- Reaction score
- 3.339
Στην υγειά σου Μανώλη.
Στην υγειά σου κι εσένα...Στην υγειά σου Μανώλη.
Οχι δεν έχω αλλά μπορείς να παραγγείλεις. 20Ε έχουν νομίζω!Nίκο αν είναι δυνατόν θα ήθελα μια σύγκριση και με τα φύλλα της stillpoints.
Diabolical, τα φύλλα ERS της Stillpoints τα είχα αναφέρει στην αρχή αυτού του θέματος. Μπορείς να καλύψεις με αυτά πολύ μεγαλύτερες επιφάνειες , π.χ. το εσωτερικό ενός DAC ή ενός phono stage.παντέντα χωρίς επικάλυψη σοκολάτας
Stillpoints ERS redirects, absorbs, and diffuses EMI/RFI frequencies. The benefits resulting in a less than desirable balance.
http://www.tnt-audio.com/accessories/ers_cloth_e.html
Θα είσαι ο πρώτος. Ετοιμάζω την κατασκευή που θα παράγει τα Η/Μ πεδία πολύ κοντά στην ψηφιακή πηγή σου. Βλέπω ότι χρονικά ήσουν ο πρώτος που δήλωσες συμμετοχή. Well done.Ακομα περιμενω ......................
Γιωργο θα ηθελα να μου εξηγησεις τον σκοπο αυτου του πειραματος...Θα είσαι ο πρώτος. Ετοιμάζω την κατασκευή που θα παράγει τα Η/Μ πεδία πολύ κοντά στην ψηφιακή πηγή σου. Βλέπω ότι χρονικά ήσουν ο πρώτος που δήλωσες συμμετοχή. Well done.
Η πρώτη δοκιμή λοιπόν θα γίνει εντός Φεβρουαρίου στο σύστημα του VLASSIS-S.
Θα ακολουθήσουν άλλες δύο δοκιμές.
Να διερευνήσουμε το κατά πόσον μπορεί να επηρεαστεί ο ήχος μιας ψηφιακής πηγής υψηλής πιστότητας όταν πλησίον της εκπέμπονται έντονα Η/Μ πεδία ή/και RF.Γιωργο θα ηθελα να μου εξηγησεις τον σκοπο αυτου του πειραματος...
ΘΑ σου πω εγώ...Γιωργο θα ηθελα να μου εξηγησεις τον σκοπο αυτου του πειραματος...
Μηπως πωλουνται με τον στοχο οτι βελτιωνουν τον ηχο επειδη αποτρεπουν τις παρεμβολες.?Μα δεν πωλούνται με στόχο να αποτρέψουν τις παρεμβολές, αλλά υποσχόμενα πως βελτιώνουν τον ήχο. Και με ανάλογη τιμή φυσικά. Αν το επίτευγμα ήταν μόνο το πρώτο, καταλαβαίνεις ποια θα ήταν η τιμή. :126:
Που είδες βρε Μανώλη γραμμένο ότι πάει κάποιος να αποδείξει ότι οι παρεμβολές και τα παράσιτα δεν επηρεάζουν τον ήχο ?ΘΑ σου πω εγώ...
Αφού είδαμε πως τα NMP'S κάνουν τη δουλειά που λένε αποτρέπουν δηλαδή ή αποροφούν τις ηλεκτρονικές παρεμβολές και τα παράσιτα...τώρα πάμε να αποδείξουμε πως οι παρεμβολές και τα παράσιτα δεν επηρρεάζουν τον ήχο...
Αυτή η μιζέρια θα μας φάει ρε π..... μου.....
Μονο που αυτες οι παρεμβολες εχουν μια παλια και γνωστη μεδοδο αντιμετωπισης σε μεγαλο βαθμο. Κι αυτη λεγεται σωστη διαχειρηση των καλωδιων στο συστημα, δεν τρεχουμε ποτε παραλληλα καλωδια σε κοντινοτερη των 10 εκατοστων αποσταση μεταξυ τους οτι και να μεταφερουν κι αν αυτο ειναι αναγκαιο τοτε τα σταυρωνουμε καθετα μεταξυ τους.Που είδες βρε Μανώλη γραμμένο ότι πάει κάποιος να αποδείξει ότι οι παρεμβολές και τα παράσιτα δεν επηρεάζουν τον ήχο ?