Most visitors online was 8878 , on 22 Jan 2026
?:139:Γνώμες για Nordost Frey, η εναλλακτικά για καλώδια 2μ στην κατηγορία των 1500-2000. Current setup: Analysis plus solo crystal oval 8 τερματισμένα με μπανάνες από τον εγχώριο αντιπρόσωπο.
Κάτι τέτοια γράφεις και ξεκινάει πόλεμος.Είχα τα valhalla, πολύ αναλυτικά καλώδια τα οποία έχουν ένα περίεργο εφέ στο soundstage και σίγουρα έχουν δικό τους χαρακτήρα κάτι το οποίο ΔΕΝ θες. Προσωπικά το αντικατέστησα εκείνη την εποχή με ένα καλώδιο των 5 ευρώ.
Μιχαλη αστο καλυτερα...Εγώ φταίω που 5 ευρώ έπαιξαν καλύτερα από 5000?
Από το να καλύψω το tweeter με μία πετσέτα, έβαλα πάνω το καλωδιάκι και έστρωσε το σύστημα. :143::142:
Θα πρέπει να δώσεις πολλά φιλαράκo, δεν φεύγω εγώ από το Avsite.
Με δύο καλώδια ρεύματος 20Α με αμερικάνικο φις το συζητάμε. :144:
καλα μπορει να μην εφταιγε το καλωδιοΕγώ φταίω που 5 ευρώ έπαιξαν καλύτερα από 5000?
Από το να καλύψω το tweeter με μία πετσέτα, έβαλα πάνω το καλωδιάκι και έστρωσε το σύστημα. :143::142:
Θα πρέπει να δώσεις πολλά φιλαράκo, δεν φεύγω εγώ από το Avsite.
Με δύο καλώδια ρεύματος 20Α με αμερικάνικο φις το συζητάμε. :144:
:143::135:τελικα τι να βαλω στο σαντουιτς
μιας και τσαμπα καιει η λαμπα
Μιχάλη πιάστο καλύτερα. :135::143:Μιχαλη αστο καλυτερα...
μουσταλευριατελικα τι να βαλω στο σαντουιτς
μιας και τσαμπα καιει η λαμπα
Tελικά να το πιάσω ή να το αφήσω?Μιχάλη πιάστο καλύτερα.
Γράψεις δεν γράψεις, θα τα ακούσεις. Γράψε, για να έχει νόημα ο καυγάς.Tελικά να το πιάσω ή να το αφήσω?
Τι να πω και εγώ ο έρμος?
Άμα γράψω ότι φταίει το ηχείο θα τσακωθώ με το Θεοφιλάκο.
Άμα γράψω ότι φταίει το καλώδιο θα τσακωθώ με το Γιάννη.
Για αυτό δεν γράφω τίποτα για να έχω το κεφαλάκι μου ήσυχο.
Επί της ουσίας, αυτό που θέλω να πω είναι ότι το ακριβότερο δεν σημαίνει ότι είναι και το καλύτερο για ένα συγκεκριμένο σύστημα.
Τα ίδια προσπαθώ να πω και στα αμερικανάκια στο audiogon με πήραν με τις ντομάτες κάποιοι:
http://forum.audiogon.com/cgi-bin/fr.pl?fcabl&1234442294&openflup&47&4
Με εμενα δεν προκεται να τσακωθεις. Απλα μην λες λογια. Το οτι το καλωδιο δεν επαιξε στο συστημα σου δεν το κανει κακο! Για σκεψου να βγω να πω οτι το wawac παιζει χειροτερα απο ενα sony των 200 ευρω επειδη δεν "εκατσε" εκει που το ακουσα. Νομιζω οτι θα ακουστει βαρυ ασχετα αν δεν ισχυει αυτο...Tελικά να το πιάσω ή να το αφήσω?
Τι να πω και εγώ ο έρμος?
Άμα γράψω ότι φταίει το ηχείο θα τσακωθώ με το Θεοφιλάκο.
Άμα γράψω ότι φταίει το καλώδιο θα τσακωθώ με το Γιάννη.
Για αυτό δεν γράφω τίποτα για να έχω το κεφαλάκι μου ήσυχο.
Επί της ουσίας, αυτό που θέλω να πω είναι ότι το ακριβότερο δεν σημαίνει ότι είναι και το καλύτερο για ένα συγκεκριμένο σύστημα.
Τα ίδια προσπαθώ να πω και στα αμερικανάκια στο audiogon με πήραν με τις ντομάτες κάποιοι:
http://forum.audiogon.com/cgi-bin/fr.pl?fcabl&1234442294&openflup&47&4