ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Re: Απάντηση: ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

Ρε Γιαννη δεν καταλαβαινει οτι "ΕΓΩ ξερω"?
Τον Νικο "προστατευω".

Σκεψου το λιγο.....
Έχεις πάλι άσσο στο μανίκι σου κε ... πυρηνικέ δικηγόρε ???

Ξεράδια ξέρεις!!!! Θα σου συνιστούσα να σταματήσεις εδώ γιατί η υπομονή μου εξαντλείται!!! :125:

- Είσαι πυρηνικός επιστήμων η δικηγόρος?
- Δουλεύεις σε ποιά εταιρία η στον ΟΤΕ?
- Λέγεσαι Παπάς η Αθανασίου? η τίποτα άλλο?

Reaction score
2
Iposxete ότι καταπίνει τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία αν το κάνει καλός πολλές εταιρίες ηλεκτρισμού θα τα χώσουν χοντρά γιατί το θέμα ηλεκτρομαγνητικά πεδία δεν εξαντλείται στο θέμα audio..:

Αν δε κάνει αυτά που υπόσχεται θεωρείται παραπλανητική διαφημίσει και τσαρλατανισμός και διώκεται από το νόμο..:

Εσύ μπορείς να αγοράζεις ότι θέλεις και να πηγαίνεις σε μάγισσες να σου πουν το μέλλον άμα γουστάρεις..:
Mα αγαπητε ΚΑΝΕΙ αυτα που υποσχεται! Τι δεν καταλαβαινεις τελικα?

Reaction score
1.685
Απάντηση: ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

Υπαρχει ενα topic σ ενα φορουμ που μιλα για τα ΝΜ.
Αυτο το φορουμ συμφωνα με τον Τσαρουχα το διαβαζουν 7000 ατομα την ημερα.

Τα 10 απο αυτα ειναι φιλοι του ΝΜ , αλλα 5 ειναι φιλοι των φιλων και αλλοι 50 ξερουν τον ΝΜ σαν ονομα ισως.

Αυτοι σκεφτονται θετικα για το προιον κι ακολουθουν την "αρχη" του Γιαννη, χομπιστες ειμαστε μην το ψαχνουμε παραπανω....

Πολυ ωραια.

Ολοι οι αλλοι ομως πιθανων να ειναι με τις χειροτερες προθεσεις και να ειναι αυτοι που θα βγαλουν την βρωμα στην αγορα π.χ.

Πρεπει να λειτουργησουμε και γι αυτους.
Αυτη ειναι η γνωμη μου κι αυτο προσπαθω να κανω απο την αρχη.

Ουτε αντιθετος ειμαι ουτε τιποτα.

ΟΚ???

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Re: Απάντηση: ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

Ρε Γιαννη δεν καταλαβαινει οτι "ΕΓΩ ξερω"?
Τον Νικο "προστατευω".

Σκεψου το λιγο.....
Κε Κώστα Παπαδάμη,

1. Θα ήθελα σε παρακαλώ να μου αναφέρεις το όνομα από τον οποίο δανείστηκες τα NMSP και τα άκουσες για μιά βδομάδα...

2. Εχει ο ΟΤΕ που δουλεύεις Υπηρεσία Πυρηνικων ερευνών?

Reaction score
1
Ισχύει το όλοι αθώοι μέχρι αποδείξεως του εναντίον.

Ε στην αγορά, ισχύει το αντίθετο.
Δυστυχώς, ευτυχώς, σωστά, λάθος, δεν είμαι εγώ ο απλός καταναλωτής αυτός που πρέπει να κινήσει τις διαδικασίες να σου αποδείξω ότι μου πουλάς φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Εσύ ο κατασκευαστής, πρέπει να μου αποδείξεις πρώτα ότι αυτό που πουλάς δουλεύει.

Δεν εκφέρω καμιά γνώμη για το προιόν.
Αλλά δικαιολογώ 100% την επιφυλακτικότητα.
Τέλος στον επιφυλακτικό δεν μπορεί καν να σου περάσει απο το μυαλό ότι το κάνει επειδή κρύβονται άλλοι λόγοι απο πίσω (εκτός να ξέρετε κάτι που δεν ξέρω).
Ενώ στον ενθουσιώδη υποστηρικτή μπορεί να σου περάσει απο το μυαλό και το αντίθετο.

Reaction score
4
Πως μπορουμε να μιλαμε για ματζουνια και για φυκια οταν δεν εχει βγει ΟΥΤΕ ενας να πει οτι δεν ακουσε διαφορες προς το καλυτερο?
Οσοι το δοκιμασαν τουλαχιστον αυτο λενε.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820
Τελικα βρε παλλικαρακια διαβαζω και γω τα διαφορα γραφομενα απο την αρχη αυτου του thread και ενα πραγμα μου κανει εντυπωση ....μεγαλη μαλιστα και νομιζω δικαιολογημενη!!!!!!!
Γιατι κανενας απο αυτους που δεν πιστευουν σε αυτες τις κατασκευες,σε αυτους που απλα λενε για να λενε δεν ρωτησε αν θα μπορουσε να κανει και αυτος ενα πειραμα με τα συγκεκριμενα μαραφετια?
Να ζητησει αν υπαρχει ενα τηλεφωνο βρε αδερφε,να ρωτησει απο που μπορει να τα βρει και αυτος βρε παιδι μου γιατι μιας και ολοι μας λεμε οτι αγαπαμε αυτο το χομπι λογικο ειναι να ψαχνομαστε και πιστευω οτι κατι αναλογο θα εκανε και αυτος!!!!!!!!
Αλλωστε ο καθε αυτος γιατι εχει ρακ grande ?
Γιατι εχει φροντισει τα καλωδιακια του και δεν αγορασε των 2 ευρω το μετρο?
Γιατι εχει βαλλει αντικραδασμικα κατω απο τα εργαλεια του?
Γιατι φροντισε το δυνατον τον χωρο του?

Να τα δοκιμασει και αυτος και μετα αφου αποφανθει να βγει και με επιχειρηματα να πει τις κουβεντες του και τις παπαριες του...
Αφου τα βαλλει επανω στο δικο του συστημα να μας πει και να μας αποδειξει οτι ολοι εμεις βαριακουμε και δυστυχως πεσαμε θυματα ενος Νικου Μενδρινου.....ενω αυτος ο μεγαλαρχιδας καταλαβε την απατη και λυτρωσε την τσεπη του απο μια λανθασμενη αγορα!!!!

Αν ομως τα εβγαζε κανενας μεγαλος ξενος μεγαλο κατασκευασταρας μπορει πρωτος να εμπαινε εδω μεσα και να ρωταγε αν τα δοκιμασε κανεις και ποσο εχουν και τι μεγεθος ειναι και πως παιζουν???????
Ti εχετε παθει ρε???????

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057
Συνονοματε χωστους ολους. Τα συγκεκριμενα δεν ειχα την χαρα να τα δοκιμασω. Ομως πριν απο 2-3 χρονια καποιοι φιλοι ειχαν φερει καποια παρομοια απο Αμερικη με εντυπωσιακες διαφορες. Σημαντικοτερη απο ολες στο δικο μου συστημα ηταν οταν το τοποθετησαμε πανω απο το τροφοδοτικο του cd. Δεν θυμαμαι μαρκα αλλα τα παιδια σιγουρα θα θυμουνται. Εαν θελουν ας γραψουν.

Reaction score
4.247
Απάντηση: Re: ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

Πως μπορουμε να μιλαμε για ματζουνια και για φυκια οταν δεν εχει βγει ΟΥΤΕ ενας να πει οτι δεν ακουσε διαφορες προς το καλυτερο?
Οσοι το δοκιμασαν τουλαχιστον αυτο λενε.
Αντιθετως απ οτι ξερω ο Βλασσης που τα δοκιμασε εγραψε κολακευτικα σχολια. Ο Νικος επισης ηταν θετικος σε πρωτη φαση, αλλα ηθελε να κανει πολυ πιο αυστηρες δοκιμες. Γιατι λοιπον δεν υπαρχει η υπομονη? Εχουν γραφτει ενα σωρο πραγματα που στηριζονται σε υποθεσεις. Το ζητημα ειναι οτι οσοι αγοραζουν τετοια πραγματα συνηθως τ ακουν καπου αλλου, κανουν τις δοκιμες τους και προχωρουν η οχι στην αγορα. Γιατι λοιπον τοση στεναχωρια για το πως δουλευουν και για το εαν αυτοι που τα δοκιμαζουν ειναι φιλοι η οχι του ΝΜ?
Φιλε Χρηστο, εχεις γνωσεις επι του αντικειμενου και εμπειριες. Γιατι τοσο ευκολο θυμωνεις και χρησιμοποιεις ενα φρασεολογιο που ειναι καπως χυδαιο, ενω τακτικα ζητας και βιογραφικο του συνομιλητη σου. Νομιζω οτι ετσι και υποβιβαζεται η συζητηση αλλα και οσο δικαιο και να εχεις σε μεγαλο βαθμο το χανεις. Ο Γιαννης Μιχαηλος ηταν καποτε πολυ ηρεμος. Τελευταια αρχισε κι αυτος να παρεκτρεπεται. Επισης ανθρωπος με γνωσεις, εμπειριες και γενικα πολυ σεβαστος στον χωρο. Νομιζεται οτι το δικιο σας θα το χασεται αν γραψεται με ηρεμο τροπο?

