ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

Reaction score
3.340
παντέντα χωρίς επικάλυψη σοκολάτας

Stillpoints ERS redirects, absorbs, and diffuses EMI/RFI frequencies. The benefits resulting in a less than desirable balance.

http://www.tnt-audio.com/accessories/ers_cloth_e.html
Diabolical, τα φύλλα ERS της Stillpoints τα είχα αναφέρει στην αρχή αυτού του θέματος. Μπορείς να καλύψεις με αυτά πολύ μεγαλύτερες επιφάνειες , π.χ. το εσωτερικό ενός DAC ή ενός phono stage.

Reaction score
3.340
Ακομα περιμενω ......................
Θα είσαι ο πρώτος. Ετοιμάζω την κατασκευή που θα παράγει τα Η/Μ πεδία πολύ κοντά στην ψηφιακή πηγή σου. Βλέπω ότι χρονικά ήσουν ο πρώτος που δήλωσες συμμετοχή. Well done.

Η πρώτη δοκιμή λοιπόν θα γίνει εντός Φεβρουαρίου στο σύστημα του VLASSIS-S.

Θα ακολουθήσουν άλλες δύο δοκιμές.

Reaction score
2
Θα είσαι ο πρώτος. Ετοιμάζω την κατασκευή που θα παράγει τα Η/Μ πεδία πολύ κοντά στην ψηφιακή πηγή σου. Βλέπω ότι χρονικά ήσουν ο πρώτος που δήλωσες συμμετοχή. Well done.

Η πρώτη δοκιμή λοιπόν θα γίνει εντός Φεβρουαρίου στο σύστημα του VLASSIS-S.

Θα ακολουθήσουν άλλες δύο δοκιμές.
Γιωργο θα ηθελα να μου εξηγησεις τον σκοπο αυτου του πειραματος...

Reaction score
3.340
Να διερευνήσουμε το κατά πόσον μπορεί να επηρεαστεί ο ήχος μιας ψηφιακής πηγής υψηλής πιστότητας όταν πλησίον της εκπέμπονται έντονα Η/Μ πεδία ή/και RF.
Δεν θα χρησιμοποιηθεί κάποιο προϊόν που θα μπορούσε να μειώσει την επίδραση αυτών των πεδίων κατά οποιονδήποτε τρόπο. Αν κάποιο φίλοι φέρουν μαζί τους τέτοια προϊόντα, αυτά θα δοκιμαστούν μετά το πέρας των δοκιμών. Κατά τη διάρκεια του πειράματος όλα τα “εξαγνιστικά” θα απομακρυνθούν από το χώρο.

Κάποια στιγμή θα ανοίξω καινούργιο θέμα .

Reaction score
2
Περίμενω απάντηση για τον ειρωνικό τρόπο συμπεριφοράς κουφού πάρεδρου σωματείου της περοχής μας

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.831
Δεν μπορεί τώρα. Να δεις πως το είπε... α! Τεστάρει την ανθεκτικότητα των σχέσεων των ανθρώπων (και καλά). Με λίγα λόγια τα 'χει βάλει με όλο τον κόσμο στο ακα και όποιος του λέει όχι απειλείται με διαγραφή. Να δω αν τους διαγράψει ποιοί θα χρηματοδοτούν το χόμπι του (το ψευτοσάιτ). Μάλλον αυτοί θα τον διαγράψουν στο τέλος.

...

Reaction score
8
ο κ. Σκαλουμπακας λογω της συνεχους απαραδεκτης συμπεριφορας του, τοσο ως προς τα μελη, οσο και ως προς την συντακτικη και διαχειριστικη ομαδα του σαιτ μας και παρα τις συνεχεις προειδοποιησεις και νουθετησεις μας, απομακρυνθηκε απο την ιντερνετικη παρεα μας, πραγμα που δεν συνηθηζουμε και μας λυπει ιδιαιτερα ως τακτικη.

Reaction score
874
ΘΑ σου πω εγώ...
Αφού είδαμε πως τα NMP'S κάνουν τη δουλειά που λένε αποτρέπουν δηλαδή ή αποροφούν τις ηλεκτρονικές παρεμβολές και τα παράσιτα...τώρα πάμε να αποδείξουμε πως οι παρεμβολές και τα παράσιτα δεν επηρρεάζουν τον ήχο...
Αυτή η μιζέρια θα μας φάει ρε π..... μου.....

