε ένα gadget με δεκάδες δυνατότητες και καταλήξαμε να το χρησιμοποιούμε για τη δουλειά που φτάχτηκε και όχι για να σερφάρουμε στο ιντερνετ; π.χ. ένα φοβερό κινητό με κάμερα και mp3, με το οποίο τελικά παίρνεις μόνο τηλέφωνο.
Ανάλογα με τις απαιτήσεις σου και το πορτοφόλι σου αγοράζεις αυτό που σου ταιριάζει. Καλύτερα να μην κάνεις συμβιβασμούς πάντως και να πάρεις αυτό που σου αρέσει περισσότερο.

Ισχύει αυτό που λένε, πως "ότι δώσεις θα πάρεις".

*edit
Αν πάρεις NMT πάρε Popcorn κι όχι τον πτωχό συγγενή του το E-great
Εγω παλι οσο αναφορα το τηλεκοντρολ το περασα στο Harmony και ετσι ολα super:126:

Reaction score
0
φίλε Achileus ευχαριστώ για την αναλυτική παρουσίαση.Πες μου μόνο κάτι τελευταίο. Αρχεία και ειδικά mkv στα 720p και στα 1080p τα παίζει ομαλά χωρίς σκαλώματα ή είναι υποδεέστερο από τ΄αλλα 2. Ρωτώ γιατί για όλα τ΄άλλα έχω τον υπολογιστή και το S300 της Σονυ. Σκοπεύω να το πάρω αποκλειστικά σαν player των ταινιών με το παραπάνω format.
Σκαλώματα δεν μου έχει κάνει ποτέ σε mkv.
Κάποια mkv (δεν μπορώ να γράφω τίτλους ταινιών) από release groups που δεν είναι πολύ γνωστά, δεν παίζουν και στα τρία.
Αντίθετα, αν τα mkv είναι φτιαγμένα από πιο γνωστά groups όπως SEPTiC, ESIR, SiNNERS κτλ, παίζουν μια χαρά. Αν οι προδιαγραφές του mkv είναι περίεργες, δεν παίζει σε κανένα από τα τρία και θα βλέπεις τετραγωνάκια (κονφετί) όπως έγινε με το release στα 1080p μιας ταινίας με έναν μασκοφόρο σουπερ-ήρωα. :126:

Προτείνω, να το αγοράσεις από επώνυμο κατάστημα και να το δοκιμάσεις και αν δεν σου αρέσει να το επιστρέψεις. Όλα τα καταστήματα δίνουν αυτή τη δυνατότητα στον καταναλωτή, νομίζω 2 εβδομάδες. Αν δεν σου αρέσει το επιστρέφεις πίσω. Μπορείς να ρωτήσεις για επιστροφή χρημάτων. Τουλάχιστον στο Mediamarkt ή το Saturn σίγουρα γίνεται.

Reaction score
0
Προτείνω, να το αγοράσεις από επώνυμο κατάστημα και να το δοκιμάσεις και αν δεν σου αρέσει να το επιστρέψεις. Όλα τα καταστήματα δίνουν αυτή τη δυνατότητα στον καταναλωτή, νομίζω 2 εβδομάδες. Αν δεν σου αρέσει το επιστρέφεις πίσω. Μπορείς να ρωτήσεις για επιστροφή χρημάτων. Τουλάχιστον στο Mediamarkt ή το Saturn σίγουρα γίνεται.

Το έχω κάνει άπειρες φόρες... "είμαι ο χειρότερος πελάτης χαχαχα των Mediamarkt και Saturn"

Τώρα όμως θα πάω να το ξανά πάρω.. ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑ ΓΡΑΦΩ DVD ΝΟ2!!

Reaction score
0
Απάντηση: Re: WD TV HD: Δοκιμές για το καινούργιο firmware (1.01.01)

Σκαλώματα δεν μου έχει κάνει ποτέ σε mkv.
Κάποια mkv (δεν μπορώ να γράφω τίτλους ταινιών) από release groups που δεν είναι πολύ γνωστά, δεν παίζουν και στα τρία.
Αντίθετα, αν τα mkv είναι φτιαγμένα από πιο γνωστά groups όπως SEPTiC, ESIR, SiNNERS κτλ, παίζουν μια χαρά. Αν οι προδιαγραφές του mkv είναι περίεργες, δεν παίζει σε κανένα από τα τρία και θα βλέπεις τετραγωνάκια (κονφετί) όπως έγινε με το release στα 1080p μιας ταινίας με έναν μασκοφόρο σουπερ-ήρωα. :126:

