Οι 5 κορυφαίες ροκ μπάντες

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Οι 5 κορυφαίες ροκ μπάντες

Επιτυχιες εννοεις αυτες που ξερεις εσυ?
Αυτες που αγοραζαν τ αμερικανακια η αυτες που μεσα στο χρονο εμειναν στο μυαλο και την καρδια οσων ξερουν 4-5 πραγματακια παραπανω λογω ενασχολησης?
καλώς ή κακώς τις επιτυχίες τις έκαναν τα Αμερικανάκια και τα Αγγλάκια. Είναι αριθμητικά περισσότερα :138:

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Οι 5 κορυφαίες ροκ μπάντες

Επιτυχιες εννοεις αυτες που ξερεις εσυ?
Αυτες που αγοραζαν τ αμερικανακια η αυτες που μεσα στο χρονο εμειναν στο μυαλο και την καρδια οσων ξερουν 4-5 πραγματακια παραπανω λογω ενασχολησης?
Επιτυχία στη μουσική είναι η ευρεία αποδοχή.

Αυτοί που ξέρουν 1.000.000 πραγματάκια παραπάνω και πάλι τους Beatles βάζουν στην κορυφή.

Κοινό, κριτικοί, παραγωγοί και καλλιτέχνες. Τι άλλο θέλετε;

0-4 :138:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Οι 5 κορυφαίες ροκ μπάντες

Χαχαχα!!!

Κατι σαν την Βισση στην Ελλαδα δηλαδη ε?
:142:

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Οι 5 κορυφαίες ροκ μπάντες

Χαχαχα!!!

Κατι σαν την Βισση στην Ελλαδα δηλαδη ε?
:142:
Τσούκου.

Είπα κοινό, κριτικοί, παραγωγοί και καλλιτέχνες. Εννοώ παγκοσμίως.

Για την ψωροκώσταινα έχω πει σε άλλο post. :136:

Reaction score
40
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Οι 5 κορυφαίες ροκ μπάντες

Αυτοί που ξέρουν 1.000.000 πραγματάκια παραπάνω και πάλι τους Beatles βάζουν στην κορυφή.

Κοινό, κριτικοί, παραγωγοί και καλλιτέχνες. Τι άλλο θέλετε;

0-4 :138:

1.000.000 σιδερένια μανταλάκια οι ενοχές σας----Κατερίναι Γώγου:142::142:άσχετο....σχεδόν

Pleoοοοο πες αλεύρι...η ιστορία σε γυρεύει....της ψυχεδέλειας..
διαβάστε τα more info....
http://www.youtube.com/watch?v=EVpBlMsA8DY

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Οι 5 κορυφαίες ροκ μπάντες

Τσούκου.

Είπα κοινό, κριτικοί, παραγωγοί και καλλιτέχνες. Εννοώ παγκοσμίως.

Για την ψωροκώσταινα έχω πει σε άλλο post. :136:
Και η Ελλαδα ειναι μια μικρογραφια αγαπητε μου.

Οι αποδειξεις που σ αρεσουν ειναι βασει πωλησεων και ψηφοφοριων μεταξυ αυτων που αγορασαν προηγουμενως.

Θα μου επιτρεψεις να μη λαμβανω υποψιν την ψηφο ενος καταστηματαρχη απ την Αριζονα και ενος βιμηχανικου εργατη απ το Μπερμπιγχαμ.

Reaction score
40
Απάντηση: Οι 5 κορυφαίες ροκ μπάντες

Ρωτήστε ηλικίες από 30-50 χρονών για να σας πουν αν ακούν τώρα τα σκαθάρια εγώ που ρώτησα 4 άτομα μου είπαν ότι τους άκουγαν μέχρι τα 15 τους:121:

Αλήθεια σε ποιά κλαμπς παίζουν τα σκαθάρια για.....να μην πάω?:138:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Σε κλαμπ?

Οχι δα!

