Απάντηση: Οι 5 κορυφαίες ροκ μπάντες
Με το να είναι κάποιος πρωτοπόρος αυτό δεν σημαίνει ότι θα έχει πουλήσει ένα σκασμό δίσκους αλλά ότι θα έχει συμβάλει στην εξέλιξη και αλλαγή της μουσικής πορείας γενικότερα και ειδικότερα.
Αν κάποιος πουλάει (ξεπουλάει) λόγω καλού μάρκετινγκ καλά κάνει ..κάποιοι άλλοι δεν ξεπουλάνε αλλα απλά πουλάνε ποιότητα και ζουν από την τέχνη της μουσικής και μάλιστα αρκετά καλά.
Εντάξει πετυχημένος, δημοφιλής, διαχρονικές πωλήσεις ...πάλι για χρήματα μιλάς ενώ εγώ για τέχνη.Την πρωτοπορία μπορεί όχι, αλλά για το πιο πετυχημένος ή δημοφιλής, ναι, οι διαχρονικές πωλήσεις είναι το πιο αντικειμενικό κριτήριο.
Όλα τα άλλα εμπεριέχουν υποκειμενισμό, άρα δεν είναι ουδέτερα.
Κανένα από τα αγαπημένα μου γκρουπ δεν είναι στα τοπ των πωλήσεων, αλλά δε μπορώ να υποβιβάζω αυτούς που προηγούνται επειδή δεν αρέσουν εμένα. Απλά δεν τους ακούω.
Με το να είναι κάποιος πρωτοπόρος αυτό δεν σημαίνει ότι θα έχει πουλήσει ένα σκασμό δίσκους αλλά ότι θα έχει συμβάλει στην εξέλιξη και αλλαγή της μουσικής πορείας γενικότερα και ειδικότερα.
Αν κάποιος πουλάει (ξεπουλάει) λόγω καλού μάρκετινγκ καλά κάνει ..κάποιοι άλλοι δεν ξεπουλάνε αλλα απλά πουλάνε ποιότητα και ζουν από την τέχνη της μουσικής και μάλιστα αρκετά καλά.