AΠΛΑ ΕΠΑΘΑ ΣΟΚ.....

Reaction score
1
Δηλαδή δεχόμαστε ότι μας πλασάρουν/παρουσιάζουν μέχρι αποδείξεως του εναντίον,
ή τα κοιτάμε με σκεπτικισμό μέχρι αποδείξεως του ότι δουλεύουν?

Αυτό είναι το ερώτημα.

Και η απάντηση είναι ότι
- Όταν ο άλλος σου ζητάει τα χρήματά σου.
- Όταν με τις απλές γνώσεις (φυσικής στην προκειμένη) αδυνατείς να δεχτείς αυτά που σου λένε.

Τότε το απορίπτεις μέχρι να σου αποδείξουν ότι δουλεύει. Άν ήταν με οτιδήποτε βλέπουμε γύρω μας να τρέχουμε νά δούμε αν όντως δουλεύει (ακούς εκεί υποχρέωση να το δέχομαι και να το ψάχνω όταν μου ζητάνε τα λεφτά μου) δεν θα έπρεπε να κάνουμε άλλη δουλειά απο το να χαζεύουμε στο ίντερνετ όλη την ζωή μας.

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: AΠΛΑ ΕΠΑΘΑ ΣΟΚ.....

.....
....
ΠΡΩΤΑ Ο ΧΩΡΟΣ....
Φυσικά θα συμφωνήσω :126:

Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι, πως κάποιος που πιστεύει σε αυτό, πειραματίζεται με τέτοια 'αντικείμενα' !
Γιατί να μην ακολουθήσει πρώτα την ορθολογιστική πλευρά προσέγγισης ? (μετρήσεις).

Είναι σαν το τσεκάπ σε γιατρό.
Πρώτα κάνεις εξετάσεις, εντοπίζεις το πρόβλημα και μετά ακολουθείς συγκεκριμένη αγωγή.

Το να λες αυτό το 'χάπι' κάνει καλό (που μπορεί να συμβεί) δεν σημαίνει ότι λύνει τα προβλήματά σου + δεν λύνει τα προβλήματα σε όλους.

Δεν μπορώ να σου πω ότι αυτά που άκουσες και περιέγραψες είναι λάθος, αλλά σκέψου ότι μπορεί να πετύχεις ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα και πιο φτηνά, αρκεί να ξέρεις τι πρέπει να βελτιώσεις και πως το θες.

Reaction score
2
Re: Απάντηση: Re: AΠΛΑ ΕΠΑΘΑ ΣΟΚ.....

Λοιπόν...Σου λέω εγώ πως είμαι αστροναύτης...
Να σεβαστείς τη γνώμη μου και να ψάξεις να βρεις πληροφορίες στο δίκτυο για τις αποστολές που έχω λάβει μέρος... ....

SUDOKU the Spaceman !!!
Το πρόβλημα του Σου λέω εγώ το έχω ξεπεράσει απο καιρό
αλλά
Βεβαίως και θα σεβαστώ!!! την γνώμη σου
και θα το ψάξω στο δίκτυο για τις αποστολές που έχεις λάβει μέρος...Ευχαρίστως.........
ΑΛΛΑ άν λέω ΑΝ !!!!!!δεν βρίσκω καμμία πληροφορία σχετική με τις αποστολές που έχεις λάβει μέρος
γιάτι θα πρέπει να σχοληθώ???? μαζί σου???? και απλά να μην σε
θεωρήσω ανύπαρκτο????

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Το μεγαλύτερο σφάλμα στο εν λόγω χόμπι είναι η σύγχυση μεταξύ γνώσης και εμπειρίας.

...

JL_

Reaction score
19
Μπα, φίλε Νίκο, εγώ πιστεύω πως το μεγαλύτερο σφάλμα του εν λόγω χόμπυ είναι η πεποίθηση πως υπάρχουν μηχανήματα και αξεσουάρ που μπορούν να μετατρέψουν ένα δωμάτιο σε μέγαρο μουσικής με ζωντανή ορχήστρα. Πασπάλισε το και με τα ποσοστά κέρδους που αποφέρουν τα εν λόγω μηχανήματα και αξεσουάρ και έχεις όλη την σημερινή κατάσταση μπροστά σου...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ξέρεις τι γίνεται ρε συ, όταν δεν υπάρχει σαφής διαχωρισμός των παραπάνω, ο καθένας αυτομάτως δικαιούται να λέει το μακρύ του και το κοντό του. Αυτό, ειδικά αν έχεις και όμορφο τρόπο να το μεταφέρεις (η τέχνη του hi end), όπως καταλαβαίνεις πουλάει (στα ζωντανά).

