- Reaction score
- 13.436
Re: Απάντηση: AΠΛΑ ΕΠΑΘΑ ΣΟΚ.....
Το μήκος κύματος αυτών των περιοχών είναι κατά πολύ μεγαλύτερο των διαστάσεων αυτουνού του <<εργαλείου>>.
Η μόνη λύση στο πρόβλημα σου είναι η μέτρηση της ακριβούς συχνότητας συντονισμού και η κατασκευή Συντονισμένου Πάνελ ή Resonance Panel όπως είναι γνωστό.
Τα συγκεκριμένα <<βελτιωτικά>> αποκλείεται να έχουν την παραμικρή επίδραση στο χαμηλό-μεσοχαμηλό που είναι οι περιοχές που παρατηρείται το μπουμάρισμα.Αντε να δεχθώ τη γνώμη
μικρό ηχείο μικτο δωμάτιο -μεγάλο ηχείο μεγάλο δωμάτιο
αλλά άν εγώ έχοντας πχ..το ultima 1 της Revel σε μεσαίο χώρο να μην μπορώ να το ανεχτώ???γιατί μπουμάρει.....
Να προσπαθήσω να γκρεμίσω το σπίτι???
μία λύση...μεγαλύτερος χώρος
Δεύτερη???λύση???? σχιστομάτης
Επειδή οι περισότεροι στον χώρο απλά έχουν τα μηχανήμα τους στο σαλόνι...μεγάλα μηχανήματα...μικρά...κορυφαία ή όχι
Εχοντας παραλάβει χθές δύο παιχνίδια απο αυτά ...απο εμπειρεία το μόνο που μπορώ να πώ δοκιμάζοντας τα και στον δικό μου χώρο και σε χώρο φίλο το μόνο που μπορώ να δηλώσω είναι ότι κάνουν δουλειά....
Βέβαια δεν αντιλέγω οτι άν είχα τον χώρο να δημιουργήσω έναν ανηχοικό θάλαμο γιά τα μηχανήματά μου δεν θα ήταν το απολύτως ζητούμενο....
Αλλά τα μηχανήματα τα έχω ως μέσος θνητός σε μεσαίο χώρο
και ο σχιστομάτης μου αρέσει με οτι προσφέρει...
όποιος θέλει ας τα ακούσει στον δικό του χώρο και τα λέμε μετά...
Το μήκος κύματος αυτών των περιοχών είναι κατά πολύ μεγαλύτερο των διαστάσεων αυτουνού του <<εργαλείου>>.
Η μόνη λύση στο πρόβλημα σου είναι η μέτρηση της ακριβούς συχνότητας συντονισμού και η κατασκευή Συντονισμένου Πάνελ ή Resonance Panel όπως είναι γνωστό.