Ουτε σε παιδικα παρτι, προτιμουν Ρουβα !

Reaction score
0

υποψιάζομαι πως προσπαθείτε να αυξήσετε τον αριθμό των posts σας . Αλλιώς , τι νόημα έχει πιά ;

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

υποψιάζομαι πως προσπαθείτε να αυξήσετε τον αριθμό των posts σας . Αλλιώς , τι νόημα έχει πιά ;
Δεν εχω τετοια αναγκη.

Reaction score
40

Σε αυτό το θέμα καταφέραμε χωρίς κανέναν τσακωμό να μπούμε σε αντιπαραθέσεις μεταξύ μας τα μέλη που μας ενδιέφερε το θέμα αυτό.
Ίσως ξεπεράσει ακόμα τα posts αν κάποια μέλη βάλουν και άλλες λίστες και εξηγήσουν λεπτομερειακώς για ποιό λόγο νομίζουν ότι κατά την κρίση τους αυτά τα 5 μπορεί και 6 ή 7 συγκροτήματα τα θεωρούν κορυφαία.....εξάλλου αν φανταστεί κανείς σε μια ζωντανή συζήτηση αν ήταν αυτό το θέμα μας τι θα γινόταν έτσι? Πόσο μάλλον σε μια διαδυκτιακή ''κουβέντα''?
Τώρα με το να λες ''υποψιάζομαι πως προσπαθείτε να αυξήσετε τον αριθμό των posts σας'' απευθύνεσαι σε όλα τα μέλη που είτε διαβάζουν απλώς είτε συμμετέχουν στο θέμα έτσι δεν είναι? και εφόσων είναι έτσι δεν είναι ότι καλύτερο....

Ρωτάς τι νόημα έχει......και όμως έχει από τη στιγμή που αναφέρονται λεπτομέρειες μουσικού ενδιαφέροντος που ίσως κάποιοι να μην γνώριζαν...αυτό είναι λίγο? Δεν νομίζω...και ας έχουμε βγει off topic αρκετές φορές είμαστε πάντα μέσα στο θέμα τελικά παραθέτοντας μουσικά παραδείγματα και ιστορικές αναφορές γιατί μόνο με τη σύγκριση υποκειμενική ή αντικειμενική (ο καθένας παίρνει ότι θέλει) βγαίνουν κάποια βασικά συμπεράσματα φιλτραρισμένα από την καλή διάθεση πάντα!!!:107:

ΥΓ. Δεν πήραμε κανένα μαστίγιο να διαβάσει κάποιος το θέμα....πόσο για να γράψει....λέμε τώρα....

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Οι 5 κορυφαίες ροκ μπάντες

Και η Ελλαδα ειναι μια μικρογραφια αγαπητε μου.

Οι αποδειξεις που σ αρεσουν ειναι βασει πωλησεων και ψηφοφοριων μεταξυ αυτων που αγορασαν προηγουμενως.

Θα μου επιτρεψεις να μη λαμβανω υποψιν την ψηφο ενος καταστηματαρχη απ την Αριζονα και ενος βιμηχανικου εργατη απ το Μπερμπιγχαμ.
Φοβάμαι πως όχι. Ιδιαίτερα αν σκεφτούμε από το '67 έως το '74.

Άλλες αποδείξεις δεν υπάρχουν.

Είπαμε, υποκειμενικά ο καθένας έχει τις προτιμήσεις του.

Και είπαμε επίσης ότι μια πεντάδα δε φτουράει.
Εγώ θέλω 20άδα και βάλε.

P.S. Είμαι δίπλα.

Reaction score
7

Ρωτήστε ηλικίες από 30-50 χρονών για να σας πουν αν ακούν τώρα τα σκαθάρια εγώ που ρώτησα 4 άτομα μου είπαν ότι τους άκουγαν μέχρι τα 15 τους:121:

Xαχαχαχαχαχαχ...Από τα πιο αστεία πράγματα που έχω ακούσει...Πες μου έναν αντιπροσωπευτικό 30άρη που άκουγε Beatles μέχρι τα 15 του....Μην τα παραλέμε κιόλας.Σε λίγο θα το κάνουμε Beatles ακούει η Μαρία Ελένη Beatles ακούει και ο βασιλιάς...Η γενιά του ΜΤV Βeatles? H μόνη χήρα που ξέρουν είναι η Courtney Love.

Reaction score
0

Αφού σφάχθηκα στο Καραϊσκάκη όπως αναμενόταν :108:, ας πω τη γνώμη μου.

Ρωτάς τι νόημα έχει......και όμως έχει από τη στιγμή που αναφέρονται λεπτομέρειες μουσικού ενδιαφέροντος που ίσως κάποιοι να μην γνώριζαν...αυτό είναι λίγο? Δεν νομίζω...και ας έχουμε βγει off topic αρκετές φορές είμαστε πάντα μέσα στο θέμα τελικά παραθέτοντας μουσικά παραδείγματα και ιστορικές αναφορές γιατί μόνο με τη σύγκριση υποκειμενική ή αντικειμενική (ο καθένας παίρνει ότι θέλει) βγαίνουν κάποια βασικά συμπεράσματα φιλτραρισμένα από την καλή διάθεση πάντα!!!:107:
Sorry αλλά δεν τη βλέπω την καλή διάθεση. Από τα δεκάδες ποστ που έχεις κάνει σε αυτό το θέμα το 99% είναι σποντούλες κατά των Beatles που αθροιστικά πλησιάζουν τα όρια του μίσους.
Και δεν έχω καταλάβει καν τί προσπαθείς να αποδείξεις αφού με το που σου απαντάει κάποιος ικανοποιητικά σε κάτι μετατοπίζεις αμέσως τα γκολ-ποστ (μετάφραση εκ του αγγλικού :116:) σε κάτι άλλο: μία δεν είναι ροκ, μετα δεν είναι αρκετά ψυχεδελικοί, μετά τα χρωστούσαν όλα στη Γιόκο Όνο, μετά δεν ήταν αρκετά ροκ μεταξύ 64-66, μετά τους άκουγαν μόνο κοριτσάκια, μετά δε σου αρέσουν επειδή παραήταν επιτυχημένοι (άρα δεν μπορούν να είναι και ποιοτικοί - ακούς Λουδοβίκο των Ανωγείων δεν είπαμε; :143:) μετά... μετά... μετά...

Πες ότι δεν τους γουστάρεις καθόλου να τελειώνουμε. Νομίζω ότι ο Unforgiven ήταν αυτός το είπε ήδη και μεγειά του με χαρά του, φυσικά και δεν του είπε κανείς κουβέντα. Όλα τα υπόλοιπα είναι θεωρίες χωρίς αντίκρυσμα.

ΥΓ. Το You 're gonna miss me μου αρέσει γιατί το θυμάμαι από το κορυφαίο soundtrack του High Fidelity. Αλλά καλώς ή κακώς μιλάμε για συγκρότημα υποσημείωση στην ιστορία της σύγχρονης μουσικής.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.648

μετά δε σου αρέσουν επειδή παραήταν επιτυχημένοι (άρα δεν μπορούν να είναι και ποιοτικοί - ακούς Λουδοβίκο των Ανωγείων δεν είπαμε; :143:) μετά... μετά... μετά...
:142: :142: :143:

Reaction score
40

Αφού σφάχθηκα στο Καραϊσκάκη όπως αναμενόταν , ας πω τη γνώμη μου.