Να ρωτήσω και γω κάτι σχετικά με το παραπάνω, έχω παρατηρήσει ότι σε αρκετές ταινίες σε .mkv , σε διάφορα πλάνα που παρουσιάζεται κίνηση η περιστροφή της κάμερας, μου δίνεται η εντύπωση ότι κόβονται καρέ η ότι τα καταπίνει ή τα πηδάει (δεν ξέρω πώς να το περιγράψω πιο ακριβές). Τι μπορεί να φταίει γι'αυτό , το μηχάνημα ή η ταινία?

Reaction score
0
Καλησπερα και καλως σας βρηκα.

Δυστυχως το πρωτο μου ποστ αφορα ενα προβλημα που εχω με το WD TV HD: εκανα update στην 1.01.02 (με το "γνωστο" κρασαρισμα) και απο τοτε δεν μου αναγνωριζει κανενα αρχειο, δλδ με το ιδιο στικακι που πριν το update επαιξε .mp4 αρχειο τωρα ΔΕΝ μου το παιζει (unrecognized file format ή καπως ετσι), δεν παιζει καν τα samples που εχει το cd που συνοδευει την συσκευη...

Ερωτησεις:

Μπορω να κανω roll back στο παλιοτερο firmware και μετα ξανα στο καινουργιο μπας και φτιαξει?

Καμια ιδεα για το τι μπορω να κανω?

το πηρα απο eshop, κατι διαβασα για δικαιωμα επιστροφης σε 7 ημερες απο την αγορα, εχω ελπιδες για κατι τετοιο?

PS κατα τα αλλα δουλευει, δλδ μπορω να μπω στα μενου να κανω ρυθμισεις κλπ...

Ευχαριστω για την βοηθεια,
Γιωργος

Reaction score
0
Αγόρασα και εγώ και είμαι αρκετά ευχαριστημένος ως τώρα.Στον τομέα της εικόνας βλέπω σε 1080ι και παίζει σχεδόν τα πάντα.Στον τομέα του ήχου τώρα και επειδή θέλω να ακούω και μουσική από αυτό δεν είμαι και πολύ ευχαριστημένος. Χρησιμοποιώ την οπτική έξοδο και τροφοδοτώ τον ενισχυτή μου αλλά επειδή είναι ένας τυπικός pioner 5x100 δεν έχει και πολύ καλό dac. Να φανταστήτε ότι ένα dvd sony των 100 € παίζει καλύτερα τα cd. Σκέπτομαι λοιπόν να πάρω ένα εξωτερικό DAC και να οδηγώ τον ενισχυτή. Έχετε υπόψην σας κάποιο καλό και φθηνό σχετικά?
Ευχαριστώ πολύ.

Reaction score
0
Γεια σε όλους... μια ερώτηση έχω αν μπορεί κάποιος να απαντήσει... Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το player αυτό και θα ήθελα κάποιος να με διαφωτίσει αν μπορώ να οδηγήσω τον ήχο σε εξωτερικό ενισχυτή που υποστηρίζει μόνο Stereo (Left/Right) ενώ ή έξοδος προς την τηλεόραση θα είναι HDMI (δεν θέλω τον ήχο στην τηλεόραση αλλά σε εξωτερικό ενισχυτή).

Reaction score
0
Απάντηση: Re: WD TV HD: Δοκιμές για το καινούργιο firmware (1.01.01)

Γεια σε όλους... μια ερώτηση έχω αν μπορεί κάποιος να απαντήσει... Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το player αυτό και θα ήθελα κάποιος να με διαφωτίσει αν μπορώ να οδηγήσω τον ήχο σε εξωτερικό ενισχυτή που υποστηρίζει μόνο Stereo (Left/Right) ενώ ή έξοδος προς την τηλεόραση θα είναι HDMI (δεν θέλω τον ήχο στην τηλεόραση αλλά σε εξωτερικό ενισχυτή).
Μπορείς να βγάλεις αναλογικό ήχο stereo μόνο αν υπάρχει αυτούσιος στο αρχείο που παίζεις (με την επιλογή analog για τον ήχο). Αν όμως η ταινία σου είναι π.χ. DTS τότε θα πρέπει να οδηγηθεί μόνο μέσω του optical σε αποκωδικωποιητή.

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.893
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster