Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Κάτι τέτοιο προσπαθώ και γω αλλά μέχρι τώρα κανένα αποτέλεσμα. Αν κάποιος γνωρίζει τον τρόπο ας μας τον γνωστοποιήσει...Ξέρει κάποιος σε ποια μορφή και με ποιο ονομα πρέπει να ειναι η φωτογραφία μέσα στο folder για να προβάλει thumbnails στους φακέλους; Ότι και αν κάνω δεν μου δείχνει τη φωτογραφία (jpeg εννοείται) αλλά το προεπιλεγμένο μπλε γκρι δισκάκι.
To fast forward και μετα το NEXT, και τελος μια φορα το play για να σταματησει το fast forward...Πλαίσιο Βουλιαγμένης έχει.
Παιδιά κάπου είχα διαβάσει πως πας μπροστά την ταινία ανα δεκάλεπτα, ξέρει να μου πεί κάποιος γιατί δε θυμάμαι που το διάβασα να ξαναπάω...
Έστειλα e-mail στη WD και τελικά μου απάντησαν πως δεν γίνεται τίποτα. Και όμως στο διαφημηστικό και στο manual φαίνεται κάτι τέτοιο!!!Κάτι τέτοιο προσπαθώ και γω αλλά μέχρι τώρα κανένα αποτέλεσμα. Αν κάποιος γνωρίζει τον τρόπο ας μας τον γνωστοποιήσει...
Απ'οτι φαίνεται, υποστηρίζει μόνο για MP3 (Audio) και MP4 (Video)Κάτι τέτοιο προσπαθώ και γω αλλά μέχρι τώρα κανένα αποτέλεσμα. Αν κάποιος γνωρίζει τον τρόπο ας μας τον γνωστοποιήσει...
Originally Posted by kostastom
Ξέρει κάποιος σε ποια μορφή και με ποιο ονομα πρέπει να ειναι η φωτογραφία μέσα στο folder για να προβάλει thumbnails στους φακέλους; Ότι και αν κάνω δεν μου δείχνει τη φωτογραφία (jpeg εννοείται) αλλά το προεπιλεγμένο μπλε γκρι δισκάκι.
Απ'οτι φαίνεται, υποστηρίζει μόνο για MP3 (Audio) και MP4 (Video)
Question
How Do I Show Thumbnails for My Media Files?
Answer
The WDTV expects the audio/video files to have an image embedded directly into the file itself. You can edit the metadata within the file using programs such as Apple’s iTunes.
MP3 Audio
MP4 Video
The following picture formats will automatically display thumbnails:
JPG
JPE
TIFF
TIF
JPEG
Φαντάζομαι πως όχι, απλά παραγγέλνεις καινούργιο remote. Το θέμα είναι πόσο το έχουν το remote...Μολις το πηρα απο Media στο Φαληρο.
Εντυπωσιαστικα μπορω να πω αν και, δε το πολυχρησιμοποιησα. Αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι δεν εχει κουμπια επανω του. Δηλαδη αμα σου χαλασει το remote το πεταξες ολο?
Γνωρίζει κάτι κάποιος για το παραπάνω; Με το Eject πάντως δεν αλλάζει κάτι μιας και ο δίσκος συνεχίζει να μένει εν λειτουργία μέχρι να τον βγάλεις από το ρεύμα. Ο ίδιος δίσκος (WD MyBook) στο EGreat μου κλείνει κανονικά.Παιδιά sorry αν έχει ήδη απαντηθεί αυτό που θα ρωτήσω....
Έναν δίσκο πρέπει πάντα να το κάνουμε Eject από το μηχάνημα πρίν να το κλείσουμε? Γιατί όταν σβήνουμε το μηχανάκι το φωτάκι του WD Passport μένει αναμένο? Εξακολουθεί να λειτουργεί ο δίσκος έτσι και γι'αυτό πρέπει να τον αποσυνδέουμε από το μηχανάκι κάθε φορά?