- Reaction score
- 2
Τελικά μετά από χρόνο ψαξίματος κατέληξα στο να έχω σπίτι μου ένα HTPC (και όχι ένα egreat) και ένα δυνατό desktop. Το desktop case είναι το HAF της Coolermaster.Και έχει πολύ υλικό HD.To HTPC έχει ξεμείνει με 160gb δίσκο και σκέφτομαι να περάσω καλωδίωση από το δωμάτιο στο σαλόνι και με ένα Map να βλέπω από το HTPC όλο το υλικό που έχω στο τέρας.
Ερώτηση λοιπόν.Έχει δοκιμάσει κανείς να δει ΗD μέσω LAN?
H καλωδίωση μου θα είναι Τ568Β με καλώδιο FTP cat5e.Η απόσταση θα είναι το πολύ 30 μέτρα.Η σύνδεση θα γίνεται μέσω του Speedtouch ST780WL. Όταν βλέπω ταινία 1080p θα έχω αποτέλεσμα ή θα μου το πηγαίνει frame frame?Θεωρητικά πιστεύω πως θα δουλεύει αλλά επειδή η θεωρία από την πράξη απέχει πολύ ρωτάω μήπως και κάποιος το έχει υλοποιήσει....
EDIT:Και τα 2 pc έχουν gigabit ethernet adapter εκ'των οποίων το Mobo του desktop έχει 2 adapters.Αν το πάω καρφωτά με cross καλώδιο θα έχω καλύτερα αποτελέσματα?
Ευχαριστώ εκ'των προτέρων!
Ερώτηση λοιπόν.Έχει δοκιμάσει κανείς να δει ΗD μέσω LAN?
H καλωδίωση μου θα είναι Τ568Β με καλώδιο FTP cat5e.Η απόσταση θα είναι το πολύ 30 μέτρα.Η σύνδεση θα γίνεται μέσω του Speedtouch ST780WL. Όταν βλέπω ταινία 1080p θα έχω αποτέλεσμα ή θα μου το πηγαίνει frame frame?Θεωρητικά πιστεύω πως θα δουλεύει αλλά επειδή η θεωρία από την πράξη απέχει πολύ ρωτάω μήπως και κάποιος το έχει υλοποιήσει....
EDIT:Και τα 2 pc έχουν gigabit ethernet adapter εκ'των οποίων το Mobo του desktop έχει 2 adapters.Αν το πάω καρφωτά με cross καλώδιο θα έχω καλύτερα αποτελέσματα?
Ευχαριστώ εκ'των προτέρων!