Sorry αλλά δεν τη βλέπω την καλή διάθεση. Από τα δεκάδες ποστ που έχεις κάνει σε αυτό το θέμα το 99% είναι σποντούλες κατά των Beatles που αθροιστικά πλησιάζουν τα όρια του μίσους.
Και δεν έχω καταλάβει καν τί προσπαθείς να αποδείξεις αφού με το που σου απαντάει κάποιος ικανοποιητικά σε κάτι μετατοπίζεις αμέσως τα γκολ-ποστ (μετάφραση εκ του αγγλικού ) σε κάτι άλλο: μία δεν είναι ροκ, μετα δεν είναι αρκετά ψυχεδελικοί, μετά τα χρωστούσαν όλα στη Γιόκο Όνο, μετά δεν ήταν αρκετά ροκ μεταξύ 64-66, μετά τους άκουγαν μόνο κοριτσάκια, μετά δε σου αρέσουν επειδή παραήταν επιτυχημένοι (άρα δεν μπορούν να είναι και ποιοτικοί - ακούς Λουδοβίκο των Ανωγείων δεν είπαμε; ) μετά... μετά... μετά...

Πες ότι δεν τους γουστάρεις καθόλου να τελειώνουμε. Νομίζω ότι ο Unforgiven ήταν αυτός το είπε ήδη και μεγειά του με χαρά του, φυσικά και δεν του είπε κανείς κουβέντα. Όλα τα υπόλοιπα είναι θεωρίες χωρίς αντίκρυσμα.

ΥΓ. Το You 're gonna miss me μου αρέσει γιατί το θυμάμαι από το κορυφαίο soundtrack του High Fidelity. Αλλά καλώς ή κακώς μιλάμε για συγκρότημα υποσημείωση στην ιστορία της σύγχρονης μουσικής.
Ti γραφικός που είσαι... :142:
Μην κολλάς σε ταμπέλες. Προσωπικά προτιμώ ένα τέλειο pop κομμάτι σαν αυτά που έγραφαν με ευκολία οι Beatles από μια rock μετριότητα.
Aκριβώς όπως απάντησες μερικές σελίδες πιο πίσω...
Για πες μας εσύ αντικειμενικέ marvin τι είναι τέλειο pop και τι μέτριο rock ? Που στηρίζεται αυτή σου η απάντηση? τι είναι καλό και τι κακό για σένα στην μουσική γιατί αν είναι τέλειο για σένα ένα μέτριο για μένα κομμάτι σε πληροφορώ ότι ο Λουδοβίκος των Ανωγείων (γραψε και εσύ ποίηση αν μπορείς βγαλμένη από την ελληνική παράδοση) δεν πιάνεται και δεν μπορεί να τον ακουμπήσει κανένας που έχει διαφορετικό γούστο (υποκειμενικό)

Από πότε έγινες κριτής στα γραφόμενά μου και ποιός σε έβαλε μήπως έγινες δικηγόρος των σκαθαριών ξαφνικά?
Το τι ''γουστάρω'' και τι όχι το στηρίζω με παραδείγματα που εσύ δεν πρόκαμες....

Αν νομίζεις ότι οι απαντήσεις που έδωσα δεν σε πείθουν και θεωρείς ότι τα σκαθάρια είναι μεγάλοι και τρανοί δικαίωμά σου...όμως δικαίωμά μου αντικειμενικέ(o Θεός να σε κάνει) ''φίλε'' marvin είναι να λέω τη γνώμη μου δημοκρατικά και βάση διαλόγου πράγμα που εσύ με τα ειρωνικά σου σχόλια δεν κάνεις (θέλεις να δημιουργήσεις εντυπώσεις).:145:

Αν αυτό από τη μεριά σου λέγεται καλή διάθεση εδώ γελάνε μεγαλόφωνα Αν δεν βλέπεις καλή διάθεση από μεριάς μου άσε να το κρίνουν τα μέλη που είχα διάλογο μαζί τους και όχι εσύ

Η "συζήτηση" που γίνεται στα θέματα Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού πιο παραγωγική είναι από αυτό το τόπικ...
(άλλη μια σοβαρή λακωνική σου απάντηση στο θέμα)
Εδώ ήρθαμε να μιλήσουμε για μουσική να ανταλάξουμε απόψεις οι συζητήσεις για το γήπεδο είναι σε άλλη κατηγορία...ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ?:125:

Φιλικά πάντα.....αλλά με την ειρωνεία σου (αν συνεχίσεις) δεν ξέρω για πόσο....:))))

ΥΓ. Αλήθεια για πες μου που είναι τα post στα οποία ανέπτυξες την γνώμη σου όπως έκαναν άλλα μέλη?