Reaction score
1.844
Απάντηση: ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

Μα δεν πωλούνται με στόχο να αποτρέψουν τις παρεμβολές, αλλά υποσχόμενα πως βελτιώνουν τον ήχο. Και με ανάλογη τιμή φυσικά. Αν το επίτευγμα ήταν μόνο το πρώτο, καταλαβαίνεις ποια θα ήταν η τιμή. :126:

Reaction score
1.685

Μα δεν πωλούνται με στόχο να αποτρέψουν τις παρεμβολές, αλλά υποσχόμενα πως βελτιώνουν τον ήχο. Και με ανάλογη τιμή φυσικά. Αν το επίτευγμα ήταν μόνο το πρώτο, καταλαβαίνεις ποια θα ήταν η τιμή. :126:
Μηπως πωλουνται με τον στοχο οτι βελτιωνουν τον ηχο επειδη αποτρεπουν τις παρεμβολες.?

Reaction score
1.844

Μα το ίδιο είπα. Απλά μπήκα και σε άλλα θέματα πέραν του χομπίστικου. Με λίγα λόγια ένας χομπίστας ήχου δεν θα δώσει καμιά σημασία αν το μόνο που κάνουν είναι να απορροφούν τις παρεμβολές. Θα ενδιαφερθεί μόνο αν ταυτόχρονα βελτιώνουν και τον ήχο.

Reaction score
1.844

Άκουσες να πω όχι; Είμαι στο δεν ξέρω, δεν απαντώ. Περιμένω τα αποτελέσματα δοκιμών μελών της κοινότητας, εμπειρότερων στο αντικείμενο από μένα.

Παρεμπιπτόντως τα αποτελέσματα έχουν καθυστερήσει και μειώνεται το ενδιαφέρον. Το δικό μου αλλά, υποθέτω, και άλλων. :117:

Reaction score
1.685

Θα συμφωνησω, 600 ποστς και κανενα αποτελεσμα δοκιμων.

@SUDOKU, μονο τα NMSP δουλεουν?

Reaction score
3.340
ΘΑ σου πω εγώ...
Αφού είδαμε πως τα NMP'S κάνουν τη δουλειά που λένε αποτρέπουν δηλαδή ή αποροφούν τις ηλεκτρονικές παρεμβολές και τα παράσιτα...τώρα πάμε να αποδείξουμε πως οι παρεμβολές και τα παράσιτα δεν επηρρεάζουν τον ήχο...
Αυτή η μιζέρια θα μας φάει ρε π..... μου.....
Που είδες βρε Μανώλη γραμμένο ότι πάει κάποιος να αποδείξει ότι οι παρεμβολές και τα παράσιτα δεν επηρεάζουν τον ήχο ?

Οταν στο σχολείο σου ζητούσε ο δάσκαλος να αποδείξεις μια μαθηματική σχέση, πιστεύεις ότι προσπαθούσε να σε κάνει πιο έξυπνο ή πιο βλάκα τελικά ?

Reaction score
1.685
Απάντηση: Re: ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

Που είδες βρε Μανώλη γραμμένο ότι πάει κάποιος να αποδείξει ότι οι παρεμβολές και τα παράσιτα δεν επηρεάζουν τον ήχο ?
Μονο που αυτες οι παρεμβολες εχουν μια παλια και γνωστη μεδοδο αντιμετωπισης σε μεγαλο βαθμο. Κι αυτη λεγεται σωστη διαχειρηση των καλωδιων στο συστημα, δεν τρεχουμε ποτε παραλληλα καλωδια σε κοντινοτερη των 10 εκατοστων αποσταση μεταξυ τους οτι και να μεταφερουν κι αν αυτο ειναι αναγκαιο τοτε τα σταυρωνουμε καθετα μεταξυ τους.
Επισης ολες οι συσκευες ειναι μεταλλικες και γειωμενες. Αυτο απο μονο του τις θωρακιζει μ αποτελεσμα την σημαντικη μειωση της ηλεκτρομαγνητικης ακτινοβολιας και προς τα εξω αλλα και προς τα μεσα.
Αν τηρησουμε σχολαστικα καποιες βασικες αρχες τοτε τα εξαγνιστικα αυτα κι οποια αλλα μας ειναι το ιδιο απαραιτητα η αποτελεσματικα?

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.330
Members
38.446
Νεότερο μέλος
Gian