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.842
Αλλά δικαιολογώ 100% την επιφυλακτικότητα.
Όπως όλοι. Πίστεψέ με, πιο επιφυλακτικό άνθρωπο σε αυτά από εμένα δεν θα βρεις. Άλλο όμως η επιφυλακτικότητα και άλλο η κακή προαίρεση.

Πάντως, πρέπει να ομολογήσω ότι πέραν των ερωτημάτων που δικαίως έχουν διατυπωθεί στην πορεία της κουβέντας για επιστημονική τεκμηρίωση, δεν είδα πουθενά κάποιον να αφορίζει το εν λόγω προϊόν. Οι δύο ή τρεις "περίεργες" τοποθετήσεις, στην πραγματικότητα δεν αφορούσαν το προϊόν, αλλά τον ίδιον τον κατασκευαστή. Μικροτσουτσουνιές θα έλεγα άνευ σημασίας. Γι αυτό θα συνιστούσα και στους ένθερμους υποστηρικτές να μην εκνευρίζονται.

- Μετά από όλα αυτά, το μόνο που μένει ως συμπέρασμα είναι οι ακουστικές εκτιμήσεις όσων το άκουσαν, αλλά και οι ενδείξεις από μερικούς πειραματισμούς με τα διαθέσιμα στον καθένα μέσα. Όλα δείχνουν ότι το purifier επιδρά με κάποιον τρόπο. Τίποτα όμως δεν έχει κριθεί τελεσίδικα. Υπάρχει ακόμη αρκετός δρόμος για να εξηγηθούν ορισμένα πράγματα. Προσωπικά νομίζω ότι το σημαντικότερο από αυτά δεν είναι ο τρόπος με τον οποίο επιδρά το NM Purifier στα EMF αλλά ο τρόπος με τον οποίον επιδρούν τα ίδια τα EMF στον ήχο:
1. Τι συμβαίνει σε ένα σύστημα και χρειάζεται τέτοιου είδους treatment;
2. Μπορεί η βελτίωση που ακούγεται, (από όσους ακούγεται), να μετρηθεί; Η τοποθέτηση δηλαδή των purifiers σε ένα σύστημα θα επιφέρει μετρήσιμες αλλαγές στην συχνοτική απόκριση του συστήματος;

Όταν υπάρχει τόσο μεγάλο πεδίο για πειραματισμούς, για έρευνα σε επίπεδο ακουστικών εκτιμήσεων αλλά και για εξεύρεση απαντήσεων σε επιστημονικό επίπεδο, δεν έχουμε λόγους να ασχολούμαστε με... μικροτσουτσουνιές. Εντάξει, τα NM Purifiers δεν είναι διαστημόπλοια για να ασχολούμαστε με δαύτα για 6 μήνες. Ούτε είναι μια εφεύρεση "δια πάσα νόσο και πάσα μαλακία", ούτε θα μετατρέψει ένα τρανζιστοράκι σε εκπληκτικό αναπαραγωγέα μουσικής. Είναι όμως ένα μοναδικό Ελληνικό προϊόν, σε λογική τιμή (για τα πλαίσια του χόμπι), που αξίζει την προσοχή μας. Μακάρι να είχε 20€ αντί 100€ αλλά τελικά αυτό είναι το ζητούμενο; Έχει κανείς την αίσθηση ότι αν το βγάλουμε καλό θα μας δώσει ποσοστά ο ΝΜ από τις πωλήσεις ή ότι αν το βγάλουμε κακό θα μας κόψει την καλημέρα; Εγκράτεια, σοβαρότητα και μετρημένα λόγια. Όχι για να το παίξουμε ήρωες, αλλά για να μην αδικήσουμε ούτε τον κατασκευαστή, ούτε τον υποψήφιο αγοραστή, όταν με το καλό το προϊόν διατεθεί στην αγορά. Όποιος μπορεί να βοηθήσει σε αυτήν την κατεύθυνση και με αυτό το πνεύμα, είναι ευπρόσδεκτος. Σας παρακαλώ όλους λοιπόν, από εδώ και στο εξής να αποφεύγετε τις υπερβολές. Έχουμε πολλά να συζητήσουμε, ας το κάνουμε όπως πρέπει.

...

Reaction score
4
Μια ερωτηση εχω που μπορει να ειναι χαζη ή και να εχει απαντηθει.
Τα purifiers εχουν ημερομηνια ληξης ή να το πω καλυτερα μετα απο καποιο χρονικο διαστημα χανουν την "δυναμη" τους και χρειαζεται αλλαγη με καινουργια ή ειναι μια και εξω αγορα?

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820
Μια ερωτηση εχω που μπορει να ειναι χαζη ή και να εχει απαντηθει.
Τα purifiers εχουν ημερομηνια ληξης ή να το πω καλυτερα μετα απο καποιο χρονικο διαστημα χανουν την "δυναμη" τους και χρειαζεται αλλαγη με καινουργια ή ειναι μια και εξω αγορα?
Mπομπα χαρακιρι ηταν αυτο?????

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.323
H όλη κουβέντα μου έφερε στο μυαλό κάτι αντίστοιχο που είχε κυκλοφορήσει στην αγορά πριν από 15 περίπου χρόνια.

Ήταν κάτι μικρά στρογγυλά (διαμέτρου 3-5 εκατοστά) πλαστικά κουτάκια που υποσχόταν ακριβώς αυτό. Μείωση της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας που προέρχεται από διάφορες πηγές.

Υπήρχαν τέτοια για της οθόνες των τηλεοράσεων και των υπολογιστών και για τα παρμπρίζ των αυτοκινήτων ώστε να μειώνεται η ακτινοβολία που προέρχεται από τα φώτα των απέναντι αυτοκινήτων και των ηλεκτρονικών του ταμπλό.

'Ήταν πάντα δύο τον αριθμό και τοποθετούνταν δεξιά και αριστερά της συσκευής ή του παρμπρίζ. Ο κατασκευαστής τα αποκαλούσε <<κρυστάλλους>> αν θυμάμαι καλά.

Φίλος μου που τα χρησιμοποιούσε, ηλεκτρονικός στο επάγγελμα,
με διαβεβαίωσε ότι μετά από ταξίδι (ταξίδευε τότε κάθε βδομάδα με το αυτοκίνητο) αισθανόταν πολύ ποιο ξεκούραστος.

Το παραπάνω το αναφέρω γιατί η ιδέα, προφανώς, δεν είναι καινούργια αλλά και για να κυκλοφορήσει κάτι τέτοιο, προερχόμενο μάλιστα από το εξωτερικό, θα είχε το λόγο του.

Καταρχάς η δοκιμή του Νίκου με τον ανιχνευτή δείχνει ότι κάτι πραγματικά συμβαίνει με τα εν λόγω βελτιωτικά στο πεδίο συχνοτήτων που αυτός εργάζεται. Η ευαισθησία του είναι κάτι ασήμαντο εδώ.

Το ερώτημα που θα πρέπει να μας απασχολήσει, και εν καιρό να απαντηθεί, είναι κατά πόσο αυτά τα βελτιωτικά έχουν επιρροή στο ακουστικό σήμα.

Από όλους τους σχεδιαστές μηχανημάτων έχει δοθεί η δέουσα προσοχή στο να κρατηθούν, οι ξένες προς το ακουστικό σήμα συχνότητες, εκτός των συσκευών.
Το κατά πόσο το καταφέρνουν είναι θέμα προς εξέταση.

Ένας τρόπος εργαστηριακής τεκμηρίωσης θα ήταν με γεννήτρια συχνοτήτων και παλμογράφο υψηλής ανάλυσης και εύρους. Έτσι θα φαινόταν η μείωση των παρασιτικών συχνοτήτων και κατ επέκταση η μείωση του θορύβου και της παραμόρφωσης.

Βέβαια θα συμφωνήσω ότι η ακουστική διαφοροποίηση που προέρχεται από τη χρήση διαφορετικών καλωδίων διασύνδεσης ας πούμε, δεν είναι μετρήσιμη αλλά εδώ μιλάμε για κάτι εκτός της διαδρομής του ήχου.

Αναφέρω τα παραπάνω χωρίς καμία διάθεση μείωσης ή ανάδειξης της αξίας του προϊόντος αλλά ως έναυσμα για εποικοδομητική κουβέντα που ασχέτως διαφωνιών θα μπορούσε να αποβεί προς όφελος όλων.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.346
Members
38.448
Νεότερο μέλος
Evaggelos_pnk