LG - μια σημαντική ειδηση

Reaction score
1
Απάντηση: LG - μια σημαντική ειδηση

Όχι ρε σεις τίποτα από τα παρπάνω δεν ισχύει.
Απλά οι άνθρωποι θα πουλάνε pioneer σε τιμές lg :)

Reaction score
2
Re: Απάντηση: LG - μια σημαντική ειδηση

LG Adds a Direct Internet Link to a Line of HDTVs........
Μπορείτε να γίνεται λίγο πιο συγκεκριμένοι?Γιατί αν είναι αυτό που κατάλαβα δεν με ενθουσιάζει και πολύ...

Reaction score
0
Δεν είναι νεα τεχνολογία αλλά ποιοτική εξέλιξη υπάρχουσας!
50άρα crt με κόκκο 0.25μ και αστρονομικό refresh rate?
LCD με σεληνιακό οπίσθιο φωτισμό?
Plasma με επικάλυψη Loreal anti-age control?
Μα τι να ναι τελος πάντων?? :135:

Reaction score
14
η Δευτέρα είναι κοντά!!! Υπομονή! πάντως κατ ατην γνωμη μου είναι σημαντική κίνηση που θα δώσει ενα αλλο κάτι τίς στο πώς θα βλέπετε τις LG απο εδώ και πέρα! Οχι τίποτε σημαντικότατο.. αλλά αρκετό να την πάει ενα σκαλί ψηλότερα στα μεγάλα μοντέλα LCD!

Reaction score
0
Ας περιμένουμε λοιπόν να μάθουμε. Ήδη με την πολιτική τιμών που ακολουθεί έχει κερδίσει σεβαστό μερίδιο αγοραστών στη μεγάλη κατηγορία (βλ. 47LG7000).

Reaction score
0
Αχ θα μας πεθανετε!!!! Αντε και θελω να παρω καινουρια tv!
Μακριά από LG! Δυστυχώς ακόμη παιδεύομαι με το support της.
Μια 32¨ HD-ready που είχα πάρει πριν 1,5+ χρόνο, εμφάνισε 2 μόνιμες μαύρες κάθετες γραμμές στο πλαίσιο 4:3 σχεδόν από την αρχή (όπως έμαθα ήταν γνωστό εργοστασιακό πρόβλημα του συγκεκριμένου panel). Αποφάσισα να τη στείλω για service πριν λείξει η εγγύηση , άλλαξαν panel, αλλά έβαλαν άλλο με max native resolution 720x480!!! Η δοκιμή που έκανα ήταν η σύνδεση laptop ( με NVIDIA GeForce 8600M) μέσω HDMI στην LG.
Τώρα προσπαθούν να με πείσουν ότι φταίει το PC μου και το πρόγραμμα της NVIDIA με το οποίο τσέκαρα παλιό και νέο panel.

Μακριά!!!

Reaction score
14
Μακριά από LG! Δυστυχώς ακόμη παιδεύομαι με το support της.
Μια 32¨ HD-ready που είχα πάρει πριν 1,5+ χρόνο, εμφάνισε 2 μόνιμες μαύρες κάθετες γραμμές στο πλαίσιο 4:3 σχεδόν από την αρχή (όπως έμαθα ήταν γνωστό εργοστασιακό πρόβλημα του συγκεκριμένου panel). Αποφάσισα να τη στείλω για service πριν λείξει η εγγύηση , άλλαξαν panel, αλλά έβαλαν άλλο με max native resolution 720x480!!! Η δοκιμή που έκανα ήταν η σύνδεση laptop ( με NVIDIA GeForce 8600M) μέσω HDMI στην LG.
Τώρα προσπαθούν να με πείσουν ότι φταίει το PC μου και το πρόγραμμα της NVIDIA με το οποίο τσέκαρα παλιό και νέο panel.

Μακριά!!!

να διεκδικήσεις το δίκιο σου... δεν υπάρχει περίπτωση αν σου εχουν κάνει λάθος να μην το παραδεχθούν. Μην το αφήσεις, αν εχεις δίκιο θα το βρείς!

Reaction score
0
να διεκδικήσεις το δίκιο σου... δεν υπάρχει περίπτωση αν σου εχουν κάνει λάθος να μην το παραδεχθούν. Μην το αφήσεις, αν εχεις δίκιο θα το βρείς!
Απ'το service λένε ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα : έχουν βάλει panel ίδιου part-number με το original και ότι σε "δοκιμές" με dvd player (!) βλέπουν ολόκληρη την εικόνα.

Θα δω τι θα μου πουν απ'την αντιπροσωπεία.

Reaction score
0
Οι απόψεις για το service της LG πραγματικά διίστανται. Έχω ακούσει από άμμεση αντικατάσταση καινούριας tv εντός 24 ωρών από την επισήμανση του προβλήματος με άλλη εννοείται άψογη λειτουργικά, μέχρι και αντικατάσταση επίσης καινούριας 20 μέρες αργότερα με άλλη ίδια αλλά με χειρότερα προβλήματα! Τελικά μήπως έχει σημασία το ποιος εξουσιοδοτημένος και σε ποια πόλη χειρίζεται την περίπτωση?

Λέτε η είδηση να έχει να κάνει με καμιά 5ετή εγγύηση ή κάτι τέτοιο?

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.856
Members
38.508
Νεότερο μέλος
Ioanniss