- Reaction score
- 684
Απάντηση: Re: AΠΛΑ ΕΠΑΘΑ ΣΟΚ.....
φιλε μου δε ξερω εαν παιζουν η δεν παιζουν αυτα τα πραγματα που λες οτι δοκιμασες.
Αλλα πολλα απο τα παιδια που σου απαντησαν δεν πιστευουν οτι αξιζει να χρησιμοποιησεις καλωδια ηχειων ακριβοτερα απο τα Goertz MI2 η αλλα καλωδια ρευματος εκτος του ηλεκτρολογου ακομα και εαν τους πεις οτι ακους τη διαφορα σε blind test.
Ειναι δυσκολο να πεισεις για τα συγκεκριμενα tweaks χωρις το αλλο placebo, αυτο των μετρησεων... Το ιδιο placebo που κανει τους ανθρωπους που ακουν μηχανηματα σαν τα Halcro να πιστευουν οτι παιζουν καλα επειδη μετρανε και καλα...
Αν δεν άκουγα διαφορές
με τα παιχνίδια αυτά
να είσαι σίγουρος οτι θα είχα κάνει μούγκα στην στρούγκα......
Φυσικά και άκουσα διαφορές.....
εσύ γιατί πιστεύεις ότι επιμενω στο θέμα?????
1.Γιατί είμαι κουφός και ΔΕΝ ακούω οτι ΔΕΝ υπάρχουν διαφορές με τα πωςταλέν που συμπέραναν κάποιοι...??
2.Οτι εγώ και καμία 10ριά άτομα που τα άκουσαν έχουντας την γνώμη οτι πραγματικά παίζουν!!!!!είναι έτοιμοι να τα αγοράσουν...
απλά κατέχονται απο το φαινόμενο placebo που κάποιοι άλλοι καλοθελητές έγραψαν στον χώρο???
3.Το ότι έχω ποσοστά απο τίς πωλήσεις του σχιστομάτη στην Ελλάδα?????
4.Το ότι τόσος αρνητικός σχολιασμός γράφθηκε στο νήμα για ένα προϊόν που δεν πουλειέται εντός Ελλάδος μόνο..
σε αντίθεση με προϊόντα που μόνο εντός Ελλάδος μπορούν να πουληθούν και απο τους περισσότερους και καλοθελητές είχαν θετικότατο σχολιασμό.....δεν σε κάνει να αναρωτηθείς???
5.H έγραψα κάτι χωρίς καμμία ιδιοτέλεια
γιατί πράγματικά ακούς διαφορές... και για να σταματήσει η στρούγκα???
ΥΓ.Μέχρι στιγμής απο όσους είχα την τιμή να μου απαντήσουν
δεν διάβασα εντυπώσεις ακούγοντας τα...
άν δεν σε βάζει και αυτό σε σκέψεις δεν φταίω εγώ.
φιλε μου δε ξερω εαν παιζουν η δεν παιζουν αυτα τα πραγματα που λες οτι δοκιμασες.
Αλλα πολλα απο τα παιδια που σου απαντησαν δεν πιστευουν οτι αξιζει να χρησιμοποιησεις καλωδια ηχειων ακριβοτερα απο τα Goertz MI2 η αλλα καλωδια ρευματος εκτος του ηλεκτρολογου ακομα και εαν τους πεις οτι ακους τη διαφορα σε blind test.
Ειναι δυσκολο να πεισεις για τα συγκεκριμενα tweaks χωρις το αλλο placebo, αυτο των μετρησεων... Το ιδιο placebo που κανει τους ανθρωπους που ακουν μηχανηματα σαν τα Halcro να πιστευουν οτι παιζουν καλα επειδη μετρανε και καλα...