WD TV HD: Δοκιμές για το καινούργιο firmware (1.01.01)

Reaction score
0
Απάντηση: WD TV HD: Δοκιμές για το καινούργιο firmware (1.01.01)

εισαι και γειτονακι...νηρηιδων με θετιδος εγω, αλλα ειμαι σαλονικιος και μενω σαλονικα. δοκιμασα μολις και τους υποτιτλους κανονικα ονομασμενοι με καταληξη .σρτ σε εναν φακελο μαζι με το αντιστοιχο .avi ε λοιπον ουτε αυτους αναπαραγει. το μενου απο το κουμπι οπτιονς στην δευτερη επιλογη ειναι 1/1 δλδ θελω να πω πως δν το εχω οφ.τιποτα ομως...

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: WD TV HD: Δοκιμές για το καινούργιο firmware (1.01.01)

ο sony str-db790 ειναι, παντως αντι να με ειρωνευτεις, θα μπορουσες να μου δωσεις καμια συμβουλη....:102:
Aπο οπτικη ινα μονο ψηφιακο ειναι το σημα. Μαλλον τα λαμπακια τρελαθηκαν...

JL_

Reaction score
19
Το μπλε λαμπάκι δεν είναι δείκτης αναλογικού/ψηφιακού...

Όταν το ψηφιακό σήμα είναι 2.0 το μπλε λαμπάκι δεν ανάβει...

edit:GiannisHD, τώρα είδα ότι απάντησες κι εσύ. Δεν ανάβει μόνο σε 5.1, ανάβει σε 1.0, 1.1, 2.1, 3.0, 3.1, 4.0, 4.1, 5.0, 5.1, 6.0, 6.1, 7.0, 7.1. Μόνο σε 2.0 δεν ανάβει.

Reaction score
0
Απάντηση: WD TV HD: Δοκιμές για το καινούργιο firmware (1.01.01)

Εχουμε και λεμε... περναω κλιπακια AVCHD απο την Sony SR12 τα οποια ειναι .MTS ! Στην αναπαραγωγη, κανει διακοπη 4-5sec. περιπου και μετα συνεχιζει στο επομενο. Το ιδιο συμβαινει και με φωτογραφιες αρχεια .jpg 7mb περιπου, ιδια σχεδον καθυστερηση. Απο τις ρυθμισεις εχω επιλεξει συνεχομενη ροη για τα μεν βιντεο και slideshow 3sec. για τις φωτογραφιες. Μηπως εχει να κανει με τον δισκο ? (Lacie 80GB). Καποιος τροπος να παιζει merge τα κλιπακια?
Οι φωτογραφιες μηπως ειναι μεγαλα αρχεια και αργη να τις διαβαση ο δισκος ?
Μια τελευταια κρισιμη ερωτηση ειναι η εξης: Πηρα το directDVD της SONY VDR-MC5 το οποιο γραφει το AVCHD σε DVD. Μετατρεπει τα .MTS σε .m2ts τα οποια παραμενουν παλι σε κλιπακια. Με ενδιαφερει να μαθω αν προχωρησω σε αγορα bluray player , θα ειναι συνεχομενη η ροη απο τα κλιπακια?
Ποιο bluray player λετε εσεις ? ζαχαρωνω το SONY BDP-S500 .....
merci !!!!

Reaction score
1
Re: Απάντηση: WD TV HD: Δοκιμές για το καινούργιο firmware (1.01.01)

εισαι και γειτονακι...νηρηιδων με θετιδος εγω, αλλα ειμαι σαλονικιος και μενω σαλονικα. δοκιμασα μολις και τους υποτιτλους κανονικα ονομασμενοι με καταληξη .σρτ σε εναν φακελο μαζι με το αντιστοιχο .avi ε λοιπον ουτε αυτους αναπαραγει. το μενου απο το κουμπι οπτιονς στην δευτερη επιλογη ειναι 1/1 δλδ θελω να πω πως δν το εχω οφ.τιποτα ομως...
για να παιξουν οι υποτιτλοι δοκιμασε να πατισεις options > και μετα υποτιτλους

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.887
Members
38.515
Νεότερο μέλος