ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

Reaction score
19
Να τολμήσω να ρωτήσω κάτι;

Για να λέτε ότι με τη χρήση τους υπάρχει εμφανής διαφορά προς το καλύτερο, δε θα το παίξω άπιστος θωμάς, το δέχομαι. Αλλά αυτό σημαίνει ότι αλλοιώνει το ηχητικό σήμα προς ένα πιο ευχάριστο άκουσμα (ό,τι κι αν σημαίνει αυτό). Όπως για παράδειγμα, ένα ψηφιακό φίλτρο, ένας ισοσταθμιστής.

Αυτή η όντως διαφορά που λέτε πως συνδέεται (φασματικά) με την πιστότητα του αρχικού σήματος; Ποιά η σχέση τους;

Διαφορετικά... μπορώ να βάλω κι άλλα "ματζούνια" κατά μήκος της γραμμής και να αλλάξω τα φώτα στο σήμα, άλλωτε σε πιο ευχάριστο άλλωτε σε χειρότερο άκουσμα.

Reaction score
681
Απο οτι εχω ακουσει τα Shakti Stabilizers κανουν ακριβως την ιδια δουλεια. Υπαρχει αραγε η δυνατοτητα απο καποιον που τα εχει να τα συγκρινει με τα NM Purifiers οσον αφορα την αποτελεσματικοτητα τους?

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Αντιθετως απ οτι ξερω ο Βλασσης που τα δοκιμασε εγραψε κολακευτικα σχολια. Ο Νικος επισης ηταν θετικος σε πρωτη φαση, αλλα ηθελε να κανει πολυ πιο αυστηρες δοκιμες. Γιατι λοιπον δεν υπαρχει η υπομονη? Εχουν γραφτει ενα σωρο πραγματα που στηριζονται σε υποθεσεις. Το ζητημα ειναι οτι οσοι αγοραζουν τετοια πραγματα συνηθως τ ακουν καπου αλλου, κανουν τις δοκιμες τους και προχωρουν η οχι στην αγορα. Γιατι λοιπον τοση στεναχωρια για το πως δουλευουν και για το εαν αυτοι που τα δοκιμαζουν ειναι φιλοι η οχι του ΝΜ?

Φιλε Χρηστο, εχεις γνωσεις επι του αντικειμενου και εμπειριες. Γιατι τοσο ευκολο θυμωνεις και χρησιμοποιεις ενα φρασεολογιο που ειναι καπως χυδαιο, ενω τακτικα ζητας και βιογραφικο του συνομιλητη σου. Νομιζω οτι ετσι και υποβιβαζεται η συζητηση αλλα και οσο δικαιο και να εχεις σε μεγαλο βαθμο το χανεις. Ο Γιαννης Μιχαηλος ηταν καποτε πολυ ηρεμος. Τελευταια αρχισε κι αυτος να παρεκτρεπεται. Επισης ανθρωπος με γνωσεις, εμπειριες και γενικα πολυ σεβαστος στον χωρο. Νομιζεται οτι το δικιο σας θα το χασεται αν γραψεται με ηρεμο τροπο?
Ειλικρινά δεν μου καίγεται καρφί αν το ακουσατε, αν σας άρεσε, αν δεν σας άρεσε ...

Μέσα σε ένα μήνα είχαμε ακουστικές θετικές εντυπώσεις από 10 συστήματα στο A.C.A. και στο δικό μου συστημα έχω βάλει 38 NMSP... (ακόμα και ο ΗΧΟΣ του Ιανουαρίου τα αναφέρει στη παρουσίαση του, όπου κάναμε με τον Κ. Π. μιά μικρή ακουστική σύγκριση στο CD transport)

Απλά αυτό που δεν ανεχόμαστε, κι εγώ και ο Γιάννης είναι τα κατα συρροή ψέμματα αυτού του τυπου του Κώστα Παπαδάμη.

Τόλμησε να γράψει μία φορά και στο Φορουμ του A.C.A. και συστήθηκε σαν δικηγόρος Θανάσης Γεωργίου.

Και μετά μου λέει ο vastar να μην ζητάω βιογραφικο!!!

Εν πάσει περιπτώσει, συνεχίστε (χωρίς εμένα) να τσακώνεστε και όταν φτάσετε στα 30000 views, τότε ας γράψει ο Νίκος και τις ακουστικές του εντυπώσεις (που τότε, θα το έχει μάθει ήδη όλη η Υδρόγειος..)

