Οι 5 κορυφαίες ροκ μπάντες

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Κατά την ταπεινή μου άποψη είναι χαζομάρα να βάζουμε τους Floyd σε αυτήν την κουβέντα. Οι Floyd έκαναν διαχρονική τέχνη που δεν θα σταματήσει να ακούγεται ποτέ. Τι συγκρίνουμε τώρα;

...

Reaction score
1.213
θα ηθελα να μου λυσετε μερικες αποριες :

Eιναι κακοι (οι beatles ) σε αυτο που εκαναν (ποπ κυριως ) ?

Ειχαν ταλεντο σε αυτο που εκαναν ?

Περα των ποπ τραγουδιων τραγουδησαν αλλα ειδη μουσικης η εβαλαν αλλα τετοια στοιχεια στη μουσικη τους με επιτυχια ?

Επηρεασαν αλλα σχηματα ?

Ποια η γνωμη αλλων σχηματων για αυτους ?

Αυτα προς το παρον.:138: (Και οχι δεν μου αρεσαν ποτε ιδιαιτερα.. )

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Τι πάει να πει ρε Μελέτη αν ήταν καλοί στο είδος τους. Και η Θώδη στο είδος της είναι κορυφή.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν ήταν ρόκ μπάντα. Τώρα αυτό που ήταν, είναι λίγο έως πολύ ακαθόριστο.

...

Reaction score
8

με προθυμια φιλε

οχι

ναι και ο Ξανθοπουλος το ιδιο

Περα των ποπ τραγουδιων τραγουδησαν αλλα ειδη μουσικης η εβαλαν αλλα τετοια στοιχεια στη μουσικη τους με επιτυχια ?

ναι και αυτη το ιδιο

http://www.youtube.com/watch?v=efmhbl8rM4s

Επηρεασαν αλλα σχηματα ?

ναι και η Αντζελλα Δημητριου επισης, οποτε αυτο δεν ειναι απαραιτητα θετικο.

που να ξερω εγω. Αλλα πρεπει να ηταν η συμπαθεια του Μορισσον.

Αυτα προς το παρον. (Και οχι δεν μου αρεσαν ποτε ιδιαιτερα.. )οχι

ουτε κι εμενα

Reaction score
0
καλο ειναι οτι δεν καταλαβαινουμε να μην προσπαθουμε να το αναλυσουμε.
Πριν το απορρίψω του έδωσα κάθε ευκαιρία να με κερδίσει.

να υποθεσω θαυμαστης της Βουγιουκλακη στο νιαου νιαου βρε γατουλα;
Έλεος με τις γραφικότητες αυτού του τύπου. Έγραψα τη γνώμη μου χωρίς να απαιτήσω από κανέναν να την ασπαστεί.

Reaction score
40
Απάντηση: Οι 5 κορυφαίες ροκ μπάντες

Έλεος με τις γραφικότητες αυτού του τύπου. Έγραψα τη γνώμη μου χωρίς να απαιτήσω από κανέναν να την ασπαστεί
marvin αλίμονο αν είμασταν κριτές (δικαστές) στις μουσικές προτιμήσεις του κάθε ανθρώπου γιατί τότε δεν θα είμασταν νοήμοντα όντα αλλά ελαφροίσκιωτοι!!!
Όμως δεν μπορούμε να εντάξουμε στα ροκ συγκροτήματα ιδιαίτερα τους Beatles και δεν θα αναλύσω το αυτονόητο!!

Η αλήθεια είναι ότι έχουν πει ελάχιστα καλά κομμάτια και αυτό μπορεί εύκολα να γίνει αντιληπτό από ανθρώπους που έχουν ακούσει άπειρα συγκροτήματα της εποχής και όχι μόνο...

Reaction score
6

Επηρεασαν αλλα σχηματα ?

Αυτα προς το παρον.:138: (Και οχι δεν μου αρεσαν ποτε ιδιαιτερα.. )
Εχμ!

Pop κυρίως; E, όχι και κυρίως! Άλλωστε pop είναι το popular γενικότερα.
Αν δεν επηρρέασαν οι Beatles την παγκόσμια μουσική σκηνή τότε ποιος;

Παντου πρωτοπόροι.
Και όχι μόνο στη σύνθεση, αλλά και στην παραγωγή.
Όλοι οι άλλοι ακολούθησαν μετά

Ιδίως από το Sgt. Peppers και μετά.

Reaction score
6
επίσης, αναφέρθηκε και πιο πριν, καλό είναι να θυμόμαστε σε ποια εποχή έγιναν όλα αυτά πριν συγκρίνουμε.

Εγώ βέβαια δεν είμαι της σύγκρισης όταν μιλάμε για κορυφαία συγκροτήματα όπως οι Beatles, οι Stones, οι Zeppelin και πολλά άλλα που ξεχνάω τώρα.

Απλά τα γουστάρω όλα.

Και μια και πέρασαν 40 χρόνια από τότε... :116:

[YOUTUBE]YVT_KRRwH0M[/YOUTUBE]

Reaction score
40
Απάντηση: Re: Οι 5 κορυφαίες ροκ μπάντες

επίσης, αναφέρθηκε και πιο πριν, καλό είναι να θυμόμαστε σε ποια εποχή έγιναν όλα αυτά πριν συγκρίνουμε.

Εγώ βέβαια δεν είμαι της σύγκρισης όταν μιλάμε για κορυφαία συγκροτήματα όπως οι Beatles, οι Stones, οι Zeppelin και πολλά άλλα που ξεχνάω τώρα.

Απλά τα γουστάρω όλα.

[YOUTUBE]YVT_KRRwH0M[/YOUTUBE]
Είπαμε ελάχιστα κομμάτια αγγίζουν την ροκ μουσική τα περισσότερα από τα τραγούδια τους όμως είναι ευπεπτα ηχητικά συνολάκια για τις κυρίες και τους κύριους μιας συγκεκριμένης εποχής που πάλευε η αξία της ελευθερίας του λόγου με το κοινωνικό κατεστημένο που δυστυχώς στις μέρες μας ανθίζει κανονικά χωρίς το νόμο να μας μαζέψει!!:142:
Ευτυχώς που υπήρχε το καθαρόαιμο ροκ να μας θυμίζει την κόντρα στον άνεμο.....:138:

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Re: Οι 5 κορυφαίες ροκ μπάντες

Αυτό είναι από τα λίγα των Beatles που μου αρέσουν πολύ! :602:
Θα σου βρω πολλά ακόμα μόλις ξεμπερδέψουμε με τις γριές (ΗΡΑ).
Έχε λίγο υπομονή.

Είπαμε ελάχιστα κομμάτια αγγίζουν την ροκ μουσική τα περισσότερα από τα τραγούδια τους όμως είναι ευπεπτα ηχητικά συνολάκια για τις κυρίες και τους κύριους μιας συγκεκριμένης εποχής που πάλευε η αξία της ελευθερίας του λόγου με το κοινωνικό κατεστημένο που δυστυχώς στις μέρες μας ανθίζει κανονικά χωρίς το νόμο να μας μαζέψει!!:142:
Ευτυχώς που υπήρχε το καθαρόαιμο ροκ να μας θυμίζει την κόντρα στον άνεμο.....:138:
Έχω την αίσθηση πως όπως πολύς κόσμος, έτσι κι εσύ δεν έχεις ολοκληρωμένη εικόνα για τους Beatles.
Βρες μου ένα group στην εποχή τους (62-69) που να έχει κάνει κάτι αντίστοιχο.
Συνήθως όλοι θυμούνται μόνο τα yeah-yeah (που και αυτά πρωτοποριακά ήταν) και ξεχνάνε ποιοι αλλάξανε τη μουσική σκηνή.

Μπορεί να κάνω και λάθος (για την εικόνα) και να με συγχωρείς γι' αυτό αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δεν έχεις ακούσει από το '66 και μετά.

Επαναλαμβάνω βέβαια ότι αυτά δεν τα λέω για λόγους σύγκρισης.
Εννοείται ότι μου αρέσουν εξ' ίσου πολλά συγκροτήματα.
Και άλλα πολύ πιο υποδεέστερα από τους Beatles.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
40 χρόνια από τότε που οι "επαναστάτες" ανέβηκαν στην οροφή των γραφείων της δισκογραφικής. Μια περίοδος που δεν ήξεραν τι να κάνουν για να προκαλέσουν τα φώτα της δημοσιότητας. Ο Νταλάρας πιο επαναστατική ροκ μορφή είναι. :114:

...

Reaction score
6
40 χρόνια από τότε που οι "επαναστάτες" ανέβηκαν στην οροφή των γραφείων της δισκογραφικής. Μια περίοδος που δεν ήξεραν τι να κάνουν για να προκαλέσουν τα φώτα της δημοσιότητας. Ο Νταλάρας πιο επαναστατική ροκ μορφή είναι. :114:

...
Δεν είπε κανείς για επανάσταση.
We 're talking music.

Οι Beatles άνοιξαν το δρόμο τόσο στην pop (εννοώ σύγχρονη μουσική) όσο και στην παραγωγή με τον George Martin.

Reaction score
40
Απάντηση: Οι 5 κορυφαίες ροκ μπάντες

Δεν σε συγχωρώ γιατί αν έβλεπες πιό πάνω κάποια κομμάτια που έβαλα και τις χρονολογίες τους ίσως θα καταλάβαινες τι εννοώ!!::109:
Ας είναι καλά ο Λένον που έγραψε στίχο και μουσική και έσωσε την κατάσταση..

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ρε συ σταμάτα γιατί δεν αντέχω άλλο. :114:
Revolution, με ζιβάγκο κροκί, μαλλί τσατσαρόπληκτο, παλαμάκια, φωνούλες για ποίημα στην 25η Μαρτίου και έναν ντράμερ που κοντεύει να πάει για ύπνο. Χειρότεροι κι από την μπάντα των παπαροκάδων είναι. :142:

...

Reaction score
40
Απάντηση: Re: Οι 5 κορυφαίες ροκ μπάντες

Και αφού έχει ημίχρονο και πιάσαμε την παραμόρφωση στις κιθάρες...
http://www.youtube.com/watch?v=87yq372R4Ts

Diabolical αυτό σου αρέσει; :116:
http://www.youtube.com/watch?v=_fOs2Snt62U
............και στα δύο κλιπάκια ο Λένον? εμ πως να το κάνουμε ξεχώριζε... αλλά η ελαφρότητα του είναι διάχυτη:133:

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Οι 5 κορυφαίες ροκ μπάντες

Δεν σε συγχωρώ γιατί αν έβλεπες πιό πάνω κάποια κομμάτια που έβαλα και τις χρονολογίες τους ίσως θα καταλάβαινες τι εννοώ!!::109:
Ας είναι καλά ο Λένον που έγραψε στίχο και μουσική και έσωσε την κατάσταση..
O παναθηναικός φταίει... !:143:

Lennon McCartney έγραφαν ως επι το πλείστον και που και που ο Harrison.
Σπανίως έως ποτέ ο Ringo.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.885
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis