EGREAT EG-M32B

Reaction score
0
Παιδια να κανω κι εγω δυο κουφες αλλα ομως σημαντικες και καθοριστικες για μενα ερωτησεις..

Παει και ξαπλωτο?

Μπορει να παιζει απροβληματιστα και σωστα και ξαπλωτο?

Η βαση και οι κεραιες ειναι αποσπωμενες? Ξηλωνονται?

Όχι δεν πάει ξαπλωτό λόγω οθόνης (θα βλέπεις στο πλάι)...

Ναι παίζει σωστά όπως και να το βάλεις....

Όχι η βάση δεν βγαίνει.....

Δεν έχει κεραίες....

Reaction score
0
Re: Απάντηση: EGREAT EG-M32B

Σε ευχαριστώ, για το χρόνο σου...το ίδιο γίνεται και στο 31Β και σε πρόσφατη επικοινωνία που είχα με την egreat, δεν μπορούν να το επιλύσουν στην επερχόμενη έκδοση firmware του Φεβρουαρίου...
Τι εννοες; Οτι και το Μ31Β έχει πρόβλημα με το κουμπί FileMode;
Γιατί σκέφτομαι να γυρίσω το Μ312Β και να πάρω ένα Μ31Β.
Είπαν τίποτα άλλο από την eGreat; Περιμένω και εγώ απάντηση.

Υπάρχει κανένα νέο σχετικά με το τηλεχειριστήριο του Μ32Β ή έστω καμία πρόχειρη λύση που να δουλεύει?

Σκέφτομαι ότι, αν καταφέρω να περάσω firmware από άλλο ΝΜΤ (αν τα καταφέρω-αφού το κάθε ΝΜΤ δέχεται μόνο δικό του FW) ίσως να λυθεί το πρόβλημα..

Thanks

Reaction score
0
Re: Απάντηση: EGREAT EG-M32B

Τι εννοες; Οτι και το Μ31Β έχει πρόβλημα με το κουμπί FileMode;
Γιατί σκέφτομαι να γυρίσω το Μ312Β και να πάρω ένα Μ31Β.
Είπαν τίποτα άλλο από την eGreat; Περιμένω και εγώ απάντηση.

Thanks
Τώρα που το ξαναβλέπω μάλλον ο lemon εννοεί το θέμα με τα ΜΡ3...
αλλά ακόμα ενδιαφέρομαι για οτί΄δηποτε νεώτερο σχετικά με το remote control file mode...

Reaction score
1
Απάντηση: EGREAT EG-M32B

Όχι καμία σχέση με το κουμπί file mode! Ενημερώνω ότι αυτό το κουμπί στο 31Β λειτουργεί κανονικά και μάλιστα αντιγράφει και μέσω USB-Stick που το δοκίμασα Stick->HDD int).

Η αναφορά μου είναι ότι υπάρχει ελλιπής εμφάνιση των tags από τα metadata των αρχείων flac (τόσο στο 31Β όσο και στο 32Β) και αυτός ήταν ο κύριος λόγος της επικοινωνίας μου με την Egreat (οι οποίοι μου διαβεβαίωσαν ότι δεν μπορεί να επιλυθεί στο αναμενόμενο firmware του Φεβρουαρίου)

Reaction score
0
Για το θέμα του file mode και του remote control έστειλα e-mail στην Egreat την Παρασκευή 19/01/09 και δεν μου έχουν απαντήσει ακόμα. Και νομίζω ότι δεν θα απαντήσουν. Ίσως αν δοκίμαζε κάποιος από τους συντονιστές ? και να ενημερώσει τους υπόλοιπους ??
danielo βοήθα λίγο με το θέμα.

Reaction score
0
Για το θέμα του file mode και του remote control έστειλα e-mail στην Egreat την Παρασκευή 19/01/09 και δεν μου έχουν απαντήσει ακόμα. Και νομίζω ότι δεν θα απαντήσουν. Ίσως αν δοκίμαζε κάποιος από τους συντονιστές ? και να ενημερώσει τους υπόλοιπους ??
danielo βοήθα λίγο με το θέμα.
Αν η εταιρία είναι στην Κίνα ,τώρα πρέπει να έχουν το spring festival (αργία και μάλλον τελειώνει κάποια στιγμή τον φεβρουάριο) .

Έστειλα και εγω μαιλ χτες και ούτε εγω έχω πάρει απάντηση.
Θα προσπαθήσω να στείλω και σε κανέναν από τους αντιπροσώπους στην Ευρώπη..

Reaction score
1
Μια ερωτηση ακομα! Παρατηρησα οτι σε αρχεια avi οταν προχωρησω μπροστα σε καποιο σημειο της ταινιας αποσυχρονιζεται ο ηχος σε σχεση με την εικονα. Το εχει παρατηρησει κανεις, ή εχει προβλημα το δικο μου?
Συγκεκριμενα το κανει σε καποια αρχεια που εχουν ενσωματωμενους υποτιτλους. Εχω βρει ενα site φοβερο με πολλες ταινιες οι οποιες ομως εχουν ενσωματωμενους υποτιτλους! Και τωρα τι κανω? Αμαν πια αυτο το μηχανημα με εχει κουρασει! Δεν το αντεχω αλλο!Ολο προβληματα ειναι!

Reaction score
0
Μια ερωτηση ακομα! Παρατηρησα οτι σε αρχεια avi οταν προχωρησω μπροστα σε καποιο σημειο της ταινιας αποσυχρονιζεται ο ηχος σε σχεση με την εικονα. Το εχει παρατηρησει κανεις, ή εχει προβλημα το δικο μου?
Συγκεκριμενα το κανει σε καποια αρχεια που εχουν ενσωματωμενους υποτιτλους. Εχω βρει ενα site φοβερο με πολλες ταινιες οι οποιες ομως εχουν ενσωματωμενους υποτιτλους! Και τωρα τι κανω? Αμαν πια αυτο το μηχανημα με εχει κουρασει! Δεν το αντεχω αλλο!Ολο προβληματα ειναι!
Mάλλον, φταίει η κωδικοποίηση των AVI και όχι οι ενσωμ υποτιτλοι .
Οι ενσωμ. υπότιτλοι είναι καλό πράγμα (για εμένα) γιατί παίζουν σε όλα τα DVD.
Το eGreat τα πάει παρα πολύ καλα με τους υπότιτλους και με όλες τις ταινίες που δοκίμασα (εκτός από ένα MKV 10GB - το τελευταίο Batman).
Το Μ32Β έχεις?
Πρόβλημα με το remote control έχεις?

Reaction score
1
Απάντηση: Re: EGREAT EG-M32B

Αν η εταιρία είναι στην Κίνα ,τώρα πρέπει να έχουν το spring festival (αργία και μάλλον τελειώνει κάποια στιγμή τον φεβρουάριο) .

Έστειλα και εγω μαιλ χτες και ούτε εγω έχω πάρει απάντηση.
Θα προσπαθήσω να στείλω και σε κανέναν από τους αντιπροσώπους στην Ευρώπη..
Σωστά αναφέρεις, στην πρωτύτερη επικοινωνία μαζί τους στο τμήμα της υπογραφής ανέφεραν ότι από 18 Ιανουαρίου μέχρι κάπου 10-12 Φεβρουαρίου έχουν διακοπές.
Οπότε λογικό να μην απαντάνε και λογικό το επόμενο firmware να βγει από μέσα προς τέλη Φεβρουαρίου...

Reaction score
2
Re: Απάντηση: Re: EGREAT EG-M32B

Σωστά αναφέρεις, στην πρωτύτερη επικοινωνία μαζί τους στο τμήμα της υπογραφής ανέφεραν ότι από 18 Ιανουαρίου μέχρι κάπου 10-12 Φεβρουαρίου έχουν διακοπές.
Οπότε λογικό να μην απαντάνε και λογικό το επόμενο firmware να βγει από μέσα προς τέλη Φεβρουαρίου...
Τότε πως το firmware του Popcornhour A-100 κυκλοφόρησε στις 21/1;

Reaction score
164

Τότε πως το firmware του Popcornhour A-100 κυκλοφόρησε στις 21/1;
Μήπως μερικές εταιρίες καταλαβαίνουν το αυτονόητο;
Ότι δηλαδή δεν μπορείς να πουλάς σε όλο τον κόσμο και να βάζεις λουκέτο για 20 ολόκληρες μέρες;

Reaction score
0

Εγώ έστειλα mail στις 15/1/2009 και επίσης δεν πήρα απάντηση....
BTW ποιό e-mail χρησιμοποιείτε για την Egreat..??

Reaction score
0
Δεν φταίει το μηχανάκι....
Κατά 95% τα όποια προβλήματα οφείλονται στα ίδια τα αρχεία που κανείς δεν ξέρει από που κρατά η σκούφια τους και πόσο απέχουν από τις προδιαγραφές των φορμάτ τους...:101:

Reaction score
0
Σχετικά με το [file mode] έχω κάνει ένα ποστ εδώ :
http://www.mpcclub.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=19321
Αν θέλετε γράψτε και εσείς κάποια στοιχεία μήπως μαζευτούμε αρκετοί και μας προσέξουν πιο πολύ...

Για το firmware απ'οτι κατάλαβα το popcorn hour ανήκει στην Syabas και πάντα βγαίνει για αυτο πρώτα το FW και μετά για τις άλλες συσκευές. Ίσως ήθελαν πριν τις γιορτες να βγάλουν το FW για να έχει κάτι να ασχολείται ο κόσμος :p

Reaction score
1
Δεν φταίει το μηχανάκι....
Κατά 95% τα όποια προβλήματα οφείλονται στα ίδια τα αρχεία που κανείς δεν ξέρει από που κρατά η σκούφια τους και πόσο απέχουν από τις προδιαγραφές των φορμάτ τους...:101:
Δηλαδη σου το εχει παρουσιασει και εσενα?

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: EGREAT EG-M32B

Μήπως μερικές εταιρίες καταλαβαίνουν το αυτονόητο;
Ότι δηλαδή δεν μπορείς να πουλάς σε όλο τον κόσμο και να βάζεις λουκέτο για 20 ολόκληρες μέρες;
Μη γινόμαστε υπερβολικοί, που μπροστά στην "κάψα" μας, ξεχνάμε και τον παράγοντα άνθρωπο! Προσωπικά το χάρηκα και είπα, "πάλι καλά που δεν αντέγραψαν και την Ιαπωνική κουλτούρα να δουλεύουν και τις διακοπές τους..."

Για να είμαι πιο ακριβής, κοίταξα τη μεταξύ μας αλληλογραφία και στο τέλος μου σημειώνουν "CNY holiday from Jan 18th to Feb 4th"
Οπότε, η διάρκεια των διακοπών τους ξεκαθάρισε...τώρα τι κάνουν άλλες εταιρίες...."

Τα avi αρχεία είναι container δηλ. περιλαμβάνουν διάφορες κωδικοποιήσεις βίντεο που στο τέλος βάζουν ένα ωραίο "περιτύλιγμα" και πλασάρονται, για να καταλάβεις όπως οι ματρόσκες είναι. Μπορείς να μας πεις τι είδους κωδικοποίηση περιλαμβάνουν τα αρχεία βίντεο που έχεις;

Reaction score
0
Όχι...Αλλά δεν το αποκλείω να το δω αργότερα σε κάποιο άλλο αρχείο...
Εμένα πχ μου κόλαγε όταν έπαιζα δικά μου dvd φτιαγμένα στο Pinnacle...Όταν τα αντέγραφα με το DVD Shrink παίζανε κανονικά..!!!:111:
Go figure...!!!:139:

Reaction score
2
Τελικά ίσως βιάστηκαν να κυκλοφορήσουν το Μ32Β χωρίς να προσαρμόσουν πλήρως το firmware 1023 στο hardware που διαθέτει.Διάβασα ότι έχει και επιλογή για απενεργοποίηση του ανεμιστήρα, η οποία δεν λειτουργεί.Οι κάτοχοι ας το επιβεβαιώσουν ή ας το διαψεύσουν αν δεν ισχύει.Πιστεύω με το νέο firmware που ετοιμάζεται να λύσουν αυτά τα προβλήματα.Οπότε υπομονή λίγες μέρες και βλέπουμε.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.975
Members
38.631
Νεότερο μέλος
Manosmathiou