Reaction score
4
Mπομπα χαρακιρι ηταν αυτο?????
Πραγματικα εχω την απορια.
Στην δικη μου περιπτωση θα εξαρτηθει πολυ αν ειναι μια και εξω αγορα και ο λογος ειναι οτι οταν σου λειπουν βασικα πραγματα δεν κοιτας πρωτα τις βελτιωσεις με πραγματα που θα τα ξαναλλαξεις.

Reaction score
3.341
Ειλικρινά δεν μου καίγεται καρφί αν το ακουσατε, αν σας άρεσε, αν δεν σας άρεσε ...

...και στο δικό μου συστημα έχω βάλει 38 NMSP... .
Χρήστο καλημέρα,

38 NMSP, δεν είναι κάπως υπερβολικό για ένα σύστημα που βασίζεται σε αναλογικό πικάπ ?

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057
Αυτα ακριβως ειχαμε δοκιμασει ...

Απο οτι εχω ακουσει τα Shakti Stabilizers κανουν ακριβως την ιδια δουλεια. Υπαρχει αραγε η δυνατοτητα απο καποιον που τα εχει να τα συγκρινει με τα NM Purifiers οσον αφορα την αποτελεσματικοτητα τους?

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057
gkar πως θα ξυπνησεις για Ψυχικο το πρωι? Πες μας για το μαγικο περιεχομενο του προτζεκτ. Αν θυμαμαι καλα ειχατε σφαξει ενα σακτι...

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057
Υπαρχει μη αναλογικο πικαπ?

Χρήστο καλημέρα,

38 NMSP, δεν είναι κάπως υπερβολικό για ένα σύστημα που βασίζεται σε αναλογικό πικάπ ?

Reaction score
3.341
gkar πως θα ξυπνησεις για Ψυχικο το πρωι? Πες μας για το μαγικο περιεχομενο του προτζεκτ. Αν θυμαμαι καλα ειχατε σφαξει ενα σακτι...
Κάποια λειτουργούν σαν κεραίες (χιλιάδες δίπολα) ώστε να απορροφούν ένα ευρύ φάσμα συχνοτήτων και κάποια άλλα σαν ταλαντωτές με κρυστάλλους . Ενδεχομένως κάποιος θα μπορούσε να σχεδιασει και μια συσκευή όπου συνυπάρχουν και τα δύο.

Πριν ένα χρόνο μου είχαν φέρει από Ρωσία ένα εξάρτημα που ήταν κατασκευασμένο από ευγενή μέταλλα, μικροσκοπικά πηνία από χρυσο και ασήμι τοποθετημένα σε συγκεκριμένη διάταξη και με φερίτες που λειτουργούσαν σαν "παγίδες".

Περισσότερα κάποια άλλη φορά ...

Reaction score
4.247
Απάντηση: Re: ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

Μέσα σε ένα μήνα είχαμε ακουστικές θετικές εντυπώσεις από 10 συστήματα στο A.C.A. και στο δικό μου συστημα έχω βάλει 38 NMSP... (ακόμα και ο ΗΧΟΣ του Ιανουαρίου τα αναφέρει στη παρουσίαση του, όπου κάναμε με τον Κ. Π. μιά μικρή ακουστική σύγκριση στο CD transport)
Και αφου εχεις προσωπικη εμπειρια γιατι δεν μας γραφεις τις εντυπωσεις σου. Ειναι απαραιτητα τοσο πολλα (38) ΝΜSP. Οταν εχεις ενα κορυφαιο συστημα ποσο αλλαξε το αποτελεσμα? Τα εχετε δοκιμασει και σε οικονομικα συστηματα? Δηλαδη μπορεις να μας γραψεις ενα σωρο χρησιμα πραγματα που θα προκαλουσαν το ενδιαφερον του φορουμ. Οσοι ειναι επιφυλακτικοι η με κακη προδιαθεση η πιστευουν οτι ειναι αχρηστα πραγματα δικαιωμα τους. Πρεπει να σεβομαστε και το διαφορετικο. Απο κει και περα ο καθενας ειναι ελευθερος να κρινει. Αλλα σε τετοιες περιπτωσεις μετραει πανω απ ολα η γνωμη οσων εχουν προσωπικη εμπειρια.
Αντε Χρηστο, περιμενουμε.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820
Λοιπον παλλικαρακια....αιντε να παμε να σβερκοθουμε (οπως ελεγε η γιαγια) η να παμε για τουφες (οπως ελεγε ο παππους)η παμε να σαπισουμε και να γινουμε ενα με το στρωμα οπως λεω εγω!!!!!!!!!
Καλη νυχτα σας βρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.343
Members
38.446
Νεότερο μέλος
Gian