...

Reaction score
2
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: AΠΛΑ ΕΠΑΘΑ ΣΟΚ.....

Φυσικά θα συμφωνήσω :126:

Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι, πως κάποιος που πιστεύει σε αυτό, πειραματίζεται με τέτοια 'αντικείμενα' !
Γιατί να μην ακολουθήσει πρώτα την ορθολογιστική πλευρά προσέγγισης ? (μετρήσεις).

Είναι σαν το τσεκάπ σε γιατρό.
Πρώτα κάνεις εξετάσεις, εντοπίζεις το πρόβλημα και μετά ακολουθείς συγκεκριμένη αγωγή.

Το να λες αυτό το 'χάπι' κάνει καλό (που μπορεί να συμβεί) δεν σημαίνει ότι λύνει τα προβλήματά σου + δεν λύνει τα προβλήματα σε όλους.

Δεν μπορώ να σου πω ότι αυτά που άκουσες και περιέγραψες είναι λάθος, αλλά σκέψου ότι μπορεί να πετύχεις ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα και πιο φτηνά, αρκεί να ξέρεις τι πρέπει να βελτιώσεις και πως το θες.
Εχεις δίκιο σε οτι λές
Αλλά το πρώτα ο χώρος μου προέκυψε ΤΩΡΑ....ΚΑΙ μετά τα παιχνίδια....
Απλά εντοπίζοντας σαν πρόβλημα μου τον χώρο
εχοντας υπ οψιν οτι τα ηχεία είναι σε απόσταση 30 cm απο τον πίσω τοίχο με αποτέλεσμα ελάχιστο βάθος εικόνας τι θα πρότεινες????
Το ότι τα ηχεία έχουν γρέζι με ασημένιο καλώδιο στα μεσαία???
Τι θα πρότενες????

κάθε γνώμη σου
ευπρόσδεκτη

Reaction score
2
Το μεγαλύτερο σφάλμα στο εν λόγω χόμπι είναι η σύγχυση μεταξύ γνώσης και εμπειρίας.

...
και απο ότι βλέπω μάλλον η άγνοια πουλάει και μάλιστα άν είνα και με κέρατο ακόμα καλύτερα

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Δεν ξέρω τι εννοείς αλλά γεγονός είναι ότι μιας και τα πάντα ανάγονται στην αιώνια κολοκυθόπιτα, για να γίνει κάποιος έμπορος ειδών hi fi, αρκούν τα προσόντα ενός εμπόρου οπωροκηπευτικών.

...

Reaction score
2
Μπα, φίλε Νίκο, εγώ πιστεύω πως το μεγαλύτερο σφάλμα του εν λόγω χόμπυ είναι η πεποίθηση πως υπάρχουν μηχανήματα και αξεσουάρ που μπορούν να μετατρέψουν ένα δωμάτιο σε μέγαρο μουσικής με ζωντανή ορχήστρα. Πασπάλισε το και με τα ποσοστά κέρδους που αποφέρουν τα εν λόγω μηχανήματα και αξεσουάρ και έχεις όλη την σημερινή κατάσταση μπροστά σου...
Αλήθεια??
δεν κατάλαβες οτι είναι αδύνατον να μετατρέψεις τον χώρο
του κάθε ένα απο εμάς σε μέγαρο μουσικής..και οτι δεν είναι το ζητούμενο αυτό

Και οτι το ζητούμενο είναι απλά να ακούσουμε καλύτερα τα μηχανήματα μας???? στον δικό μας?? χώρο?????

Reaction score
2
Δεν ξέρω τι εννοείς αλλά γεγονός είναι ότι μιας και τα πάντα ανάγονται στην αιώνια κολοκυθόπιτα, για να γίνει κάποιος έμπορος ειδών hi fi, αρκούν τα προσόντα ενός εμπόρου οπωροκηπευτικών.

