Γεια σας παιδια..σας χαιρετω και ευχομαι καλη χρονια.ηθελα να πω τη γνωμη μου σε εσας τους σχετικους γιατι εμενα οι γνωσεις μου με το αντικειμενο ειναι μονο τα ματια μου.εδω και καιρο θελω να αγορασω μια tv 42 και απο τις πρωτες βολτες που εκανα ειχα καταληξει σε 2 επιλογες FHILIPS 7403,επηρεασμενος απο μια CRT που εχω 32.16/9 η οποια παιζει καταπληκτικα,και PANASONIK PZ80,και ως τριτη LG 7000.H επιλογες αλαξαν ομως γιατι παρατηροντας καλητερα σε μια αλλη επισκεψη σε γνωστο καταστημα εχοντας τις εξεις tv, 7403,PZ 80,SAM656,7000,διπλα διπλα,διεκρινα τα παρακατω.η 7403 φοβερη ευκρινια καλα χρωματα.η PZ80 πολη φυσικη εικονα και χρωματα,η 656 ωραια χρωματα ομως και με μια γιαλαδα στην οθονη της βλεποντας τη που σε κερδιζη στην αρχη αλα μετα οχι τοσο κατα τη γνωμη μου.αφησα τελευταια την 7000 που ειταν η τριτη μου επιλογη και μαλον θα γινει πρωτη για τον εξης λογο.η κινησης της,αν ενοουμαι κινηση το οχι καρεδιασμα σε σκηνες με την καμερα να πηγαινει απο τη μια μερια της οθονης στην αλλη και απο πανω προς τα κατω η το αντιστροφο,ειναι αψογη,ακομα και απο την PZ80 που ειναι PLASMA.φυσικα δεν εχει την ευκρινια τις 7403 ουτε τα φυσικα χρωματα τις PZ80,αλα αυτο το καρεδιασμα ειναι πολυ σημαντικο κατα τη θεαση κατα τη γνωμη μου.παντως υπηρχε μια tv που ηταν σπουδαια και αυτη ειναι η PZ85,αψογη εικονα αψογη κινηση,αλα οχι αψογη τιμη.αυτα ειδαν τα ματια μου και απλα θα ηθελα μια γνωμη απο εσας για τα λεγομενα μου που ελπιζω να με βουθησουν περισοτερο..ευχαριστω..φιλικα.:123::123::123:
Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025