LOST - Season 5

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.347
Απάντηση: Re: LOST - Season 5

Δεν νομιζω πως το Lost, ειναι τοσο δυσκολο να το παρακολουθησεις. Απλα ειναι το μοναδικο σηριαλ που σε βαζει στην διαδικασια να σκεφτεις! Αυτο ειναι που το κανει ξεχωριστο!!
Τωρα αν καποιοι θελουν να βλεπουν ενα σηριαλ που να τους τα δινει ολα στο πιατο, καλητερα να μην βλεπει Lost!
Παντως δεν νομιζω να ειμαι τοσο χαζη που να το βλεπω και να μην καταλαβαινω Χριστο και να λεω "τι ωραιο σηριαλ που ειναι", απλα πρεπει να βαλουμε το μυαλο μας να παρει λιγες στροφες παραπανω, για μενα ειναι μια οαση στο τηλεοπτικο μπαχαλο!!!!!
Μαίρη είπαμε, είναι θέμα γούστου και προτεραιοτήτων. :109:

Και θα μιλήσω και πάλι προσωπικά για να είμαι δίκαιος.
Οι λόγοι που παρακολουθώ σειρές είναι 2:

1ος) Δε βλέπω καθόλου τηλεοπτικά προγράμματα και οι ταινίες που μπορώ να δω ευχάριστα είναι λίγες. Άρα μένουν οι σειρές για συμπλήρωμα και για "παρέα" με τη γυναίκα μου.

2ος) Η διάρκεια τους είναι ότι πρέπει για σφήνα, όταν υπάρχει έλλειψη χρόνου, ή όταν η νύστα είναι "κοντά" και δεν υπάρχει μέλλον με μεγάλης διάρκειας ταινία.:137:

Επίσης, δεν ενθουσιάζομαι εύκολα, ούτε είμαι οπαδός κάποιας τηλεοπτικής σειράς (μόνο το CSI Miami με έχει κερδίσει λίγο, αλλά για διαφορετικούς λόγους).
Ναι, παραδέχομαι ότι τις βλέπω τελείως επιφανειακά και για να πω την αλήθεια πολλές φορές πιάνω τον εαυτό μου να σκέφτεται άλλα πράγματα, όταν δεν υπάρχει δράση και μιλάνε οι διάφοροι χαρακτήρες περί ανέμων και υδάτων, που πιθανόν να είναι καθοριστικά για την εξέλιξη, αλλά ...

Εντάξει, δεν τα θέλω όλα στο πιάτο, μου αρέσει και μια υποτυπώδης πλοκή αλλά μέσα στο ίδιο επεισόδιο. Όταν πρέπει να έχουμε αποστηθίσει τα προηγούμενα για να καταλάβουμε τι έγινε ξενερώνω. Ανά πάσα χρονική περίοδο βλέπω περί τις 6-7 σειρές, δε μπορώ να ασχοληθώ ιδιαίτερα με καμία.

Κι όχι άλλα ονόματα!!! :142:
Ο μόνος χαρακτήρας του Lost που θυμάμαι χωρίς βοήθεια είναι ο Jack (άντε και ο Sawyer)...

Ναι, έχεις δίκιο. Το Lost δεν είναι πια για μένα, ή καλύτερα δε με ευχαριστεί όπως παλιότερα, γιατί πέρασε τα όρια μου στο λόγο πλοκή/διασκέδαση.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.347

Δεν βλέπεις ούτε Nip/Tuck???? Με απογοητεύεις...:138:
Το βλέπει η γυναίκα μου και ρίχνω κλεφτές ματιές στα ενδιαφέροντα επεισόδια! :137:

Reaction score
59
Απάντηση: LOST - Season 5

LOST 5x08 "LaFleur" Sneak Peek #1

[YOUTUBE]aJVk-X5Lo1E[/YOUTUBE]

LOST 5x08 "LaFleur" Sneak Peek #2

[YOUTUBE]rgXkWxR3Z9A[/YOUTUBE]

