transport γενικα...

D

deleted user 10898

Guest
Να υποθέσω ότι τα τραγούδια έχουν περαστεί μέσω itunes?
Αν ναι τότε δεν παίζει κανένα ρόλο το ότι το dac του ipod παρακάμπτεται γιατι το μέγιστο που μπορεί να φτάσουν είναι 16/48(Με ότι περίεργες μετατροπές κάνει το itunes)

Για αυτό ρώτησα για εγχειρισμένο ipod(δλδ να μπορεί να παίξει αρχεία που ΔΕΝ έχουν περαστεί μέσω itunes)
η συγκριση εγινε σε redbook, 16/44.
ζηταω συγνωμη, δεν καταλαβα αρχικα τι ηθελες να πεις, δεν μιλαω για υψηλη ευκρινεια αλλα για απλο cd τρανσπορτ που αφορα και το μεγαλυτερο κοματι των χρηστων ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ!

D

deleted user 10898

Guest
η κοντρα εγινε το τελευταιο διαστημα.
αντιπαλοι ηταν ενα wadia itransport και ενα transport "παραδοσιακο" βασισμενο στο cd pro 2 της philips με υλοποιηση πολυ προσεγμενη σε τροφοδοσια κλπ.
το dac μου βασιζεται σε AD1865n-k non os. θεωρειτε ισως το πιο ευηχο (αναλογικο?) dac που βγηκε ποτε. ανεβαινει μεχρι 18/96, αλλα οι δοκιμες εγιναν 16/44.
προενισχυτες dared mc7p και ενας παθητικος με μετασχηματιστες (κυριως απο αυτον ακουω). ηχεια martin logan Purity (ενεργα). blue jeans cable (belden) παντου.

σε μικρο χρονικο διαστημα η διαφορα ηταν εμφανης. το φιλιπσ "πατησε" στην κυριολεξια το wadia....
το ευρος και βαθος σκηνης αυξηθηκε, ενω ολα ακουγονταν πιο φυσικα και καθαρα. μεγαλη εντυπωση μου εκανε η ρυθμικοτητα (ροη) που ειχε το φιλιπσ.
στο τελικο τεστ, η γυναικα μου που παιζει πιανο μου ειπε (5ο κονσερτο του Bethoven) "ειναι το πιο φυσικο πιανο που εχω ακουσει στο συστημα μας")
το φιλιπσ σε λιγο θα γινει δικο μου.
γιατι? γιατι "ματσαρει" και καλυπτει τις "αδυναμιες" του ντακ μου.

D

deleted user 10898

Guest
και φτανουμε στο τελικο ερωτημα. μηπως αυτες οι αδυναμιες ενος non os dac παλιας εποχης που ενα καλο τρανσπορτ τις εξουδετερωνει, τελικα παραγουν καλυτερο ηχητικα αποτελεσμα απο ενα συγχρονο ντακ που εχει ανοσια στο jitter ΑΛΛΑ με ηχητικο κοστος?
(ελπιζω να απαντησει με το συγκριτικο που ετοιμαζει ο κ.Τσαντουλης)(καλο πασχα....)
Νικος

Reaction score
0
Νικο εννοειται οτι θα το φερεις στο συγκριτικο,ετσι?
Και αν παλι το cm102 ειναι καλυτερο σε βλεπω να γλυτωνεις και πολλα λεφτα

D

deleted user 10898

Guest
Νικο εννοειται οτι θα το φερεις στο συγκριτικο,ετσι?
Και αν παλι το cm102 ειναι καλυτερο σε βλεπω να γλυτωνεις και πολλα λεφτα
που χαθηκες? εαν δεν μου φτιαξεις usb σε I2S δεν κανουμε δουλεια...βεβαια μετα θα θελω αλλο dac...
ναι καπου το διαβαζα ποσο καλα παιζει το cm102 σε non os dacs...
c u ...

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.951
indeed (αφου γραφουμε αγγλικα...)
ήρθε ιντερνετοκατέβατος ένας υιός που μεταξύ άλλων δε μου επέτρεπε αλλαγή γλώσσας, και προκειμένου να γράφω γκρίκλις πήγα στρέιτ στο ίνγλις:139::143:

Βέβαια ο υιός εφονεύθη πάραυτα, μαζί με τις καταχωρήσεις του στο ρέτζιστρι, ας ειν' καλά το ρετζέντιτ, αλλά μέχρι να κάνω ριστάρτ δεν υπήρχε δυνατότητα ελληνικού πληκτρολογίου.

καταραμένα γουίντοους, την ψυχή μας φάγατε!!!!! :142:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.876
Members
38.510
Νεότερο μέλος
who7