Reaction score
0

Ti γραφικός που είσαι... :142:

Aκριβώς όπως απάντησες μερικές σελίδες πιο πίσω...
Για πες μας εσύ αντικειμενικέ marvin τι είναι τέλειο pop και τι μέτριο rock ?
Μα δεν υπάρχει τέλειο, είναι 100% υποκειμενικό. Αυτό δεν μπορείς να καταλάβεις και όταν στο λένε καταφεύγεις σε χαρακτηρισμούς.

Από πότε έγινες κριτής στα γραφόμενά μου και ποιός σε έβαλε μήπως έγινες δικηγόρος των σκαθαριών ξαφνικά?
Δεν ήξερα ότι χρειάζομαι ειδική άδεια για να γράφω στο forum.
Το τι ''γουστάρω'' και τι όχι το στηρίζω με παραδείγματα που εσύ δεν πρόκαμες....
Το τί μου αρέσει και το τί δεν μου αρέσει το έχω γράψει και όποιος θέλει μπορεί να το διαβάσει. Το ότι δεν κάνω 72 ποστ την ημέρα στο τόπικ προσπαθώντας να επιβάλλω στους άλλους τη γνώμη μου δε σημαίνει κάτι.

Αν νομίζεις ότι οι απαντήσεις που έδωσα δεν σε πείθουν και θεωρείς ότι τα σκαθάρια είναι μεγάλοι και τρανοί δικαίωμά σου...όμως δικαίωμά μου αντικειμενικέ(o Θεός να σε κάνει) ''φίλε'' marvin είναι να λέω τη γνώμη μου δημοκρατικά και βάση διαλόγου πράγμα που εσύ με τα ειρωνικά σου σχόλια δεν κάνεις (θέλεις να δημιουργήσεις εντυπώσεις).:145:
For fuck's sake, δεν είμαι αντικειμενικός όπως δεν είναι και κανείς. Αλίμονο αν τα γούστα μας είναι "αντικειμενικά", μουσική είναι όχι μαθηματικές εξισώσεις όπου υπάρχει μία απάντηση. Αλλά πάλι δεν το καταλαβαίνεις.

Φιλικά πάντα.....αλλά με την ειρωνεία σου (αν συνεχίσεις) δεν ξέρω για πόσο....:))))
Η φαντασία στην εξουσία.

Reaction score
40

marvin
Eπιδή όπως λες τα ''γούστα'' είναι υποκειμενικά λοιπόν κριτική να κάνεις στα υποκειμενικά σου γούστα και όχι σε άλλους όπως εμένα και αν νομίζεις (με το δικό σου το μυαλό και τον.. ''πλούτο'' του :121::133:) ότι επιβάλω στα αλλα μέλη το δικό μου γούστο και υπονοείς ότι οι άλλοι είναι λιγότερο έξυπνοι από εσένα με το να μην ερευνούν αυτά που γράφω όπως εσύ......να σου πω ένα μυστικό?

ΚΡΑΤΑ ΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ (ότι πιστεύεις)....γιατί διαβάζουν και άλλοι πολλοί που απ'την αρχή του νήματος έχουν μπει στο νόημα (Μπράβο Pleo μου άρεσε η αντιπαράθεση που είχαμε) και εκτίθεσε......Γράψε και πίστευε ότι θέλεις δεν θα ασχολειθώ μαζί σου.....

Με ενδιαφέρει η μουσική και τα ανοιχτόμυαλα άτομα ''fuck's sake''

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.884
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis