Υπαρχει κατι καλυτερο ???

Reaction score
8
Εδω το μονο που μπορω να πω ή κανω ειναι ::624: :624: :624:

Δεν μπορω να κανω και τιποτε αλλο με την τιμη που εχουν (70.000 γιουργια.) :110:

Reaction score
8
αμα το εχει ακουσει κανεις και δεν μπουμαρε, να μου το πει και μενα να παω να το ακουσω.

Reaction score
8
τι θα ελεγες γι αυτα

Wisdom Audio Infinite Grande
βεβαια ειναι λιγο τσιμπημενα στα $700,000
Με τις 70000 εκλεγα. Με αυτα εδω, τι θες να κανω ???
Αυτοκτονια ???

Μα υπαρχει ανθρωπος που θα δωσει, ειτε τα μεν, ειτε τα δε χρηματα για ηχεια ???

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.422
Υπάρχει άραγε κάτι που ΔΕΝ είναι καλύτερο στα 70000;;;;;(Δεν το έχω ακούσει παρά μόνο στις εκθέσεις και συγνώμη αλλά με έπιασαν τα γέλια.....)

Reaction score
8
Με τις 70000 εκλεγα. Με αυτα εδω, τι θες να κανω ???
Αυτοκτονια ???

Μα υπαρχει ανθρωπος που θα δωσει, ειτε τα μεν, ειτε τα δε χρηματα για ηχεια ???
υπαρχει, αλλα οχι απο εμας.

Αυτοι που αγοραζουν ενα νησακι λες να παρουν ενα συστηματακι απ τον Κωτσοβολο;

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.421
το μπασο του δεν ηταν σφικτο και καθαρο, αλλα βουιζε.
Να ήταν μόνο αυτό. Όταν τα άκουσα στην έκθεση πρόπερσι θα έβαζα στοίχημα ότι είχαν συνδέσει ανάποδα το + και _ στο ένα ηχείο.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ένα τέτοιο ηχείο δεν είναι καλό. Είναι ένα καινοτόμο προϊόν, ένα έργο τέχνης. Το συγκεκριμένο το έχω ακούσει κι εγώ σε συνθήκες έκθεσης και δεν μου άρεσε. Όμως αυτό δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Πάντως αν βρεις λεφτά πάρε wisdom. Έχει και φθηνότερα από
700.000 ευρώ.

...

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.421
Μωρέ και εμένα απίστευτο μου φάνηκε και έκανα σαν το χαζό βόλτες μες στο δωμάτιο να δω που εστιάζει αλλά δεν...

Reaction score
13
Τι σημαινει ...μπουμαρε ???
Συνθετη λεξη απο το μπουμα και το Ρε.
Στην ιστιοπλοια κατα την αλλαγη θεσης της μπουμας (τακ), ο εκτελων την μανουβρα ειδοποιει τους υπολοιπους για να μην τους χτυπησει η μπουμα : Μπουμα Ρεεεεεε

Reaction score
8
Στην ιστιοπλοια κατα την αλλαγη θεσης της μπουμας (τακ), ο εκτελων την μανουβρα ειδοποιει τους υπολοιπους για να μην τους χτυπησει η μπουμα : Μπουμα Ρεεεεεε
γιατι αν δεν σκυψουν στο τακ θα δουν τον ουρανο σφοντιλι/

Reaction score
8
Μαλιστα

Ετσι ακριβως...

Ποτε το ακουσατε και σε ποια εκθεση ???

Μπορειτε να θαβετε τοσο ευκολα ενα ηχειο το οποιο "πιθανον" να ακουσατε σε εναν εκθεσιακο χωρο με τις οποιες αδυναμιες του???

Τυχαινει να ακουω σχεδον καθημερινα τα προηγουμενα grande

τα οποια παιζουν καταπληκτικα, οχι σε εκθεση και μου ειναι λιγακι δυσκολο να πιστεψω οτι τα καινουρια μπορει να παιζουν υποδεεστερα.

Reaction score
8
καθολου φιλε noizmaker μην το παιρνεις προσωπικα

Το ηχειο το ακουσα στην τελευταια εκθεση και πραγματικα ακουστικα με απογοητευσε. Πιθανοτατα να φταιει το στησιμο, αλλα τοτε ειναι απαραδεκτη η αντιπροσωπεια η οποια μιας τετοιας αξιας ηχειο δεν μπορεσε να το στησει ετσι ωστε να αποδωσει τα δεοντα. Ας σημειωθει οτι στην εκθεση τα τζαμπερς των χαμηλων στο ενα ηχειο ηταν σε διαφορετικη θεση αποτι στο αλλο.

Τελος δεν ξερω αν εισαι κατοχος η απολαμβανεις το προηγουμενο μοντελο, αλλα τα λογια σου με πειθουν οτι εισαι τυχερος και πολλοι θα ηθελαν να ειναι στην θεση σου, συμπεριλαμβανομενου και του εαυτου μου.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.422
Ο Θανάσης με κάλυψε απολύτως.Όπως είπα το άκουσα ΣΤΗΝ έκθεση με ότι αυτό συνεπάγεται.....

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.800
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός