- Reaction score
- 3.341
Μη μιλάτε για "πνεύματα"
Έχεις πάλι άσσο στο μανίκι σου κε ... πυρηνικέ δικηγόρε ???Ρε Γιαννη δεν καταλαβαινει οτι "ΕΓΩ ξερω"?
Τον Νικο "προστατευω".
Σκεψου το λιγο.....
Mα αγαπητε ΚΑΝΕΙ αυτα που υποσχεται! Τι δεν καταλαβαινεις τελικα?Iposxete ότι καταπίνει τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία αν το κάνει καλός πολλές εταιρίες ηλεκτρισμού θα τα χώσουν χοντρά γιατί το θέμα ηλεκτρομαγνητικά πεδία δεν εξαντλείται στο θέμα audio..:
Αν δε κάνει αυτά που υπόσχεται θεωρείται παραπλανητική διαφημίσει και τσαρλατανισμός και διώκεται από το νόμο..:
Εσύ μπορείς να αγοράζεις ότι θέλεις και να πηγαίνεις σε μάγισσες να σου πουν το μέλλον άμα γουστάρεις..:
Που το πας..:Mα αγαπητε ΚΑΝΕΙ αυτα που υποσχεται! Τι δεν καταλαβαινεις τελικα?
Αστο αρχοντα μιλαμε σε αλλο μηκος κυματος!Που το πας..:
Κε Κώστα Παπαδάμη,Ρε Γιαννη δεν καταλαβαινει οτι "ΕΓΩ ξερω"?
Τον Νικο "προστατευω".
Σκεψου το λιγο.....
Αντιθετως απ οτι ξερω ο Βλασσης που τα δοκιμασε εγραψε κολακευτικα σχολια. Ο Νικος επισης ηταν θετικος σε πρωτη φαση, αλλα ηθελε να κανει πολυ πιο αυστηρες δοκιμες. Γιατι λοιπον δεν υπαρχει η υπομονη? Εχουν γραφτει ενα σωρο πραγματα που στηριζονται σε υποθεσεις. Το ζητημα ειναι οτι οσοι αγοραζουν τετοια πραγματα συνηθως τ ακουν καπου αλλου, κανουν τις δοκιμες τους και προχωρουν η οχι στην αγορα. Γιατι λοιπον τοση στεναχωρια για το πως δουλευουν και για το εαν αυτοι που τα δοκιμαζουν ειναι φιλοι η οχι του ΝΜ?Πως μπορουμε να μιλαμε για ματζουνια και για φυκια οταν δεν εχει βγει ΟΥΤΕ ενας να πει οτι δεν ακουσε διαφορες προς το καλυτερο?
Οσοι το δοκιμασαν τουλαχιστον αυτο λενε.
Όπως όλοι. Πίστεψέ με, πιο επιφυλακτικό άνθρωπο σε αυτά από εμένα δεν θα βρεις. Άλλο όμως η επιφυλακτικότητα και άλλο η κακή προαίρεση.Αλλά δικαιολογώ 100% την επιφυλακτικότητα.
Mπομπα χαρακιρι ηταν αυτο?????Μια ερωτηση εχω που μπορει να ειναι χαζη ή και να εχει απαντηθει.
Τα purifiers εχουν ημερομηνια ληξης ή να το πω καλυτερα μετα απο καποιο χρονικο διαστημα χανουν την "δυναμη" τους και χρειαζεται αλλαγη με καινουργια ή ειναι μια και εξω αγορα?