Reaction score
164

Δεν νομιζω πως το Lost, ειναι τοσο δυσκολο να το παρακολουθησεις. Απλα ειναι το μοναδικο σηριαλ που σε βαζει στην διαδικασια να σκεφτεις! Αυτο ειναι που το κανει ξεχωριστο!!
Τωρα αν καποιοι θελουν να βλεπουν ενα σηριαλ που να τους τα δινει ολα στο πιατο, καλητερα να μην βλεπει Lost!
Παντως δεν νομιζω να ειμαι τοσο χαζη που να το βλεπω και να μην καταλαβαινω Χριστο και να λεω "τι ωραιο σηριαλ που ειναι", απλα πρεπει να βαλουμε το μυαλο μας να παρει λιγες στροφες παραπανω, για μενα ειναι μια οαση στο τηλεοπτικο μπαχαλο!!!!!
Δεν θα έλεγα ότι το Lost σε βάζει να σκεφτείς για κάτι. Γιατί απλά, δεν υπάρχει κάτι το οποίο θα ακολουθούσε κάποια λογική εξήγηση. Ταξίδια στο χώρο, στο χρόνο, διαρκή flashback, σκηνές από το μέλλον, νεκροί, ζωντανοί, καπνοί, ένα κουλουβάχατο.
Απλά σε βάζει στη διαδικασία του να θυμάσαι, μπας και ξεμπερδέψεις το κουβάρι που δεν ξεμπερδεύεται με τίποτα. Όλοι έχουν σχέση με κάποιον, στο παρόν, το παρελθόν και το μέλλον, δεν υπάρχει καν η υποψία μιας επιστημονικοφανούς εξήγησης.
Στην αρχή ήταν ενδιαφέρον, πλατείασε πάρα πολύ, ξεχύλωσε, μπάζει από παντού, μόνο ερωτήματα, καμία σχεδόν απάντηση. Το βλέπω από συνήθεια, μου φαίνεται αμερικανιά που αποτυγχάνει να σε κάνει να περάσεις την ώρα σου ευχάριστα. Σχεδόν πάντα σκέφτομαι "μα τι μλκίες βλέπω τώρα;" και πάντα αναπολώ τον Dexter, τον οποίο δεν χωνεύει η γυναίκα μου ή το Prison Break, άσχετα αν συμβαίνουν συνεχώς τα ίδια εδώ και δύο χρόνια...

Με συγχωρείται, αλλά αν θέλω να σκεφτώ, θα διαβάσω ένα βιβλίο, ή θα δω μια σοβαρή ταινία. Το Lost πλέον, για τα δικά μου γούστα, δεν αξίζει.

Reaction score
427

Κι εγώ πλέον το Lost από συνήθεια το βλέπω.
Εφόσον έχω φάει ποια τον γάιδαρο....

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.347

Κάπως έτσι! :107:

Reaction score
0

Ακριβώς. Δε χολοσκάω πια να σκεφτώ εξηγήσεις όπως στην πρώτη σεζόν.

Reaction score
0
Εγω παντως βλεπω το Lost γιατι το γουσταρω τρελα!!!!
Η καθε αποψη ειναι σεβαστη και ο καθενας -πιστευω- κρινει αναλογα πως το βλεπει το καθε πραγμα.
Απλα δεν δεχομαι απο τον εαυτο μου να βλεπω ή να κανω κατι μονο και μονο επειδη το εχω συνηθησει! Αν δεν μου αρεσε πια το Lost απλα δεν θα ασχολιομουν καθολου μαζι του!
Αυτη ειναι προσωπικη αποψη και δεν κρινω, ουτε κατακρινω κανενα που εχει διαφορετικη γνωμη.

Reaction score
164

Η καθε αποψη ειναι σεβαστη και ο καθενας -πιστευω- κρινει αναλογα πως το βλεπει το καθε πραγμα.
Απλα δεν δεχομαι απο τον εαυτο μου να βλεπω ή να κανω κατι μονο και μονο επειδη το εχω συνηθησει! Αν δεν μου αρεσε πια το Lost απλα δεν θα ασχολιομουν καθολου μαζι του!
Αυτη ειναι προσωπικη αποψη και δεν κρινω, ουτε κατακρινω κανενα που εχει διαφορετικη γνωμη.
Σαφέστατα! Κάθε άποψη, τόσο κόσμια και ευγενικά διατυπωμένη, δεν μπορεί παρά να είναι σεβαστή! :)

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.347

Μα για μια βρωμοσειρά συζητάμε που αποσκοπεί στη διασκέδασή μας!
Αυτό έλειπε να κατακρίναμε αλλήλους. :137:

Απλά το Lost έχει αλλάξει αρκετά σε σχέση με τα αρχικά επεισόδια κι αυτό άλλους τους "τράβηξε" περισσότερο, ενώ άλλους τους ξένισε.

Αν από την άλλη έβλεπα μόνο ότι μου αρέσει πραγματικά, θα περιοριζόμουν σε 3-4 ταινίες και 2 σειρές το χρόνο! :144:

Reaction score
5
Re: Απάντηση: LOST - Season 5

+1 και από μένα. με έχει κουράσει αφάνταστα αυτή η σειρά. Τελικά καμία δεν με ενθουσίασε όσο το Dexter!

Reaction score
14

Στη 5η σαιζόν και εγώ είναι αλήθεια προβληματίστηκα για το αν μου αρέσει αυτό που γίνεται..Τα epidodes 6-7 χμμμ....οριακά ήμουν..
Και βάζω χθες το όγδοο...
Λέω στα πρώτα 5 λεπτά "θα το κλείσω" , πάλι το τραβάνε στα άκρα....

Όμως τελικά πιστεύω πως είναι το καλύτερο φετινό ώς τώρα...
Πάρα πολύ καλή εξέλιξη ( για τα δεδομένα που έχει πλέον το σενάριο..)

Reaction score
0
συμφωνω απολυτα...
π.χ. το prison break...μολις σταματησε να μου αρεσει σταματησα να το βλεπω...απλα πραγματα

Αλλα με το lost δεν μπορω να σταματησω με τιποτα, για μενα ειναι μακραν η καλυτερη σειρα!!!!!!!!

Reaction score
0

συμφωνω απολυτα...
π.χ. το prison break...μολις σταματησε να μου αρεσει σταματησα να το βλεπω...απλα πραγματα

Αλλα με το lost δεν μπορω να σταματησω με τιποτα, για μενα ειναι μακραν η καλυτερη σειρα!!!!!!!!
Ναι αλλά όσες κακίες και να λέμε για το Lost τα επίπεδα απόλυτης παρακμής του Prison Break δεν τα έχει φτάσει. Παραμένει μια πολύ καλή σειρά που (με) έχει κουράσει μεν αλλά βλέπεται ακόμη ευχάριστα ενώ το PB μετά την πρώτη σεζόν απλά δεν...

Reaction score
5

Ακομα και στο τελος να δουμε οτι βρισκονται ολοι στον Lunar 5 (Γαμμα Κενταυρου δεξια) δεν με ενδιαφερει καθολου.

Η σειρα εχει να κανει με χαρακτηρες που αλλους αγαπουμε και αλλους αγαπαμε να μισουμε.

Στο τελευταιο επισοδειο ειδικα στο τελος χτυπουσα παλαμακια.

Πεντε χρονια τωρα που βλεπω (καθε εβδομαδα να βγει το καινουργιο και απο Μαη μεχρι Φεβρουαριο Θεε μου) το ενδιαφερον μου ειναι παντα το ιδιο και το εχω παθει μονο με αυτη τη σειρα.

Ειπαμε ειναι υποθεση χαρακτηρων κατι σαν τα Φιλαρακια.Ειδα και τα πρωτα 10 επισοδεια του "How I met your Mother" και καλα μου ητανε.Καλο μεν δεν ειναι Φιλαρακια δε.:109:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.829
Members
38.503
Νεότερο μέλος
Panagiotis Pou