Western Digital TV HD Media Player

Reaction score
0
Ξέρει κάποιος σε ποια μορφή και με ποιο ονομα πρέπει να ειναι η φωτογραφία μέσα στο folder για να προβάλει thumbnails στους φακέλους; Ότι και αν κάνω δεν μου δείχνει τη φωτογραφία (jpeg εννοείται) αλλά το προεπιλεγμένο μπλε γκρι δισκάκι.

Reaction score
1
Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Σήμερα το πήρα κι εγώ από το plus4you στα 79 ευρώ.
Ελπίζω να το δω μεσα στο ΣΚ.

Reaction score
0
Πλαίσιο Βουλιαγμένης έχει.

Παιδιά κάπου είχα διαβάσει πως πας μπροστά τιην ταινία ανα δεκάλεπτα, ξέρει να μου πεί κάποιος γιατί δε θυμάμαι που το διάβασα να ξαναπάω...

Reaction score
0
Σήμερα το πήρα από e-shop. Το μηχανακι παιζει μια χαρα από φλασάκι που δοκίμασα και μάλιστα χωρίς καθυστέρηση στον φόρτωση ανεξάρτητα από το μέγεθος του αρχείου.

Με χαλασε το υποτυπώδες μενου κ η έλλειψη ρυθμισεων, εχει μονο τα εντελώς βασικα.. :108:

Επίσης, οι υποτιτλοι καλο θα ηταν να ειναι μεγαλυτεροι (42) κ με σκιαση ή με BOLD γραμματοσειρά...

Αυτά για τις πρώτες εντυπώσεις μου !!!!!!! :132:

Reaction score
0
Ξέρει κάποιος σε ποια μορφή και με ποιο ονομα πρέπει να ειναι η φωτογραφία μέσα στο folder για να προβάλει thumbnails στους φακέλους; Ότι και αν κάνω δεν μου δείχνει τη φωτογραφία (jpeg εννοείται) αλλά το προεπιλεγμένο μπλε γκρι δισκάκι.
Κάτι τέτοιο προσπαθώ και γω αλλά μέχρι τώρα κανένα αποτέλεσμα. Αν κάποιος γνωρίζει τον τρόπο ας μας τον γνωστοποιήσει...

Reaction score
0
Πλαίσιο Βουλιαγμένης έχει.

Παιδιά κάπου είχα διαβάσει πως πας μπροστά την ταινία ανα δεκάλεπτα, ξέρει να μου πεί κάποιος γιατί δε θυμάμαι που το διάβασα να ξαναπάω...
To fast forward και μετα το NEXT, και τελος μια φορα το play για να σταματησει το fast forward...
(επρεπε να βαλουν μονο το NEXT και μολις φτασεις στο τελος της ταινιας να σε πηγαινει στην επομενη... ετσι οπως το εκαναν ειναι λιγο μανουρα, ασε που αν δεν ξερεις πως γινεται αποκλειεται να το βρεις παιζοντας με το remote)

Reaction score
0
Το πλαίσιο μάλλον παρέλαβε. :D

Δευτέρα φεύγουν 2 για Χαλκιδική, ένα για εμένα και ένα για τον ξάδερφο. :D :D

Reaction score
0
Το Plus4U εκοψε την προσφορα των 79 ευρω... οσοι πηραν, πηραν... πλεον βγαζει 98 ευρω τιμη το link...

Reaction score
0
Κάτι τέτοιο προσπαθώ και γω αλλά μέχρι τώρα κανένα αποτέλεσμα. Αν κάποιος γνωρίζει τον τρόπο ας μας τον γνωστοποιήσει...
Έστειλα e-mail στη WD και τελικά μου απάντησαν πως δεν γίνεται τίποτα. Και όμως στο διαφημηστικό και στο manual φαίνεται κάτι τέτοιο!!!

Reaction score
0
Παιδιά sorry αν έχει ήδη απαντηθεί αυτό που θα ρωτήσω....
Έναν δίσκο πρέπει πάντα να το κάνουμε Eject από το μηχάνημα πρίν να το κλείσουμε? Γιατί όταν σβήνουμε το μηχανάκι το φωτάκι του WD Passport μένει αναμένο? Εξακολουθεί να λειτουργεί ο δίσκος έτσι και γι'αυτό πρέπει να τον αποσυνδέουμε από το μηχανάκι κάθε φορά?

Reaction score
0
Originally Posted by kostastom

Απ'οτι φαίνεται, υποστηρίζει μόνο για MP3 (Audio) και MP4 (Video)

Question
How Do I Show Thumbnails for My Media Files?

Answer
The WDTV expects the audio/video files to have an image embedded directly into the file itself. You can edit the metadata within the file using programs such as Apple’s iTunes.
MP3 Audio
MP4 Video
The following picture formats will automatically display thumbnails:
JPG
JPE
TIFF
TIF
JPEG

Reaction score
0
Originally Posted by kostastom

Απ'οτι φαίνεται, υποστηρίζει μόνο για MP3 (Audio) και MP4 (Video)

Question
How Do I Show Thumbnails for My Media Files?

Answer
The WDTV expects the audio/video files to have an image embedded directly into the file itself. You can edit the metadata within the file using programs such as Apple’s iTunes.
MP3 Audio
MP4 Video
The following picture formats will automatically display thumbnails:
JPG
JPE
TIFF
TIF
JPEG

Δεν ξεκαθαρίζει πάντως αν είναι κάτι το οποίο ενδέχεται να διορθωθεί στο μέλλον με κάποια αναβάθμιση.

Reaction score
0
Μολις το πηρα απο Media στο Φαληρο.
Εντυπωσιαστικα μπορω να πω αν και, δε το πολυχρησιμοποιησα. Αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι δεν εχει κουμπια επανω του. Δηλαδη αμα σου χαλασει το remote το πεταξες ολο?

Reaction score
0
Μολις το πηρα απο Media στο Φαληρο.
Εντυπωσιαστικα μπορω να πω αν και, δε το πολυχρησιμοποιησα. Αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι δεν εχει κουμπια επανω του. Δηλαδη αμα σου χαλασει το remote το πεταξες ολο?
Φαντάζομαι πως όχι, απλά παραγγέλνεις καινούργιο remote. Το θέμα είναι πόσο το έχουν το remote...

Reaction score
0
Παιδιά sorry αν έχει ήδη απαντηθεί αυτό που θα ρωτήσω....
Έναν δίσκο πρέπει πάντα να το κάνουμε Eject από το μηχάνημα πρίν να το κλείσουμε? Γιατί όταν σβήνουμε το μηχανάκι το φωτάκι του WD Passport μένει αναμένο? Εξακολουθεί να λειτουργεί ο δίσκος έτσι και γι'αυτό πρέπει να τον αποσυνδέουμε από το μηχανάκι κάθε φορά?
Γνωρίζει κάτι κάποιος για το παραπάνω; Με το Eject πάντως δεν αλλάζει κάτι μιας και ο δίσκος συνεχίζει να μένει εν λειτουργία μέχρι να τον βγάλεις από το ρεύμα. Ο ίδιος δίσκος (WD MyBook) στο EGreat μου κλείνει κανονικά.

Reaction score
0
Έχω κάποια αρχεία WMV HD με ήχο WMA στα οποία παίζει μεν κανονικα το video αλλά δεν υποστηριζει τον ήχο (ουτε με συνδεδεμένο ενισχυτή με optical). Ξερει κανεις πως μπορω να μετατρεψω τον ηχο απο WMA σε ΑC3 ώστε να τον υποστηρίζει?
(Τo mkvtools δε δουλευει προφανως σε αυτη την περιπτωση γιατι το αρχειο ειναι wmv.)

Επισης έχω ενα mkv 1080 στο οποιο βγαζει τετραγωνακια. Πως μπορω με το mkvtools ή με καποιο αλλο τροπο να το μετατρεψω παλι σε 1080 αλλα να μπορει να το παιξει κανονικα (μειωνοντας τα reference frames ή το bitrate, δεν ξερω τι θα χρειαστει)?

Reaction score
0
μετα απο καποιες δοκιμεσ προσπαθησα να παιξω ts files δηλαδη ολοκληρο bluray κ δεν εβλεπε υποτιτλους! ! ! !....
Επισης κατα τη διαρκεια του eject κολλησε το συμπαν κ αναγκαστηκα να το βγαλω απο την πριζα

Reaction score
0
Δεν ξέρω αν εχετε το ίδιο πρόβλημα με μένα αλα οταν παιζει WMV kai το τρεξεισ μπροστα και μετα πατησεις να παιξει νορμαλ αλαζει, μικραινει το καδρο της εικονας και βγαζει μαυρες μπαρες αριστερα και δεξια.Επισης αν καποιος φιλοw εχει λυση για τον ηχο WMA apo WMV αρχεια ωστε να ακουγεται απο tv η home cinema.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.874
Members
38.509
Νεότερο μέλος
Konstantinos M.