...
Συμφωνώ μαζί σου αλλά προτιμώ να είμαι λάχανο στον έμπορο που πουλά ανά την υφήλιο παρά πρόβατο στον Εν Ελλάδι μαντρί

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.138
Ρε ημίθεε
μάλλον θα ήθελα πιό σοβαρές αντιπαραθέσεις
μιάς και σε γουστάρω
Να με συγχωρείς, ομιλώ σοβαρά. Αν δεν ξέρεις, δεν ξέρεις πότε είσαι θύμα, πρόβατο επί σφαγή, πές το όπως θέλεις.

Και συγγνώμη δηλαδή! Σε ένα θέμα που έχει να κάνει με ματζούνια και αυθυποβολή, λυπάμαι, ειλικρινά το λέω, δεν μπορώ παρά να το ρίξω στην πλάκα.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
ΙRΟΝ αυτό λέγεται ξενομανία. :114:
Πάντως και για να επιστρέψουμε στο θέμα, το μαντζαφλάρι της acoustic αποτέτοιας, είναι το πλέον ακατάλληλο προϊόν με το οποίο θα μπεις στις έννοιες της ακουστικής χώρου. Η ακουστική χώρου είναι μια επιστήμη. Καλό είναι λοιπόν να την αντιμετωπίζουμε ως επιστήμη και όχι ως έναν ακόμη χώρο στον οποίον μπορούν να ευδοκιμήσουν τα παντός είδους λιβανιστήρια, από όποια χώρα του πλανήτη κι αν προέρχονται. Αν θέλεις να ασχοληθείς σοβαρά με τον χώρο σου για να πάρεις όπως πολύ σωστά λες το 100% των μηχανημάτων σου, υπάρχει πάντα η σωστή οδός. Όπως καταλαβαίνεις όμως, η σωστή οδός δεν έχει να κάνει με τις υποκειμενικές εξηγήσεις του καθενός γι αυτό και δεν πουλιέται από τους εμπόρους της πλακός. Αλλού πρέπει να ψάξεις.

...

Reaction score
2.485
Παιδιά ,

Εχω καταλήξει ότι το βασικότερο στοιχείο της κρίσης μας είναι η προσωπική ΔΙΑΘΕΣΗ.

Κάτι που είναι όμως πολύ ευμετάβλητο .

Υπάρχουν φορές που μας αρέσει πολύ το αυτοκίνητο μας / σπίτι / ρούχα / φαγητό / γυναίκα κλπ. κλπ. . Και άλλες φορές που όλα μας την σπάνε.
Επίσης θεωρούμε με μαθηματική πιθανότητα το διαφορετικό ως καλύτερο , τουλάχιστον στην αρχή.
Δεν μπορεί να εξαιρείται από αυτό και το hi-end που έτσι και αλλιώς στερείται αντικειμενικής προσέγγισης

Αυτό που έχει πλάκα είναι ότι αν (λέω ΑΝ) επιχειρούσαμε να αφαιρέσουμε σταδιακά ΟΛΕΣ τις βελτιώσεις που έχουμε κάνει στο σύστημα μας . Αρχίζοντας από την πλέον πρόσφατη , την αμέσως προηγούμενη κλπ .κλπ .κλπ. που θα κατέληγε τελικά αυτό το φουκαριάρικο το σύστημα με το πισωγύρισμα αυτό .? (εξαιρούνται οι βελτιώσεις του χώρου φυσικά)

Με την αφαίρεση όλων των αλλαγών (που …το εκτοξεύουν κάθε φορά –αν ήταν διαστημόπλοιο θα είχε βγεί από το γαλαξία ) τι θα έμενε τελικά .
Θα έπαιζε χειρότερα από κινητό.?
Η μήπως έπαιζε και καλύτερα .? (μήπως δηλαδή μετά από χίλιες εκτοξεύσεις ...έιχε ξαναγυρίζει στην αρχή ).

ΥΓ. Προσωπικά δεν θα έλεγα όχι να δοκιμάσω το ,περί ού ο λόγος , μαγικό φίλτρο.

toulou

Δικαναλίδης
Reaction score
2.341
Ρε σεις, τα διάβασα όλα! 119 ποστς + ένα το δικό μου 120!!!
Τα βάζεις απόξω και απο μέσα....
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΧΑΑΑΧΑΑααααααα....χ

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.099
Members
38.530
Νεότερο μέλος
Σωτήρης Καλύμνιος